Allah rahmetiyle muamele etsin inşaallah. Ekipman önemli bir kez daha anlamış olduk.
Allah rahmetiyle muamele etsin inşaallah. Ekipman önemli bir kez daha anlamış olduk.
Allah rahmet etsin. Aramızda hala siyasi görüşünden dolayı ölmüş insana laf çakmaya çalışan var. Yazık, insan olmayı öğrenememişiz. Benim de görüşüm aynı değil ama sonuçta vatandaşımız, sonuçta motorcu, sonuçta insan. Bazen bazı şeyleri ayırt edemiyoruz sanırım
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Bu forumda benim kadar polis asker savunucusu bulamazsınız ne yazik ki,mesajlarima ve actigim konulara goz atabilirsiniz, bakin cumlemin icinde iki vurgu var beni cani pahasina savunan icimizden olan kardeslerimiz askerlerimizin savunucusu diyorum bu ilginc degil mi digeri de ne yazik ki dedigim kisimdir, evet ne yazik ki teroristleri cici gosteren sozde kulturlu sozde entel sozde sanatci kisiler var ve ne yazik ki milletimiz tv ler yuzunden milli kimliklerinden gittikce uzaklisyorlar, genclerimiz castin biberci keş apaci ozentileri olmaya alismis ve bunu bir ustunluk olarak algilar hale gelmis, otobuste kitabimi almis okuyorum sinifimdan 3 ogrencinin sinavlari olmasina ragmen yaptiklari muhabbeti dinlemis olsaniz kahrolurdunuz babasina atarlanmayi bir halt saniyor. Sizden ricam devletim askerim polisim hakkinda beni bu sekilde kirmamaniz, hukumet haric devletimin askerimin yanindayim.
Allah rahmet eylesin. Yalnız Ak partiliyse önünde zor bir sınav var elemanın..
Allah rahmet eylesin. Motor sanırım ilk motor falan ne ekipman ne kask.
Arkadaşlar kafamızdaki takkeler polis savar değildir. Peygamber de olsanız öleceksiniz. Çelikten yapılmadınız. Ak parti diye bastıra bastıra söylemişler anlam veremedim ama bir yorum çıkartayım. Nasıl olsa kimse ceza yazamıyor bana bişey olmaz hesabı koruma kıyafetsiz biniyorsunuz. Yahu kafayı geç tırnağına kadar korumalı olsan yine ölüm ihtimalin yüksek. Niye yaşama ihtimalinizi yüzde virgülün sağına atıyorsunuz?
Allah rahmet eylesin. Bu aralar çok kaza oluyor.
Kasksiz sürücüler cirit atıyor trafikte.
Kask takmiyor bari normal gitse ama makas ata ata gidiyorlar.
Ister 10 metre mesafe olsun gidecegin yer, kaski ihmal etme.
Allah rahmet eylesin.
Sicak diye takmiyan cok var. Cene acilir alin bari bisey takin kafaya kafan motordan pahali.
allah kalanlarına sabır versin. umarım yamaha ya "paralel bunlar" demezler :(
Gecenlerde ruzgar bir esti toz toprak ben yayayim gozumu acamiyorum.amcanin biri kaski inatla takmiyor nasil gigor anlamadim.gurur mu yapiyorlar hani ben dusmem moforxan dusecek adam taksin hesabi diye. bir cozemedim mantigini bunun
Basligi yazan uyenin olmadik sekilde "A partili" vurgusuna ragmen, birkac mesaj disinda genel olarak buna takilinmamasina sevindim.
Maktulun ne partili oldugu onemli degil. Insan insandir. Istedigi siyasi dusunceye, dine sahip olabilir. Bu, onun insan oldugu gercegini degistirmez. Aksi ayrimciliktir.
Baskasi yapsin ayrimciligi. Zararini gorsek, acisini ceksek te ayni ayrimciligi yapmayalim mumkunse. Yoksa sonu gelmez bu rezaletin. Once A yapar, sonra B, sonra C... Ceremesini hepimiz cekeriz.
Gecmis vakit bir anket arastirma gibi bisey vardi..Soruyorlar neden kask takmiyosun yurdum insani diyorki bana bisey olmaz ..Maalesef yurdumun bilinc seviyesi bu..
Sunu bir matematik sonuc olarak soylemek gerekiyor bir maxi scooter ile ekipman ve kask ile yapilmis kazalarda ölum orani neredeyse yok denecek kadar azdir..Bu aletler her turlu daha guvenli istatistige bakildiginda cunku ss gibi naked gibi oyle gazlayip egzantrik hareketlerde pek yapmiyosun..
Velhasil kask olsaydi bu kazada rahmetlinin kurtulma ihtimali cok cok yuksekti..Allah rahmet eylesin..
Ha birde kask var kask var iyi kalite kask sart..
Allah rahmet eylesin...yanlış anlaşılmasın ama Anadoluda kask mont vs giyenlerle dalga geçilen yerler gördüm...aaa malmısın lan deyip kafana vuruyorlar..kimi eğitimsizlik..kimi iklimin çok sıcak olması nedeniyle...yani kasabalarda ve yazlık bölgelerde bu tarz önlemler almak abes karşılanıyor...
Ege de basima cok gelmisti, temmuz ayinda yurdumun guzel saf insani hep beni uyarma geregi duymustu hava sicak mont eldiven kask pisersin kaynarsin haslanirsin diye. Yasli teyzeme amcama bisey de diyemiyorsun.birde oyle full ekipman gorunce cg ile yaris hevesine kapilanlarda cabasi.
Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)