cbf 150 ye Devir Saati Sayemde geldi desem inanırmısınız
Reklamlar
-
Reklamlar
-
General müdüğü bulacam, konuşma fırsatım olacak gösterge isteyecem, ahh gönlü zengin/alçak gönüllü forumdaşım , yapışırım boynuna 5-6 ay sonra kallavi indirimli CeBeFeBin alırdım, olmadı Hornet istemem bir Nc yan cebime..
Son cümle için, don kişotluk yapmayasın, ben daha yeni azad oldumda döndüm köyümün yağmurlarında çimiyorum...
-
Allah baska dert vermesin abi okurken huzunlendim sevindim farkli duygularda dalgalandim da duruldum...
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Devir saati iyide bir süre sonra bakmıyoruzki vitese de öyle ilk drift i aldığımda kaçıncı vitesteyim vs devir kaç bakardım şimdi sesten anlıyoruz ama olmasıda iyi birşey abi
-
Forumlarda bukadar neşeli adamı,birde yüz yüze görüp tanımak isterdim
Boşver yağ yakan cbf yi
-
Hubalahubhub adlı üyeden alıntı
Allah baska dert vermesin abi okurken huzunlendim sevindim farkli duygularda dalgalandim da duruldum...
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
Devir saati iyide bir süre sonra bakmıyoruzki vitese de öyle
ilk drift i aldığımda kaçıncı vitesteyim vs devir kaç bakardım şimdi sesten anlıyoruz ama olmasıda iyi birşey abi
Türk Commuter tarihinde bir çığır açmadık ama imzamıda atmışım galiba...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
mete_han adlı üyeden alıntı
aga yapcak birşey yok...o zaman aklı işte..
sonraki dönemlerde fuar zamanları Honda standında hep agresiflik çıkardım müdür vs ne idüğü belirsiz adamların üzerine yürüdüm..bir kaç fuardan atıldım aga...hep vukuat hep vukuat...sonrası bir elemanıda stand arkasına doğru kovaladım ulan bu VTR 250 yi niye bu fiyata getiriyosunuz sizin yaptığınız işin ta ... dedim
yakasına yapıştım herif kaçtı kalabalıktan istifade etti... sen hiç bir güvenlikcinin başka bir güvenlik tarafından fuardan atılması nedir bilirmisin aga...
yakasına yapıştım herif kaçtı kalabalıktan istifade etti...
(Allah herifin yüzüne bakmış verilmiş sadakası varmış^^ )
Adağım olsun, (umarım hatırlarım, piyangodan tutarsa 1 kendime, bir sana vmax şaftlı 1800, lorel&hardy gibim bir iki tur atar ayrılırız
(sonradan vergisi, sigortası için kuruş yardım etmem ona göre. (kadere şerh düşüyoruz, iyimi) )
-
fz6_fazer adlı üyeden alıntı
Forumlarda bukadar neşeli adamı,birde yüz yüze görüp tanımak isterdim
Boşver yağ yakan cbf yi
namıssız cbfnin yeride dolmuyor...birde cesaretim yok....
bence piyasayı sallayacak bir model bu ns150..parasının hakkını veren kaliteli bir alet...bizim cbf150 ler gibi traktör değil...gümbür gümbür geliyor..200 ns hakkında görüşlerim olumsuzken bu ns150 hakkında tam tersi sanki tam istenen makina imajında...200ns orantısız güc iken bu devir ve tork sanki ns150 de tam olmuş...eksiği olmadığı gibi fazlası da mevcut...
ben daha neyi bekliyorum onuda anlamıyorum...hani iktidara sövüp yine iktidara oy vermek gibi Hondaya sövüp yine neden Honda alıyoruz aga anlamış değilim...keşke Bajaj Türkiyeye kendisi gelseydi...Kuralkan beni hep tedirgin etmiştir..Kuralkan Kanuni servislerinden oldum olası uzak olmuşumdur...Taygır 250 ile 5.kez aynı sorunla servise giren dostlarımı ..Kanuni Çitahları...ilk defa Trye getirdikleri 250 lik çapırları..Racer200 lerinini düşündükce işte ne bileyim Kuralkan Kanuni algımızı öyle pert etmiş ki bu motor altın kaplama olsa yine bi dalga dümen arıyorum kendi adıma...beni Bajaj değil de Kuralkan Kanunı servisleri korkutuyor işin gerçeği...ama Kuralkan olmasaydı Bajaj da böyle malını satamazdı orasıda ayrı mevzu..birbirlerine mahkum 2 marka...
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
yakasına yapıştım herif kaçtı kalabalıktan istifade etti...
(Allah herifin yüzüne bakmış verilmiş sadakası varmış^^ )
Adağım olsun, (umarım hatırlarım, piyangodan tutarsa 1 kendime, bir sana vmax şaftlı 1800, lorel&hardy gibim bir iki tur atar ayrılırız
eyvallah aga bana bir otomatik nc 750x alsan kafi bak o kadar büyük hayallerim bile yok...
-
150NS güzel de 17 beygir olmadığı kesin gibi. Neden bol keseden yazıyolar beygirleri anlamıyorum. 14.8 beygirlik Suzuki Gixxer SF 155 ile performans değerleri aynı.
