motor xmax 400
motor xmax 400
Kaskın bir kez daha önemi..
Gencecik bir abimiz.Daha motorda yeni,onun üzerinde ne hayalleri vardı Allah bilir.Çok üzücü bir durum.
Allah rahmet eylesin,Mekanı cennet olsun.
üzülmüyorum ,kendi kaşınmış. kask abi hadi eldiven pantolon geçtim direk kafa ya , en kolay zarar gören organ. kendi seçimi , kendi suçu kendi hatası. kask mont eldiven pant takacaksın aga
rodaj (alışmak)
konuyu neden (atgözlüğü) daraltıyoruz.
kask kafayı korur.+ sürüşü hızlandırır.-
iki tekerli kg (güç) artıkça, kontrasız başedilemez olur.
insan toplumsal üründür. kimseye (bişeye) mal edip, temize çıkamayız.
Allah rahmet eylesin....
Arkadaşlar yaz geldi açılıp saçılmayın, lütfen giyinin ekipmansız çıkmayın..
Bu işin fıtratında var...
Yazık.. Ne denebilir. Bir anlık heyecanının kurbanı olmuş belkide.
Allah rahmet etsin.
hemen siyaset kavgası etmeyin ailesine rabbim acil şifalar sabırlar versin,
Akşam 18:00 civarı o köprüden geçerken ambulans gelmiş kalp masajı yapıyorlardı.
Lakin her basmada ağızdan burundan kan geliyordu.
Şu dikkatimi çekti;
Elbiselerini yırtıp çıkarmışlar ve vücudunda hiç bir çizik, sıyrık yok ama ağız burun yüz darmadağın..
Etrafa baktım kask göremedim zaten polis fazla beklememe izin vermedi devam ettik.
Demek kask zaten yokmuş..
Kafası olan KASK kullanır dicem ama yerimi değil mi bilemedim.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
En kötü kask bile kask sızlıktan iyidir. Dikkat edelim lütfen.
Merhaba,
Allah rahmet eylesin. Keşke kask olsaymış , ekipmanları olsaymış..
Yeni başlayacaklar, ekipmansız sürenler, amann şu kadarcık mesafede gerek yok, kask yeter diyenler, giyinin güvenlik önlemlerinizi alın öyle sürün..
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
Bir kereden bişey olmaz diye düşündü heralde merhum.. Allah ailesine sabır versin AK PARTİLİ O İSMİN.
Ekipman, eğitim.. Ekipman, eğitim.. Yaz ayları geldi dikkatli olalım arkadaşlar.
Edit ''Konu başlığı neden ucuz haber sitelerinde tık sayısı artsın diye atılan başlık gibi atıldı onu anlıyamadım.''
Ne diyelim ki... Allah gani gani rahmet eylesin. İbret-i alem...
Belki de rahmetli ekipmanın önemini biliyordu, ekonomik durumundan dolayı belki elvermedi hemen almasına, motoru yeni almış çünkü.
Kader, kısmet dedikleri tamda bu olsa gerek.
xmax 400 e binicek imkanı olmayacak :D buda gülüyoruz :D
Daha şimdi Hadımköy den Sabiha Gökçene Geldim. Kuryeler, pizzacılar vs. 1 tane adam gidi giden yok yolda. Daracık aralardan jet gibi geçmeler. Kornaya basmadan solumdan sağımdan geçmeler. 1-2 tanesi düzgün sürüyordu çocukların bak şimdi onların hakkını yemeyelim. Ama bana en çok sıkıntı yapan diğer araçlardan ziyade diğer motosikletlerdi. Kaskı hiç olmayanları vs demiyorum bile. Ama o sadece anca motosikletin eni kadar kamyon yanlarından jet gibi geçerken neye güveniyorlar acaba?
Ustalıklarına mı?
Km lerine mi?
Neye?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)