Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

ABS'li Motosiklet Seçenekleri

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Nissan Juke + Honda PCX
    ABS'li motosiklet araştırması içindeyken seçenekleri çoğaltmak için sizlere de sormak istedim. Herkes ekleyebilirse süper olur. Benim şuana kadar bulabildiğim en uygun ABS'li motorlar;

1-) KTM Duke 125-200-250 16 Bin TL 250'lik sıfır
    2-) Kawasaki Z 250SL 15,600 TL.
    3-) Bajaj Pulsar RS ancak arka frende ABS yokmuş nasıl oluyo bu iş öne koyup arkadan kaçmak niye olabilir?

Şimdilik bunlar TVS Apache 180 gelmiş yurtdışındaki modellerde ABS var. Bu umut sordum bize gelenlerde yokmuş, ABS olanı gelmeyecekmiş. Yoksa 8 Bin TL civarına en uygun listesinin başına giricekti.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    hepsini saymışsın zaten.absli olsun diyorsan duke 250 al lastik falan ağzına kadar dolu.bu 3lüden başka abs olan yamaha nmax var ama o scooter tabi 9.000 kaat fiyatı var diye hatırlıyorum
    boshaft bunu beğendi.

erimyenkasar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER5
    Z 250SL

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı boshaft adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ........3-) Bajaj Pulsar RS ancak arka frende ABS yokmuş nasıl oluyo bu iş öne koyup arkadan kaçmak niye olabilir?.........

yazdığın gibi birşey olamaz yani varsa tüm tekerlekleri kontrol eder yoksa yoktur,nereden duydunuz önde olup arkada olmadığını

Motosikleti
    Yok
    Benim tercihim maddi açıdan da rahat iseniz,KTM Duke 250,bunu söyleme min sebebi ise,frenlerin "ABS" oluşu,'Pirelli rossa corsa 2' lastiklerinin oluşu,'Kaydırmalı debriyaj',vede KTM kalitesi,ha bu arada bunlar artıları yedek parçaları ve bakımlarının tuzlu olduğunu 'duymuştum',tercih sizin,umarım en hayırlısı ne ise o olur,hayırlı akşamlar.

Motosikleti
    Nissan Juke + Honda PCX
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yazdığın gibi birşey olamaz yani varsa tüm tekerlekleri kontrol eder yoksa yoktur,nereden duydunuz önde olup arkada olmadığını
    %100 emin değilim hocam ama nette de baktığım kadarıyla bir çok kişi yazmış arkada yok öne var diye. Böyle birşey çok saçma geliyor. Kullanan arkadaşlar varsa belki kesin bilgi verirler.
    Mondial Loyal / Salcano Wolf / Motoran Karry / Regal Raptor 150 / Bajaj Discover 125 ST/ SYM Fiddle 2/ Honda Pcx 125 Motorsuz Araştırma İçerisinde

Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı boshaft adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    %100 emin değilim hocam ama nette de baktığım kadarıyla bir çok kişi yazmış arkada yok öne var diye. Böyle birşey çok saçma geliyor. Kullanan arkadaşlar varsa belki kesin bilgi verirler.
    az önce başka bir başlıktada yazılmış arkada olmadığı,çok merak ederek fotoğraflarına baktım arka ve ön abs sensörleri net olarak görünüyor ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    BAJAJ PULSAR 200 NS
    Ekrem Ata bey arkada abs olmadığını belirtmiş

simurgg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Z250sl fiyati 14750 tl civari (4600 euro). Ve maalesef (en azindan Istanbul ve cevresinde) sifiri bulunmuyor.

Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı matrix506xx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ekrem Ata bey arkada abs olmadığını belirtmiş
    bahsettiğiniz motor bu değilmi arkadaşlar arka tarafda diskin içinde abs sensör çemberi görünüyor işte yahu..

http://www.arabapiri.com/static/img/...r-rs-200-5.jpg

mustafa42121 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bahsettiğiniz motor bu değilmi arkadaşlar arka tarafda diskin içinde abs sensör çemberi görünüyor işte yahu..

http://www.arabapiri.com/static/img/...r-rs-200-5.jpg
    Yurt disi......

