Bayanlar, Baylar egzosta ne olmalı fena takıldım.. Yorumlarsanız sevinirim..
Reklamlar
-
Arkadaşlar, kawa300 egzos düşünüyorum, her kafadan başka ses çıkıyor..
"600 cc deil motorun, yoşi, akrapoviç gibi pahalı egzoslara girme aynı sesi tigerdan alırsın..
Satarken bir anlamı da olmaz..."
"Two brother kawa da çok guzel ses veriyor neden düşünmüyorsun?"
"Yapıştır bir akrep takma kimseyi.."
Tabikii en son bi karar vericem kendimce ama gene farklı fikir almakta fayda var diye dusunuyorum.. Akıl akıldan üstündür..
Reklamlar
-
ya hacı ne ugrasıyıon 80 tl ye cup egzozu al +5 hp
-
erkek çocuğumusun sen napıcan egzozu orjinal haliyle kalmalı gaza gelir biyere saplarsın sonra
-
Bence akrep taktir. Satarken fiyati yukseltmiyor evet ama tigerli bir motor yerine akrepliyi tercih ederim alici olsam
-
mostro adlı üyeden alıntı
Bence akrep taktir. Satarken fiyati yukseltmiyor evet ama tigerli bir motor yerine akrepliyi tercih ederim alici olsam
Yani diyorsun ki. Sen masrafı yap. Benim yerime taktır akrebi. Ben senden ucuza alırım. Ölücüyüm....
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
evet tercihi yukseltebilir yani kolay satışı sağlayabilir... tşk ederim
Ama evet okdr masrafı yapınca da insan cidden ölü fiyata satarsa kotu hissediyor kendini..
-
Ninja 300 kotu bir motor degil. Sinifinda isim yapmis kendini kanitlamis bir motor. Ona da akrep yakisir hadi 5bin liralik cinli grenajli olsa egsozu keser boru kaynatir devam ederdin. Akrep fanatikligim yok akrep olmaz yoshi olur twobros olur. Kaliteli markalardan gozune guzel gozukeni yap bence. Yakin zamanda satmayi dusunuyorsan yapma. Daha egsozun taksiti bitmeden leovince li motorumu satmistim :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------
Tundzhay adlı üyeden alıntı
Yani diyorsun ki. Sen masrafı yap. Benim yerime taktır akrebi. Ben senden ucuza alırım. Ölücüyüm....
Suan motor almayi dusunmuyorum. Bir tane var idare ediyoruz
Yazida anlatmak istedigim egsozun ticaretteki yeri ve onemi :D. 3000 verir alirsin egsozu satarken verdigin 3bini kardes akrep de taktirmissin ben sana 3bin fazla odiyim demez. Ne olur hizli elden cikarirsin o kadar
-
bu arada şimdi bende bişeye takıldım genelde baylar, bayanlar derler neden başlık ters acaba satış konusunda da öyledir para harcamadan sadece benzini koyup gezmek lazım. yinede takmak istersen satacağın zaman üzerinden çıkar onu ayrı sat
-
Gecen gün garajımızda bir abimin Mt-07 sine full headerlı akrapovic taktık...
Garaja kedi geldi kaplan çıktı
Bence akrapovic ...
-
Ninja 300 kotu bir motor degil. Sinifinda isim yapmis kendini kanitlamis bir motor. Ona da akrep yakisir
hadi 5bin liralik cinli grenajli olsa egsozu keser boru kaynatir devam ederdin. Akrep fanatikligim yok akrep olmaz yoshi olur twobros olur. Kaliteli markalardan gozune guzel gozukeni yap bence. Yakin zamanda satmayi dusunuyorsan yapma. Daha egsozun taksiti bitmeden leovince li motorumu satmistim :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------
Suan motor almayi dusunmuyorum. Bir tane var idare ediyoruz
Yazida anlatmak istedigim egsozun ticaretteki yeri ve onemi :D. 3000 verir alirsin egsozu satarken verdigin 3bini kardes akrep de taktirmissin ben sana 3bin fazla odiyim demez. Ne olur hizli elden cikarirsin o kadar
15 binlik motora 3 bin lira koyarak 18 bine satamazsın. yine 15 bine satarsın evet daha kolay. ama 3 bin tl zarar edersin. e onun yerine 15 binlik motoru 14 e çok çok daha kolay satar ve 3 değil 1 tl zarar edersin...
