Arkadaşlarım ve Sayın Abilerim;
Şu sıralar bi kaos yaşıyorum.Ben Türkiye sınırları içerisinde orta sınıfta (250 CC) eşimle binebilecek bir motor bulamıyorum. Kafayı yiicem. Buluyorum ya tarzım değil, kuyrukta oturulacak yer yok (eşim için)...
Scooter diyorum; Xmax 250 düşünüyorum, forumları okuyorum. Güzel motor diyorlar, fakat sarsıntı var arka amortisör çok çırpıyor diyorlar. Hiç scooter kullanmadım hiç... Otomatik olması... Çok da keyif alarak kullanacağımı sanmıyorum, sırf eşim için.
Kawasaki Z300 diyorum; Naked hoş motor, Cbr 250R kullanıyorum... bakıyorum şöyle benim motorun grenajsız hali. Arka sele uygunsuz.300 ara cc ilerde satabilir miyim...
Suzuki İnazuma diyorum; Bi bakıyorum şöyle bu motora oldum olası ısınamadım.Tipi hep itici geldi. "O ön çamurluk nedir öyle yaa" demişimdir her seferinde... Belki de eşimle binebileceğim en uygun motor ama... cık!
KTM Duke 390 diyorum; Bu motorunda kasa çok keskin hatlarla dizayn edilmiş. Bu da uygun değil... Bu motoru da eliyorum...
Son 2 gündür'de Yamaha WR125X diyorum; Kendim bineyim eşimde arada biner dedim. Motoru eşime gösterdim. Azar işittim
Mondial Rx3i diyorum;Hah! Tamam işte aradığım motor bu dedim ama isim Mondial olunca ürküyor insan. gibi gibi...
250 lik sınıfta neden bir Enduro yok? Neden bir tenere, versy, v-strom, varadero, fazer, cbf, nc, er25f,n yok arkadaş?
Dış ülkelerde her segmentin 250 si varken bu sport sınıfın 250 lik olarak patlaması genç kesime yaradı.
Bekarken her modeli beğeniyorsun ama evlenince bu iş neden zorlaşıyor?
İlla 600 e mi geçmek gerekiyor? Bu açığı markalar neden kapatmıyor. Bir mondial mi farkında bu meselenin?
Motoru mu bırakalım illa ki?