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    rs200 de arkada abs yok.ktm orange testinde ilk defa absli motor kullandım.rc390 ön fren gerçekten iyidi.ister eze eze ister bas abs devreye girsin 2 karakterli olması çok hoş bi detay.ama arka fren şu ana kadar kullandığım en kötü arka frene sahip.basıyorum tutmuyor yavaşlama var ama tambur fren sanki.biraz daha basarsan abs zaten direk ele alıyor.bence test motorunda bi sıkıntı vardı çünkü bu kadar kötü olmaz açıkcası.motorun km 900 küsürdeydi yanlış hatırlamıyorsam.ayrıca absli olması diskin iyice aşınmasını engellemiştir diye düşünüyorum.çok uzun test edemedim ama kontol ve güvenlik için abs performans için abs ye gerek olmadığını düşünüyorum çünkü abs devreye girince fren mesafesi sanki arttı.4 5 km sürüpte tabi bunu karşılaştırmak çok zor olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    BAJAJ PULSAR 200 NS
    Abs kısa mesafe vaat etmez sağlıklı dengeli güvenli duruş sergiler
    Toprakta yağmurlu havalarda abs çok işe yarar

Alıntı burak burk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rs200 de arkada abs yok.ktm orange testinde ilk defa absli motor kullandım.rc390 ön fren gerçekten iyidi.ister eze eze ister bas abs devreye girsin 2 karakterli olması çok hoş bi detay.ama arka fren şu ana kadar kullandığım en kötü arka frene sahip.basıyorum tutmuyor yavaşlama var ama tambur fren sanki.biraz daha basarsan abs zaten direk ele alıyor.bence test motorunda bi sıkıntı vardı çünkü bu kadar kötü olmaz açıkcası.motorun km 900 küsürdeydi yanlış hatırlamıyorsam.ayrıca absli olması diskin iyice aşınmasını engellemiştir diye düşünüyorum.çok uzun test edemedim ama kontol ve güvenlik için abs performans için abs ye gerek olmadığını düşünüyorum çünkü abs devreye girince fren mesafesi sanki arttı.4 5 km sürüpte tabi bunu karşılaştırmak çok zor olur

127 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sıfır alacaksan eğer Duke 250 al. 2. el alacaksan Duke 200 Abs ucuza geliyor ama ekstralı bulmak zor. Ekstra katınca gene 250 ye denk geliyor. 250 lik al gitsin.

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Superduke alın bu saydığınız özelliklerin hepsi ve daha fazlası mevcut

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Motosikleti arka yavaslariyor zaten on frene dibine kadar basma sansi veriyor 200rs listeden cikarma bence ktm ucuz degil parcalari bozulma kazayida goz onunde bulundur

Motosikleti
    Nissan Juke + Honda PCX
    Alıntı istanbu_gezg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosikleti arka yavaslariyor zaten on frene dibine kadar basma sansi veriyor 200rs listeden cikarma bence ktm ucuz degil parcalari bozulma kazayida goz onunde bulundur
    Yani biz sadece ön kullandığımızda kızaklamadan durma şansı veriyorsa evet arkayı yavaşlamada kullanıp öne komple basabilirim o zaman en uygun araç o olur çok bilgim olmadığı için ne nasıl olur tam bilmiyorum.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    seçenekler arasında ktm varsa diğerlerine hiç bakma.
    boshaft ve berkcigdem bunu beğendiler.

Motosikleti
    Nissan Juke + Honda PCX
    Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    seçenekler arasında ktm varsa diğerlerine hiç bakma.
    KTM Duke 250 ve 390 hayalim. Ancak basamak olarak kullanabileceğim seçenekler olsa süper olur yoksa beklemem gerekicek havalar ısındıkça bu iş zorluyo insanı

alicebbar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT25+RKS Freccia
    bende bajaj rs 200 var abs var önde arkada kaymıyor her zeminde denedim. ABS sistematik bir bileşendir. iki tekeri aynı anda kaymasını önler nerede duydun bilmiyorum ama yanlışın var.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)