Rüzgar sesi sorunsalı ve kask seçimi üzerine (Shark Raw / Bell Vortex Band Black)
Reklamlar
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Trafiği duymada sorun yok. Motor sesini de duyuyorsunuz. Sadece rahatsız eden ve yoran rüzgar sesi yok oluyor. Güvenlik açısından sorun teşkil etmiyor kulak tipasi.
Yaklaşık yirmi farklı tıpa denedim. En sevdiğim şu oldu:
http://www.amazon.com/Honeywell-PLT-...dp/B004RI70PO/
Elinizde sıkıştırmadan direk kulağınıza sokuyorsunuz.
Dediğin gibiyse bir denemekte fayda var. Fakat fiyatı cüzdanı sıkıştıran cinstenmiş
Bir çift sünger kulak tıkacına 25,73$ diyor Amazon.
Bugünkü kurdan hesaplayınca yaklaşık 75 TL.'ye denk geliyor.
Bunun muadili ve uygun fiyatlısını Türkiye'de bulamaz mıyız?
Düzeltme: 100 çift fiyatıymış bu fiyat
atoprak adlı üyeden alıntı
Ne takarsanız takın, o rüzgar camdan sekip kafanıza geldiği sürece ses alırsınız..
Size alternatif bir fikir önereceğim ki, ben siparişi verdim gelmesini bekliyorum.
Ön camın üzerine takılan rüzgar saptırıcılar var...
Yolda giderken yaptıgım testlerde, özellikle böyle bir, yaklaşık 10-12cm lik bir camın sesi ve rüzgarı önemli miktarda düşürdüğünü gördüm..
Ben AliExpresten sipariş verdim ... dilerseniz özelden link paylaşabilirim...
Özelden değil de genelden paylaşırsanız herkes faydalanır. Bir sakıncası yok bu tür paylaşımlar yapmanın.
Reklamlar
-
Shark Raw kullanıyorum kulak tıpasıyla kullanımı gayet konforlu oluyor.Ağırlık olarak da hafif, kafada ağrı yapmıyor.Ama kulak tıpasız baya bir gürültülü baş ağrıtıyor.Shark Raw'ı seçmemdeki en büyük etken görüntüsüydü benim için, yoksa yarı açık kask olması güvenlik açısından sıkıntılı.
-
chetaq adlı üyeden alıntı
Dediğin gibiyse bir denemekte fayda var. Fakat fiyatı cüzdanı sıkıştıran cinstenmiş
Özelden değil de genelden paylaşırsanız herkes faydalanır. Bir sakıncası yok bu tür paylaşımlar yapmanın.
Aslında haklısınız..
Ben bunun siparişini verdim.
http://www.aliexpress.com/item/NEW-Airflow-Adjustable-Windscreen-For-Honda-Yamaha-Suzuki-Kawasaki-BMW-KTM-Aprilia-Ducati-band-With-windshield/32443620948.html
Gelip montajını yaptıktan sonra bir inceleme yazısı yazmayı düşünüyorum.
-
Tanesi 75 kurus cok iyi fiyat. Toplu alim yapilabilir. Bunlar tam sunger degil. Uzeri kaygan, ve ortasina nispeten sert plastik bir iskelet var. Dolayisiyla hem kolay sokuluyor, hem hemen kirlenmiyor, hem de cabuk parcalanmiyor. Ben bir tanesini en az yirmi, bazen otuz kez kullaniyorum. On tane alsaniz cok uzun sure gider muhtemelen.
-
ben aceleyle hemen motora binmek için mağazada gördüğüm mt blade'i aldım. bildiğim araştırdığım bi kask değildi. çok fazla önermem. fazla handikapı var. malum sitedeki kask ilanlarında kullanılmamış, bedeni uymamıs ekonomik baya kasklar var. elinden çıkarmak istiyorlar uygun fiyata. bütçen dahilinde onlara bi bak derim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:43 ----------
bu ülke trafiğinde, otobanlarında çok gardımızı düşürmek gibi bi lüksümüz olmuyor. tabii her an herşey olabilir çünkü senin elinde değil. ama ben tüm algılarım açık, olabilcek tüm ihtimallere açık kullanıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------
öneri için sağol hemen bakıyorum.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Tanesi 75 kurus cok iyi fiyat. Toplu alim yapilabilir. Bunlar tam sunger degil. Uzeri kaygan, ve ortasina nispeten sert plastik bir iskelet var. Dolayisiyla hem kolay sokuluyor, hem hemen kirlenmiyor, hem de cabuk parcalanmiyor. Ben bir tanesini en az yirmi, bazen otuz kez kullaniyorum. On tane alsaniz cok uzun sure gider muhtemelen.
Türkiye'de ucuz fiyata daniskası var. Kullan at tarzı kulak tıkaçlarından memnun kalmadım. En son olarak geçen sene eczaneden 5 TL'ye aldığım sert silikon tıkaç çifti vardı. Sesi inanılmaz derecede kesiyor ve uzun süre kullanılabilir kalitede bir malzemeydi. Hiç öyle kullan at türü çöp tıkaçlara veya motosikletçileri kazıklamak için 70-80 TL fiyat çekilen tıkaçlara gerek yok.
Tekrar eczaneye uğrayıp aldığım zaman markasını forumda paylaşacağım.
-
Kullanıcı olarak şöyle söyleyim
Scorpion EXO-500 ve Shark Raw'ım var. Scorpion ne buğu yapıyor ne rüzgar sesi rahatsız ediyor.
Shark raw ise tam tersi Rüzgarı hissetmekle kalmıyorsunuz 100km hıza çıktığınızda o maske suratınıza yapışıyor ve çok rahatsız ediyor. Ses konusunu hiç açmasam daha iyi.
-
açık kaskla şehir içinde 50 km/h altı hızla kaza yaptım, bağı bağlı camı da kapalı olmasına rağmen kaşım açıldı, o gün bu gün full face kullanıyorum, zaten en fazla hasar çenede oluyor, aman Allah korusun
-
www.mydukkan.com/urunler.asp?gid=3897
Güvenilir kaliteli bir müzik sitesi aslında. Müzikle alakalı sarf malzemelerimi buradan alıyorum sıkıntı da yaşatmıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)