-
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
150NS güzel de 17 beygir olmadığı kesin gibi. Neden bol keseden yazıyolar beygirleri anlamıyorum. 14.8 beygirlik Suzuki Gixxer SF 155 ile performans değerleri aynı.
makina devrini güzel alıyor...sadece piyasada iyi bir satış yakalamasını ve kuryeler tarafında kesinlikle tercih edilmesini dört gözle beklerim....
avici adlı üyeden alıntı
Bajaj virali.
geçen Ekrem Ata ya bir kitleme mesajı yazmıştım bundan bir kaç ay önce hadi Ekrem Aga gel bunuda açıkla diye...pulsar 200 nsleride hiç beğenmiyorum..ne frenler güven veriyor...titreşimide cabası...ama bu commuter iş yapar gibi...cbf150 ve ybr piyasadan silinsinde isterse kıyamet kopsun..ybr125 inde ilk müşterilerinden biriyim...o da aynı .okun devamı...yani bizim istediğimiz asla olmuyor...bu adamlara ulaşamıyoruz...
-
peder de bajaj discovery 150st var valla yakından gördüm dün. cidden lastiğine kadar cbf150 ye 10 basar. cbf cbf yapan tek artı var "titreşim yok"
-
satoyama adlı üyeden alıntı
peder de bajaj discovery 150st var valla yakından gördüm dün. cidden lastiğine kadar cbf150 ye 10 basar. cbf cbf yapan tek artı var "titreşim yok"
aynen Satocum şu titreşim mevzusunu bir çözseler Hero..TVS ve Bajaj...bu işin kaymağını yiyecek...Hintliler tıp teknolojisi ve bilişim sektöründe dünyaya ders verecek düzeydeyken basit bir mühendislik detayını atlamalarını anlamak imkansız...
-
geçen Ekrem Ata ya bir kitleme mesajı yazmıştım bundan bir kaç ay önce hadi Ekrem Aga gel bunuda açıkla diye...pulsar 200 nsleride hiç beğenmiyorum..ne frenler güven veriyor...titreşimide cabası...ama bu commuter iş yapar gibi...cbf150 ve ybr piyasadan silinsinde isterse kıyamet kopsun..ybr125 inde ilk müşterilerinden biriyim...o da aynı .okun devamı...yani bizim istediğimiz asla olmuyor...bu adamlara ulaşamıyoruz...
Pulsar'ın frenlerinde bir sorun yok. Orjinal lastiklerle arka teker yolu hiç tutmaz çünkü sele yüksek ve öne yakın, ön freni sıkınca arka tekerde hiç ağırlık kalmadığından heleki orjinal lastiklerle arka freni hiç kullanamazsın. Pulsar'ı ön fren ve motor freni durduruyo açıkçası. Kaliteli lastikler kullandığım halde arka freni neredeyse hiç kullanmıyorum. Ön freni 5 birim sıkarsam arkayı 1 birim sıkarım. Titreşim gerçekten var 5. viteste tapagaz yokuş çıkarken prostat olursun.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Pulsar'ın frenlerinde bir sorun yok. Orjinal lastiklerle arka teker yolu hiç tutmaz çünkü sele yüksek ve öne yakın, ön freni sıkınca arka tekerde hiç ağırlık kalmadığından heleki orjinal lastiklerle arka freni hiç kullanamazsın. Pulsar'ı ön fren ve motor freni durduruyo açıkçası. Kaliteli lastikler kullandığım halde arka freni neredeyse hiç kullanmıyorum. Ön freni 5 birim sıkarsam arkayı 1 birim sıkarım. Titreşim gerçekten var 5. viteste tapagaz yokuş çıkarken prostat olursun.
bence 200 ns de sorun aşırı tork olması..şasi yapısı buna izin vermiyor...yani blok ve şasi bağlantılar sele yapısı ergonomisi va bu gücü tartmıyor..dediğin gibi frenaj da ön beni korkuttu az dokundum ön kilitlemeye yakın bi tavır sergiledi..arka da bilirsin durdurmaz yavaşlatır sadece...dengeleyemedim motoru hızlanmasıda deli fişek at gibiydi...hissediyosun orantısız bir güce sahip...ama olması gereken tüm denge ns150 de birleşmiş...
-
Titreşimli seviyorlardır belki hintliler.
aynen Satocum şu titreşim mevzusunu bir çözseler Hero..TVS ve Bajaj...bu işin kaymağını yiyecek...Hintliler tıp teknolojisi ve bilişim sektöründe dünyaya ders verecek düzeydeyken basit bir mühendislik detayını atlamalarını anlamak imkansız...
-
O değilde 2bin kmde bir yag değişimi nedir? Hadi onu gectik biz değişemiyecek kadar yeteneksizmiyiz ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------
abi bide hayrına konuşsanda şu modeli de getiriverseler tekrardan http://www.honda.com.br/motos/Paginas/cbtwister.aspx
-
aman Brezilya Hondaya girdin mi kafayı dağlara taşlara vurasın gelir...
-
bide scooter ve cupda vietnam thailand
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)