SİZCE FAZLAMI YAZMIŞIM FİYATI(resimli)
Reklamlar
-
merhabalar. bajaj discover 125 st sahibiyim. motorumu satacağım. bir parmak boğumu 1 cm kadar soyulma var sürtünme kaynaklı yanlız asfaltta sürtünüpde böyle zımparalnmış gibi değil. derin çizik. o kadar daha 6 bin kmde. YADA NE KADAR FİYAT YAZMALIYIM. rodajı düzgün yapıldı.
________________________________LİNK AŞŞAĞIDA ___________________________
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...87860430/detay
Reklamlar
-
Fiyat bence uygun. Aliciyla birazcik da pazarlik yaparsiniz piyasaya uygun bir fiyatta satmis olursunuz
-
3250 ye kadar var 6000 km den az olanlar.
demek ki fazla yazmışsın bence.
sahibinden de şuan 3000 e hızlı satarsın.
3500 üszerine satman çok zor.
3250 gibi satabilirsin.
-
3200-3500 arası bir fiyata satılır.
-
Ofius adlı üyeden alıntı
Fiyat bence uygun. Aliciyla birazcik da pazarlik yaparsiniz piyasaya uygun bir fiyatta satmis olursunuz
teşekkür ederim. saolun. 3500 e alan olursa direk vereceğim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------
MD.Murat adlı üyeden alıntı
3250 ye kadar var 6000 km den az olanlar.
demek ki fazla yazmışsın bence.
sahibinden de şuan 3000 e hızlı satarsın.
3500 üszerine satman çok zor.
3250 gibi satabilirsin.
var ama hasalılar ağır dercede yada 100 lüğe cevrilmi,şler. 3500 e satabilirmiyim rahat. ?
-
Bence 3300fiyat koyun yuzyuzede bir oarca indirimde yaparsiniz
-
Bence birazcık fazla gibi.Ben olsam 3500-3600 arası bir fiyat koyardım.Pazarlıkla 3300-3500 gibi bir fiyata satardım.
-
buğratuncer adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim. saolun. 3500 e alan olursa direk vereceğim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------
var ama hasalılar ağır dercede yada 100 lüğe cevrilmi,şler. 3500 e satabilirmiyim rahat. ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81940273/detay
hasarlı değil normal 5600km de.
3500e rahat gitmez. acelen yoksa bekle ilan dursun. belli olmaz.
-
bana biraz fazla gibi geldi.
-
MD.Murat adlı üyeden alıntı
Bende discover baktığım için bide izmirde olduğum için görüştüm bu ilan sahibiyle.Egzozda ki o çiziğin sebebini bilmiyormuş.2.sahibiymiş.Yan yatma vesaire yok dedi.Zaten grenajlar,pegler,koruma demirinde de çizik yok nasıl olmuş acaba ?
-
dönerken sürtmüştür bir yere belki. diz seviyesinde beton saksılar var onun gibi bir şeye. önemli değil bence.
-
-
kordinaryus adlı üyeden alıntı
satma sebebiniz nedir?
yeni motor alacaım
-
Bazı bayilerde 2014 ve 2015 modeller var bunlar için 3,850 ve 3,700 civarında yazanlar var sıfır km. Plaka masrafları da 250 TL. İkinci el alırken 100 TL noter var. Yani aradaki fark 150 TL. 4 bin TL'ye anahtar teslim sıfır km 2014 veya 2015 alabilme şansı var. Buna göre de değerlendirebilirsiniz.
-
3200-3500 arası yapsan daha uygun olabilir.
-
Valla mt sakinleri açıkçası egzozdaki çizik tır çarpmasıyla meydana gelsin, umurumda olmaz. Sizin de umurunuzda olmasın, umurunda olmayan adamlara satın. Ne olacak yahu, vitrine motosiklet mi alıyoruz. Çamurluğunda çizik var, grenajda 3 cm çizik var... Olsun yahu, ne olacak
-
BatuhanK adlı üyeden alıntı
Valla mt sakinleri açıkçası egzozdaki çizik tır çarpmasıyla meydana gelsin, umurumda olmaz. Sizin de umurunuzda olmasın, umurunda olmayan adamlara satın. Ne olacak yahu, vitrine motosiklet mi alıyoruz. Çamurluğunda çizik var, grenajda 3 cm çizik var... Olsun yahu, ne olacak
Haklısınız.Bebim ilk motosiklet olunca böyle ufacık şeyler bile göze batıyo.Gereksizce bi düşünce tabi.
-
Hocam bende de var discover yeni aldım. Ben aldım deli gibi ilan çoğaldı ikinci el alacaktım baya uğraştım sonunda sıfır aldım deli gibi ilan vermeye başladı millet
-
BatuhanK adlı üyeden alıntı
cok haklısınız katiliyorum
-
Geçen sene temmuz 21de motorumu aldım. O ara seninki gibi bir motor buldum 9binde fiyatı 3300 yazmıştı fakat aynı fiyata cb125e bulunca onu almıştım. Takip ettim ilanı. 1 ay sonra 2900e kadar düşmüştü sonra satıldı muhtemelen. Çok temizdi. Ordan hesap et.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)