Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda GS4 beni aşar

REKLAM ALANI

GS2 almıştım ama GS3 ve GS4'ü denememiştim. Zaten muhtemelen GS3'e gitsem de GS4'e gel diyecekleri sürücülerden birisi olamam. MotoBaba kanalının bir videosuyla GS4'ü görme imkanı oldu. Özellikle 1.50'deki hareket beni hayli hayli aşar.

https://www.youtube.com/watch?v=iy9bGfm9iiM

Gerçi hala eğitim bütçesini Honda veya Yamaha yerine OMM, Motto (GiS) veya ART gibi yol eğitimi verilen eğitimlere ayırmayı daha mantıklı buluyorum. Bu şekilde motor sürmek de zevklidir mutlaka.

MotoBaba'yı tebrik ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    127 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    GS3 e gitmek için Gs3 hazırlıkta başarılı olman lazım ki GS2 de ki hareketleri 1000 lik 200 kg motorla yapman lazım. Which is impossible for new starter.

Alıntı 127 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GS3 e gitmek için Gs3 hazırlıkta başarılı olman lazım ki GS2 de ki hareketleri 1000 lik 200 kg motorla yapman lazım. Which is impossible for new starter.
    Actually I am not a newbie. And FYI you do NOT need to be qualified at the prep course.

bikerboi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    23' Piaggio Beverly S 400
    Buralar karışır

Bthndmrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX150
    Alıntı zaferce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Actually I am not a newbie. And FYI you do NOT need to be qualified at the prep course.
    İngilizce çok hojdıur ema benane 😀
    zaferce, oluroyle ve berk_cglr bunu beğendiler.

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Piste gireceğiz sonunda bu ne abi eğitime ambulansta devam ederiz sonra
    zaferce bunu beğendi.

Even if you are not newbie they will ask question about your motorcycle skills for GS3. And if you are not good at controling the machine you cant learn much in course. I suggest you go to the preparation course.

Crixa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha 1100 dragstar
    izlerken bile kafam karıştı :D
    zaferce bunu beğendi.

Guzel dost 127, motora egitim ile basladim. 17bin km mt03, 40bin km de vstrom kullandim. Her yil en az bir kapali alan bir de yol egitimi aldim. Egitim secenegi olarak honda ve yamaha'yi elzem alternatifler olarak gormuyorum. Adac ve yol sanati sistemine kaynaklarimi ayirmayi uygun goruyorum. Ama sen oyle oneriyorsan dedigin gibi yapayim.

Guzel dost 127, motora egitim ile basladim. 17bin km mt03, 40bin km de vstrom kullandim. Her yil en az bir kapali alan bir de yol egitimi aldim. Egitim secenegi olarak honda ve yamaha'yi elzem alternatifler olarak gormuyorum. Adac ve yol sanati sistemine kaynaklarimi ayirmayi uygun goruyorum. Ama sen oyle oneriyorsan dedigin gibi yapayim.
    Bu kadar olduğunu bilsem önermezdim Seni kabul ederler rahatlıkla. Ama orda öğreneceğin şeyler trafikte işine yarayacak ve hayat kurtaran ufak detaylar olacak. Bunları kendinde boş biryerde denersin ama motorun sağlamlığı önemli. Orda o 1000 likleri 50 dereceden fazla yatırmayı öğretiyorlar. Öyle ki o koca aleti altında oyuncak gibi kullanmayı öğreniyorsun GS3 ve GS4 de. Hani işe yarar bilgiler verirler.
    oluroyle bunu beğendi.

Alıntı 127 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu kadar olduğunu bilsem önermezdim Seni kabul ederler rahatlıkla. Ama orda öğreneceğin şeyler trafikte işine yarayacak ve hayat kurtaran ufak detaylar olacak. Bunları kendinde boş biryerde denersin ama motorun sağlamlığı önemli. Orda o 1000 likleri 50 dereceden fazla yatırmayı öğretiyorlar. Öyle ki o koca aleti altında oyuncak gibi kullanmayı öğreniyorsun GS3 ve GS4 de. Hani işe yarar bilgiler verirler.
    Gitmeyi planlamiyorum. Diger sistemi daha uygun buluyorum diyorum ama ulasmiyor galiba.

Motosikleti
    F850 Gs
    Merhabalar,

video için teşekkürler

Açıkcası Art Akademi lafını duyunca, ön yargılarım devreye giriyor. Bunu her yerde gönül rahatlığı ile belirtebilirim . Keşke kask kameram falan takılı olsaydı da , sözümün yazdıklarımın da ispatı olabilseydi.

Ön yargı dememin sebebini belirteyim, eğitim alacağım kurumun eğitmeni muhakkak önemli. Eğitmen , trafikte beni motor üzerinde iken trafikte hiçe sayarsa, bu nasıl motosiklet eğitmeni dedirtir. Asıl saygı ve trafik kurallarına uyma , bilinçlilik hali dört teker üzerinde kaybolan bir eğitmenden ve bulunduğu kurumdan da ders almak istemem. Onlarda beni bekliyodu zaten

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Çokta zor değil, daha kötü asfaltta çalışıyoruz biz zaman zaman böyle şeyleri eğitim iyidir korkmayın bu kadar

Alıntı YouSuffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çokta zor değil, daha kötü asfaltta çalışıyoruz biz zaman zaman böyle şeyleri
    1.50'deki hareketin yapıldığı yeri biliyorum. Gerçekten çok dar. Yokuş filan. Oradaki dönüşü kapalı alanda kendi pratiklerinizde yapabiliyorsanız helal olsun doğrusu.

Eğitimden korkmak meselesine cevap vermeyeyim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:54 ----------

Yaw 127 dost, motora başlayalı 2 ay olmuş daha ya. bana İngilizce GS3 hazırlık öneriyon. İyi güldürdün. :D

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)