Shadow cular Dikkat!!!!!
Fuul aksesuar,tam meraklı işi....
Binmek için değil,silmek için
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-3500-km-den-beri-sahibinden-tertemiz-shadow-289419657/detay
Shadow cular Dikkat!!!!!
Fuul aksesuar,tam meraklı işi....
Binmek için değil,silmek için
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-3500-km-den-beri-sahibinden-tertemiz-shadow-289419657/detay
10 yıllık motor ve sadece 28 000 km de.
Hiç binmediniz mi motora? Süs eşyası olarak mı sakladınız?
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
makine güzelmiş böyle bir motorada sahip olmak isterim ileride full karizma ağır abi
Cruiserler hiç hoşuma gitmez aslında ama makinanız gerçekten güzelmiş. Yeni sahibi güle güle kullansın.
Cruiserlara süs motoru diyenide gördük ya başkada bişey demiyorum. Hakkını veremedim demiyor da süs motoru. En eski motosiklet tarzı süs motoru oldu ya vay ben öleydim.
honda shadowu tanıtırken bu kadar özellik yazmaya üşenmiştir,
motordan anlamadığınız kanıtındayım, enduro muhabbeti hakkaten facia.
motoru satma sebebiniz 'silme' değil, baştan belli ediyor.
Heeee hiç anlamam motordan,senin bu konuda üstat olduğun belli
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------
Heee benim için süs motoru Çık bakalım şöyle bir kaç bin km. lik yola da,görelim süs motorumu yol motorumu :D
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Olayları takip etmek gerek bura hareketlenir bence #rez
çok güzel motor. sanırım sıfır alıp kendiniz yaptınız. zevk işi olduğu belli.o kadar uğraştıktan sonra ben satmaya kıyamazdım doğrusu.
bu ilana laf eden arkadaşlarda şimdiye kadar ne motor kullandıklarını yazsalarda bilsek. bu motorlar 7/24 binmek için değilki. hafta sonu havada zerre bulut yokken çıkarılan, 40-50 km gidip arkadaşlarla biyerlerde takılacak motorlardır. bu tip insanların ve motorların takıldıkları yerlerde bellidir zaten. ondan sonra da çekersiniz garaja bütün hafta temizlersiniz.bu bütün dünyada böyledir. üstelik bu kadar uğraşılmış ve masraf edilmiş bir motoru devamlı kullanmaya insanın yüreği elvermez. ha bi yere sürtecek, ha birisi elleyecek.stres yapar insan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)