Başlangıç İçin SUZUKİ VanVan 125 ! Ne Dersiniz ..?
Reklamlar
-
Herkese Merhabalar,
Dün Suziki bayiisiyle görüştüm ve VanVan 125'in Nisanin son haftasında stoklara geleceğini öğrendim. Tam benim istediğim tarzda bir motor bir kaç oynama ile hafiften cafe racer bile yaratabilecegimi düşüyorum
http://moto.zombdrive.com/images/suz...van-125-12.jpg
buda oynanmış hali
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...9857e52da5.jpg
Fiyati 12.250tl Sigorta ve Plaka masrafları hariç.
Ehliyetimi yeni aldım ve ufak tefek atv, scooter tecrübem var fakat uzun süreli bir motor tecrübem yok. Başlangıç için sizce ideal bir motormudur yoksa bu fiyata daha güzel sağlam önerileriniz varmıdır?
Ayrıca motor hakkında bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Performansı nasıldır vs.
Şimdiden teşekkürler.. Herkese kazasız, belasız güzel günler dilerim.
Reklamlar
-
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
Motor Tip: 4 zamanlı, 1 silindirli, hava soğutmalı,
SOHC
Motor Hacmi 125 cm3
Çap x Kurs 57.0 x 48.8 mm
Sıkıştırma Oranı 9.2 : 1
Şanzıman 6 vitesli sürekli geçmeli
Toplam Uzunluk 2140 mm
Toplam Genişlik 860 mm
Toplam Yükseklik 1120 mm
Aks Aralığı 1385 mm
Yerden Yükseklik 215 mm
Sele Yüksekliği 770 mm
Yüksüz Ağırlık 128 kg
Süspansiyon Ön Teleskopik, helezon yaylı, yağlı amortisörlü
Arka Salıncaklı tip, helezon yaylı, yağlı amortisörlü
Frenler Ön Disk
Arka Kampana
Lastikler Ön 130/80-18M/C 66P, şambriyelli
Arka 180/80-14M/C 78P, şambriyelli
Ateşleme Tipi Elektronik ateşleme (Transistörlü)
Yakıt Deposu 6,5 L
Garanti 2 yıl veya 30.000 km
teknik özellikleri bu şekilde
-
Güzel motor.
Motora ilk başladığımda almak istiyordum ama getirilmiyordu.
Hyosung rt125 baktim ama temizini bulamadım.
-
honda cbr 125 r 2 tane alırsın o fiyata. o parayı verecek adam. sağlıklı değildir.!!!!
-
aşırı pahalı değilmi 12 bin sigorta ve plaka hariç hemde başlangıç motoru diyorsun vede 125 cc bilmiyorum direk öpmüş suzuki her zaman ki gibi
-
O paraya MT 125'ten çok daha iyi bir seçenek olduğu kesin, en azından bir tarzı var ama yine de çok para. Skyteam V-Raptor'u tercih ederim.
-
-
YBR ve CBR yi tarz olarak begenmiyorum daha klasik birşey düşünüyorum.
Ayrıca cbr 125r nin liste fiyatı 11 bin nasıl 2 tane alıyor.. ben sıfır düşünüyorum motoru.
https://honda.com.tr/motosiklet/supe...25r-2015/fiyat
-
Makina çok güzel ama arka lastik konusunda sıkıntı çekeceksin. Arkadaş için baktık fakat arka lastik bulamadık aynı tvs apache gibi. Apacheden ön farklı seri arka farklı seri oluyodu. Trafikte farklı araçlar da olsun emin ol o büyük tombiş lastikler insanların ilgisini çekecek her yer cbr her yer ybr her yer cbf artık sıradan bunlar. Tarzı yok diyosunuz da bence kişiye göre değişir çok muhteşem bir tasarımı var. Her yerde aynı motoru görünce istediği kadar güzel olsun tarzı marzı kalmıyor.
-
Arka fren hakikaten kampana mi yahu?
Guzel motorda cok pahali geldi bu ozelliklerle...
-
Bu arka büyük lastiğin aynısından öne de takmak istiyorum ben. Konunun başında attıgım resimdeki gibii..
Dedigin gibiyse bulamicakmıyız yani yurtdışı falan getirtemezmiyiz.. Bayi bu lastik olayına bi çare bulur heralde o kadar basit degildir yani
-
çok para
125 cc 4 zamanlı bir motorun performansı olmaz ancak acemiliği atmak için uygun bir seçimdir
yeterli diyebileceğimiz performans 200-250 cc lerden elde edilir
ilk motor için ucuz bir commuter alıp, alıştıktan sonra tarzı olan bir seçime yönelmek daha makul
illa böyle bir şey alacam dersen honda msx 125 var 8.500 e, ona bak bari
-
msx baktım fakat çok ufak böyle nasıl diyim akülü motor gibi duruyor şahsi fikrim begenenler olabilir tabiki
Van Van'a fuarda bindim resimlerdeki gibi ufak durmuyor gayet makul ve yerinde duruyor..
Dedigim gibi commuter de hiç istemiyorum..
Van Van'ın aynı zamanda 200 lük modeli de geliyor oda 15.250 TL acaba 3 bin fark verip onu almak daha mı mantıklı ? ama başlangıç için 200 lük fazla gelirmi bana tam emin degilim ?
-
vanvan 200 ün teknik verilerine baktım şimdi
16 hp çok büyük bir güç değil
130 kg ağırlık ta gayet uygun
sele de alçak
senin açından alınmayacak motor değil
ancak 15.000 lira çok para ve yarın bir gün sıkılırsan çok zarar edersin
gönül işi bu işler
-
-
Bence Görüntüsüyle Çook Güzel motor. Evet o paraya biraz pahalı ama Çok zevkli olucağı kesin.Başlangıç içinde güzel seçim olur.
-
Bence bu motosiklet için o fiyat gerçekten çok pahalı.125 cc bir commuterdan tek farkı tasarımı.Hatta bunda çoğu commuterda olan devir vites göstergesi gibi standart donanımlar yok.Tamam güzel motosiklet ama motosikletin üstünde 11.000 TL edecek bir şey yok standart motosiklet işte.Suzuki Türkiye'nin 125 cc lik bomboş motosiklete 11.000 TL aynı boş motosikletin 200 cc sine 15.000 TL istemesi ayrı bir terbiyesizlik bence.Gerçi bu motosikletin muadili herhangi bir motosiklette yok piyasada.Başlangıç için bence daha ucuz farklı bir tarz deneyin zaten kısa bir süre sonra 125 cc den sıkılıp değiştirmek isteyeceksiniz hem satarken zorlanıp zarar etmeyin hemde bu motosiklete 11.000 TL verip Suzuki Türkiye'yi boş yere şımartmayın.
-
bence kaç km sürüceksin onu bir hesapla.ben bu motoru 15 20 bin km sürerim dersen al derim.hatta 3 daha ver 200lük al derim.ama bi basamak olur geçiş yaparım diyorsan başka modellere bakmanı tavsiye ederim.pahalı cihaz gerçekten
-
Yakışıklı motor, fiyat konusu bir tarafa başlangıç için çok uygun bence, fuarda görünce benim de bir tane alasım geldi ne yalan söyleyeyim.
Diğer taraftan ise satışı zor olur ve değer kaybı çok olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)