Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

KASK KAMERASINDAN ANLAYANLAR TAVSİYE VEREBİLİR MİSİNİZ ?

REKLAM ALANI
    Wokiie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Herkese iyi akşamlar .

Kask kamersaı alıcam tabikide aklımda sj4000 var fakat mik girişi yokmuş ben son ana kadar bilimyırdum . Paramda Sj4000 (250₺) alacak kadar . Sj cam lerde mik girişi yapabiliyormuşuz fakat riskli olacağını söylediler . Kasayı deldiğimiz için ( Kİ HİÇ ANLAMAM BU İŞLERDEN ) hem garantiden çıkıyormuş hemde su geçirebiliyormuş . Sağlamlığından da ödün verebilir dediler . Bende istedim bir sony action cam yada gopro hero 3 falan ama yok o kadar param . Acaba Bimeks gibi yerlerden senetle falan mı alsam ? ? ? ?

Bu konuda altarnatif söylecek bu konulardan anlayan kardeşlerimden yardım bekliyorum . Mikrofon girişli yine ucuz yollu deneyimlerle sabit güvenilir bir marka söylenebilir mi? Yada "yok kardeşim şu modeli görmedin 2. elleri daha ucuz bi bak derim HEM BÜTÇENE DE UYGUN " diyebileceğiniz markar ? Böyle bir dükkan işleten varsa taksitte yaparsa ( YANİ BU ÇOK SAÇMA OLUR GİBİ GELİYO KİM KİME NEDEN ELDEN TAKSİT YAPSIN Kİ ? ) hoşuma gider . Siz değerli Motosiklet.net üyelerinden yardım ve tavsiye bekliyorum .

İYİ FORUMLAR

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Sj4000 den çok daha iyi bir kamera olan xiaomi yi tavsiye edeceğim ama maalesef onda da mikrofon girişi yok (dahili mikrofon var)

Çoğu kamerada da mikrofon girişi bulmak zor. Zaten olsa da genelde waterproof housingler yüzünden işlevselliğini kaybedecekler.

Bazıları telefon kulaklığındaki mikrofonla ses kydı yapıp videoyla senkronize ederek mikrofon sorurunu çözüyorlar. Tek olay bilgisayar başında video editleyeceksin

Bu arada bende xiaomi yi kullanıcısım, aşırı derecede memnunum, mutlaka bir araştır derim.

Hatta çılgın bir projeyle xiaomi yi ye mikrofon girişi de eklemişler, ancak ben orjinalliğini bozma taraftarı değilim, tavsiye etmiyorum :

link : https://www.youtube.com/watch?v=7ZQ-oOHDApo
    solmyr ve Wokiie bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı SuleymanE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sj4000 den çok daha iyi bir kamera olan xiaomi yi tavsiye edeceğim ama maalesef onda da mikrofon girişi yok (dahili mikrofon var)

Çoğu kamerada da mikrofon girişi bulmak zor. Zaten olsa da genelde waterproof housingler yüzünden işlevselliğini kaybedecekler.

Bazıları telefon kulaklığındaki mikrofonla ses kydı yapıp videoyla senkronize ederek mikrofon sorurunu çözüyorlar. Tek olay bilgisayar başında video editleyeceksin

Bu arada bende xiaomi yi kullanıcısım, aşırı derecede memnunum, mutlaka bir araştır derim.

Hatta çılgın bir projeyle xiaomi yi ye mikrofon girişi de eklemişler, ancak ben orjinalliğini bozma taraftarı değilim, tavsiye etmiyorum :

https://www.youtube.com/watch?v=7ZQ-oOHDApo

link : https://www.youtube.com/watch?v=7ZQ-oOHDApo
    Hocam eyvallah güzeldir bi kere duymuştum evet ama hem pahalı hemde mik girişi yok . Neden yok bilmiyorum. Yapmışlar fakat benim hem imkanım yok (yurtta kalıyorum ) hemde becerim... Yani böyle bi şeyi beceremem el işim sıfır benim. Havya falan lazım buna....

toseabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sj4000 ve ses testi.. samsung s5 ile kayıt yapıyordum eskiden. son zamanlarda abartip senhisser marka ses kayıt cihazi ile ses kaydı yapıyorum sj4000 mikrofon kapatma özelligi var buda elimdeki ses ile videoyu birlestirme imkanı sunuyor..
    Wokiie, okican ve gitaristgkn bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı toseabul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://www.youtube.com/watch?v=73-0jEAhxtw

sj4000 ve ses testi.. samsung s5 ile kayıt yapıyordum eskiden. son zamanlarda abartip senhisser marka ses kayıt cihazi ile ses kaydı yapıyorum sj4000 mikrofon kapatma özelligi var buda elimdeki ses ile videoyu birlestirme imkanı sunuyor..
    peki seste bir kayma olmuyormu ? Dediğini tam olarak anlamadım detaya inermisin ? Kamerayı açmak falan istemiyorum telefon ile kayıt daha mantıklı geliyor da sarj fakan bitermi acaba ?

