Ehliyetsiz Motosiklet Kullanmak
Reklamlar
-
arkadaşlar sağolsunlar senin iyilin için karşına çıkacak tehlikeleri anlatmışlar bunun üzerine daha ehliyetsiz kullanmak istersen hiç kusura bakma cenaze namazına gelmem sen zorla kaşınıyorsun yaşını bekle ehliyetini al hem kendini eğitmiş ve bilinçli olarak yollara dön iki teker aceleye gelmez sadece ehliyetlede iş bitmiyor eğitim alman lazım iyice hazır hissetmen gerekiyor kendini
Reklamlar
-
Cevaplar için herkese çok teşekkür ederim, Mertcan00 abimin de dediği gibi 16 yaşında olmak yetiyormuş A1 ehliyeti alabilmek için şimdi yeni sorum ben ehliyet kursuna yazıldığımda, takribi kaç ayda ehliyeti elime alabilirim ? :D
-
Lykia adlı üyeden alıntı
Cevaplar için herkese çok teşekkür ederim, Mertcan00 abimin de dediği gibi 16 yaşında olmak yetiyormuş A1 ehliyeti alabilmek için şimdi yeni sorum ben ehliyet kursuna yazıldığımda, takribi kaç ayda ehliyeti elime alabilirim ? :D
onu kursa soraydın iyiydi
-
MeNGuC adlı üyeden alıntı

Kursa sormak zor . Dur bi konu aciyim
-
MeNGuC adlı üyeden alıntı

Kursada sorarım da kurstan kursa çok farkeder mi ki süresi mesela sizin ne kadar sürmüştü ehiyeti elinize almanız ?
-
Ben yazıldım 2 ay sonra direksiyon sınavına girdim, 1 hafta da evrak çıkmasını bekledim ardından gittiğim ilk gün ehliyet çıktı, belki sen yazılırsın 2 hafta sonra direksiyon sınavı olur şansına bilemezsin
-
kuzan14 adlı üyeden alıntı
Ben yazıldım 2 ay sonra direksiyon sınavına girdim, 1 hafta da evrak çıkmasını bekledim ardından gittiğim ilk gün ehliyet çıktı, belki sen yazılırsın 2 hafta sonra direksiyon sınavı olur şansına bilemezsin
Teşekkürler çok iyiymiş o zaman mesela şu sitede ki http://www.ehliyetokulu.com/yas.htm üstte yazan 14 mayıs 2016 sınavı, dediği şey bütün Türkiye'de ortak olarak yapılan direksiyon sınavı mı oluyor yani 1 ay sonra mı direksiyon sınavı ?
-
Lykia adlı üyeden alıntı
Teşekkürler çok iyiymiş o zaman mesela şu sitede ki http://www.ehliyetokulu.com/yas.htm üstte yazan 14 mayıs 2016 sınavı, dediği şey bütün Türkiye'de ortak olarak yapılan direksiyon sınavı mı oluyor yani 1 ay sonra mı direksiyon sınavı ?
başgan çok istiyorsan yukarıda da yazmışlar; bi cross motor al şu farı olmayanlardan ondan sonra araziye çık. Hem kas yaparsın, hem de motor sürmenin tadına varırsın.
biraz boyum uzun olsaydı cross veya süpermoto alacaktım ama hayat bizi ss kullanmaya itti.
-
Lykia adlı üyeden alıntı
Herkesin aynıdır ama bian önce yazılman lazım kursa
-
kuzan14 adlı üyeden alıntı
Herkesin aynıdır ama bian önce yazılman lazım kursa
Tamamdır bu hafta içinde yazılıcam büyük ihtimalle, birde direksiyon sınavından başka test olarak falan sınav oluyor muyuz ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)