Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

AK Parti'li o isim motosiklet kazasında hayatını kaybetti

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #81

    Üyelik
    19 Şubat 2016
    Bazı arkadaşlar adamın ölümüne sevinmiş.Şöyle gözümde bir senaryo canlandı da ; yerde ölen sizlerden biri de olabilirdi. Hemen cenazenin yanına yaklaşıp gazeteyi üstünden az birşey açıp bu zaten şucuymuş hakketmiş !deyip oradan uzaklaşmak gibi birşey.Acılara ortak olma, merhamet duygusu demekki her insanda bulunmuyor. Atalarımız ne demiş Gülme komşuna gelir başına.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #82
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Memento-Mori adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alıntısını yaptıgınız arkadaşı da tanımam sizide. AKP li değilim zira alıntısını yaptıgınız arkadasın söyledikleri hoş olmasada sizin yorumunuzdaki bi ayrıntıya dikkat cekmek istiyorum. Evet kamplaştık, bölündük, 2 parçaya değil 5-6 parçaya bölündük.Peki sebebi AKP değilmi?
    Ama benim demek istediğim o değil ki. AKP'yi sevmeyin, nefret edin, siyasi görünüşünüzdür, saygı duyarız. Ama tanımadığınız biri öldüğünde de AKP'li diye sevinmek nedir?

    Bu davranışın günümüzdeki siyasi güç sahiplerinin kamplaştırıcı üslubundan farkı nerde?

    Örnek vereyim:

    Bendensen sahtekar da olsan makbulsun, değilsen melek bile olsan her kötülüğe müstehaksin. Bu kötü birşey değil mi. Yanlış. Hemfikiriz.

    Peki bu doğru mu:

    Kaza geçirip öldü tanımadığın biri. Benim gibi düşünüyorsa "Ah, vah, ne kötü". Yok benim gibi bir düşünmüyorsa "iyi olmuş, oh olsun".

    Doğru mu bu? Sağlıklı bir bakış açısı mı?

    Bu ikisi arasında çok fark yok bence. İkisi de ayrımcılık, ikisi de yanlış.

    Israrla siyasi görüşümü belirtmiyorum, çünkü mesele siyasi görüş meselesi değil, olmamalı da. İlla nefret edilecek bir şey varsa, o da ayrımcılıktır. Kimin yaptığı önemli değil. Yoksa başımız b0ktvn kurtulmaz açık söyleyeyim. Bugün şikayet ettiğiniz gider, yarın farklı düşüncede bir benzeri gelir. Ezen ve ezilen değişir, ama ezme ve ezilme devam eder.

    "O kadar ezildim, ezme sırası bende" diyebilirsiniz. Demeyin n'olur. Yapın bi büyüklük.
    sheriff87 bunu beğendi.

  3. #83

    Üyelik
    03 Eylül 2015
    Şehir
    Kuşadası
    Motosikleti
    Kawasaki EL-250 ,Mondial Z-ONE 150
    Arkadaş şu başlığı bastıra bastıra AKP diye atmasan burda bu kadar insan politika konuşmayacak ölümün üstünde , haberin başlığını olduğu gibi kopyalamayın kardeşim çünkü bu memlekette basın ahlakı çöktü çökerttiler , burayıda çökertmeyin eninde sonunda bir insan ölmüş yazık kim olursa olsun ne olursa olsun yazık rahmet eylesin denir ilk önce . sonrasınada adam motosdiklet kazasında ölmüş burası motor forumu dersini alan alır almayan almaz başka bi şeyde çıkmaz burdan gerek yok akp mhp zdp gdp ztp blt prt yeter be ayıp arkadaş ayıp siyaset yeri değil burası özellikle ölüm haberi bunuda yaptırdılar bize be , kelle saydırdılar birbirimize soktular forumlarda bile ...

  4. #84
    Bartas3010 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Aralık 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda Activa, 98 zx6r
    Erişimin herkese açık olduğu bir platformda siyaset konuşmak çok da güvenli değil ki on yıl sonra bile erişimin olması muhtemel. Başlık bence hatalı ve çok itici. Konu ilk açıldığında içeride fırtına kopacak dedim ki koptu zaten

  5. #85
    abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ağustos 2013
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    bi insan neden kask takmaz anlamakta zorluk çekiyor insan.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

  6. #86

    Üyelik
    12 Aralık 2015
    Şehir
    Eskişehir
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Sn. Arikan motoru yeni alip kask bile takmadan trafige cikmis, ilk kazasinda hayatini kaybetmis. Bir can kaybi herzaman uzucudur. Allah yakinlarina sabir ve metanet bahsetsin. Ancak umarim motosiklete binmek isteyen herkes ibret alir. Bu tip haberleri gormedigimiz bir ulke olabilmemiz icin oncelikle bilincli olmamiz lazim.

    Konu basligi bir haber sitesinden alinmis sanirim. Sadece bu tip siteler konu insan cani oldugunda akp chp hdp mhp vs gibi alakasiz ve anlamsiz sifatlari ekler. Ben bir akpli veya baska bir partili degilim. Akp yi sevdigimi de soyleyemem. Ancak insani insandan bu kadar cirkince ayiracak kadar ruhsuz degilim. Lutfen sizlerde olmayin.
    sheriff87 bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)