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
DKN adlı üyeden alıntı
bu arada şimdi bende bişeye takıldım genelde baylar, bayanlar derler neden başlık ters acaba
satış konusunda da öyledir para harcamadan sadece benzini koyup gezmek lazım. yinede takmak istersen satacağın zaman üzerinden çıkar onu ayrı sat
çünkü bayanlar önce yazılır, kibarlıktandır, hiç bayanlar yazmayanlar da var.. uyarıyorum yavas yavas olacak
cıbırlover1 adlı üyeden alıntı
Gecen gün garajımızda bir abimin Mt-07 sine full headerlı akrapovic taktık...
Garaja kedi geldi kaplan çıktı
Bence akrapovic ...
cıbırloverrrrr o mt 07 o, 689 cc makine, tek aynılık 2 silindir olması bu 300 ole kaplan olur mu ki yemez ama akrep evet baya tok sesi var zaten en tok ses akrepte bence de..
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
bence taktırma bişey. egzoz değiştirmek toplumsal olarak yanlış çünkü. senin motorunun gürültüsünü kimse dinlemek zorunda değil. bugün farketmiyorsun belki ama hasta yatan var , bebeği uyuyan var.
gelişmemiş cahil toplumumuzda son derece normal karşılansa da bunun ne kadar yanlış bir hareket olduğunun farkına varmalısın.
-
MD.Murat adlı üyeden alıntı
bence taktırma bişey. egzoz değiştirmek toplumsal olarak yanlış çünkü. senin motorunun gürültüsünü kimse dinlemek zorunda değil. bugün farketmiyorsun belki ama hasta yatan var , bebeği uyuyan var.
gelişmemiş cahil toplumumuzda son derece normal karşılansa da bunun ne kadar yanlış bir hareket olduğunun farkına varmalısın.
taktırma amacım kimseyi rahatsız etmek değil aslında evet çok haklısınız ama,
trafikte çok kalıyorum arabaların en azından motoru sesiyle farkedip üstüme sürmemesini bi uyarıcı olarak dusunuyorum.. bununla beraber hangisi olsa diye karar veremedim..
ama elbette rahatsızlık verdigi açık o sesin..
Elinde telefon yanında sagında solunda kim var diye hiç farketmeyen abla ve abiler o sesle en azından bir toplarlanıp bişi var yahu yanımda diyebiliyor..
-
taktırma diyenleri dinleme çağrı konuşmuştuk bu konuyu, varsa paran akro yoksa tiger bu kadar basit. Tiger hiçbir zaman bir akrapovic olamaz. Satarken ne olacagını dusunme.
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
taktırma diyenleri dinleme çağrı konuşmuştuk bu konuyu, varsa paran akro yoksa tiger bu kadar basit. Tiger hiçbir zaman bir akrapovic olamaz. Satarken ne olacagını dusunme.
Aynen maliyet/ fayda karşılaştırması yapıyorum işte Ermancan, ya aynen boşver dicem marka olsun dicem, ki two brothers gibi duruyor brn ile konuşuyorum bi yandan..
-
-
Sıra çiftin leş sesi... Tiger a hiç bulaşma sebep sadeceçok yüksek ses veriyor olması. Geri kalanı içinse göz zevkinden başka bir farkı yok. Zaten sadece egzozla alacağınız gücü, hızlı giderken bi cm daha başınızı eğerek alabilirsiniz
-
Ablaların ablası ben seni tigerla sevdim vututuuutututuutu çağrı geri gelsin akrapovic neymiş
-
ixil diorum en son 800 tl civarindaydi...
-
brooklynnn adlı üyeden alıntı
egzosa alışınca stock biraz sessiz geliyor işte...
BatuhanK adlı üyeden alıntı
Sıra çiftin leş sesi... Tiger a hiç bulaşma sebep sadeceçok yüksek ses veriyor olması. Geri kalanı içinse göz zevkinden başka bir farkı yok. Zaten sadece egzozla alacağınız gücü, hızlı giderken bi cm daha başınızı eğerek alabilirsiniz
amacımız hiz deil egzosun katacagı beygir yoşide 2 beygir falan daha çok ses için egzos diorum ben..
caglar48 adlı üyeden alıntı
Ablaların ablası ben seni tigerla sevdim vututuuutututuutu çağrı geri gelsin akrapovic neymiş
Çağlar az kaldı olum von von.. kadıkoy seni beklior
ardacik adlı üyeden alıntı
ixil diorum
en son 800 tl civarindaydi...
ixil hiç bakmadım aslında.. bi bakmak lazım tşk ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)