Birde Drift HD 1080P diye bir kamera gördüm mik girişi falan varmış ? nasıldır ? iyi midir ? Aparatları mevcutmudur ?

schumacher__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık 4 teker..
    benim kameranın harici mikrofon girişi mevcut. 2.el düşünürsen mesaj at görüşelim.

http://www.hepsiburada.com/next-aee-...OUTNEXTYESD21S
    Wokiie bunu beğendi.

toseabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Wokiie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki seste bir kayma olmuyormu ? Dediğini tam olarak anlamadım detaya inermisin ? Kamerayı açmak falan istemiyorum telefon ile kayıt daha mantıklı geliyor da sarj fakan bitermi acaba ?

Birde Drift HD 1080P diye bir kamera gördüm mik girişi falan varmış ? nasıldır ? iyi midir ? Aparatları mevcutmudur ?
    bak güzel kardeşim. çin malı kameralarda var ucuz hoş güzel. maddi durumu olmayanlar için iyi güzel ama dez avantajı da var. mesela sj4000 ile o çin malı kameranın görüş açısında dunya kadar fark var. iki kamerayı yan yana koy karşıya bir adam. çin malı kamera adamın göbegini tek alır. diğer kamera başından tut ayakkabılarına kadar alır. 170 derece görüş açısı ve balık lensli bildiğim kadariyla.

ben ne yapıyorum...
    kameranın ayarlarından sesi kapatıyorum (kameranın kendi ses kaydını kapatıyorum bu özellik sj4000 de mevcut)
    sj4000 10 dk bir kayıt yapar. 10 dk dolunca bi part video olusturur. şarj biterse 10 dk lık kaybın olur.. bu 10 dk yı ayarlardan 2,4,6,10 vs gibi ayarlıyabilirsin max 10 diye hatırlıyorum..

kamerayla kaydı başlamadan önce kaskımın içine telefon kullanlığı monte etmişim.. kulakları kesmişim sadece kulaklıgın microfon kısmını ağzıma karşı gelecek şekilde bant ile kenarlardan yapıştırdım. üstünede biraz hafif singer çektim (cizirti vs önlemek için) kulaklıgın jackını telefona takıyorum. telefondan ses kaydını acıp kamera kayıdıyla tel ses kaydını aynı anda baslatıyorum.. :D sonrada cekimlere baslıyorum...
    seste kayma olmuyor. benim kullandıgım kask dandik ve cok ses almasına ragmen kalite böyle..

sj4000 1080 de 40dk kayıt yapıyor sanırım. 720 de 1 saati geçiyor... 800mAh bataryası var. yedek bataryaları ucuz birtanede yedek olursa yanında kafidir.
    ben
    Erhan Tosun bunu beğendi.
    Honda, Kawasaki, Suziki, Ducati, Yamaha Çok xoştirrr emaaa Benanaaa...

Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı schumacher__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim kameranın harici mikrofon girişi mevcut. 2.el düşünürsen mesaj at görüşelim.

http://www.hepsiburada.com/next-aee-...OUTNEXTYESD21S
    bu next 'ler nasıl ve kaça düşünüyorsun ?

Kesinlikle Sjcam M20 Öneririm

Kendi çektiğim test videosu aşağıda

Motosikleti
    Yamaha Derbi gpr
    Ele-Cam Explorer Action Kamera kullanıyorum 4K Video ve 16MP fotoğraf çekebiliyor. 30M'ye kadar su geçirmez. Wifi üzerinden kamera ile telefonunu bağdaştırıp Go-Pro gibi kamerayı telefondan yönetip Video kayıt'ını telefonunada yapabilirsin. ( Geçen seferki kazamda kayıt'ı telefona yapmıştım direkt olarak telefondan Video'yu Polis'e izletmiştim) Ürünün linki aşşağıda bulabilirsin Ben 399TL'ye Kamerayı 101TL'ye de yazım hızı yüksek 64GB hafıza kartı aldım kameraya. Toplamda 500TL bir fiyat söz konusuydu fakat şu an çok daha ucuz durumda. Eğer istersen Kamera ile yaptığım bazı sürüş videolarını sana gönderebilirim.

http://www.elephonestore.com/elephon...on-camera.html

Buda Gyro modu kapalı çekim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)