ya r60/6 ile ilgili bilgim yok ama yazdım işte siz nedersiniz gibilerinden...
vanvan ile aralarında hız performans olarak cok fark yok 1974 model sonuçta isminin 60 olduguna bakma
Ben şahsen vicdan azabı çekerdim vanvana o parayı verince. E tecrübesiz hal ile eski motorada girişilmez. Azıcık internette bajaj boxer cafe racer, scrambler diye aratın milletin neler yaptığını görün. Dediğim gibi para cebinizde kalır siz öğrenene ve gözünüz açılana kadar. Daha sonrasında iyiki ona o parayı vermemişim diyeceksiniz zaten.
Vay güzel kardeşim sen de benim gibi Vanvan a sevdalanmışsın. Forumdan bilgi alman gayet normal ama sana tavsiyem hayallerini dinle. Eminim o motora baktıkça iç çekiyorsun, bir an önce benim olsun istiyorsun anlıyorum seni aynı kafadayız. Bak şimdi madde madde inceleyelim:
1- O ARACA O PARA VERİLİR Mİ? "Elbet parasının aracı değil ama hayalimdeki araç." diyeceksin, bastıracaksın bu soruyu.
2- GİT YBR AL, KTM AL, ŞUNU AL, BUNU AL!!! "O araçlar da çok güzel ama hitap edenine. Bana vanvan hitap ediyor, onu alacağım." dersin.
3- TİPSİZ, İĞRENÇ, YAVAŞ, PERFORMANSSIZ BİR MOTOR!! İşte onu bi de sana soracaklar. "Evet yavaş ama benim hızla işim yok, havadar havadar eğlenceli, rahat bir motor istiyorum." dersin. "Performans görecelidir bence, ben dağ bayır, cadde sokak fıtı fıtı dolanacaksam performans ihtiyacım elbet olmaz ama 600rr-1000rr alacak verecem gazı verecem gazı diyorsam performans kaçınılmaz ihtiyaç olacaktır elbet." dersin.
SONUÇ olarak paran varsa 200 yoksa 125 al. Evladiyelik yaparsın evladın ilerde sana dua eder ki sen de kendine bol dua edersin. Al kardeşim bu motoru al, elimde olmayan sebeplerden dolayı ben 2 ay erteledim ama haziranda benim olacak inşallah.(Bu arada honda cb 125e den vaz geçtim, direk vanvandan başlayacağım.)
Sen o motora 3-4 yıl binemezsin, 3 ay sonra " bu bana yetmiyo yeaaa" diye konu açacaksın burda bari kolay satabileceğin az zarar edeceğin birşeyler al.
tasarımını çok beğensekte parayı çöpe atmak bence
Canın neyi sürmek istiyorsa onunla başla, kimseyide dinleme. Zevk senin para senin. İleri de elbette yavaş gelmeye başlayacaktır i, o da seninle egon arasında bi savaş. Sana verebileceğim tek tavsiye önce ekipman.
İki gün sonra motoru büyütmek isteyeceksin. Alırken kolay satarken zorlanırsın bu makinayı. Çoğu arkadaşımın da dediği gibi ben de uygun görmedim. YBR de acemiliğini at hiç bilmiyorsan, bir kaç aya başka motor alırsın. Parasının motoru olduğunu düşünmüyorum.
arkadaşlar dostlar hepinize çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için fakat şöyle bir durum var ben kendimi yanlış ifade ettim galiba yetmemekden kasıt nedir ki anlayamıyorum ?
ben hiç bir zaman hız sevdalısı biri olmadım ve hız motorları hiç bir zamanda ilgimi, dikkatimi çekmedi.. aracım var çok şukur uzun yolda yapmayı düşünmüyorum.
o yuzden zaten performans motoru degilde daha cok bir havası tarzı olan motor bakıyorum
Şuan R60/6 ve Vanvan 125-200 arasında bir seçim yapıcam. Eskimi yenimi onun ikilemindeyim :D
suzuki 200cc liğini 2000 TL aşağı getirseydi VanVan iyi satabilirdi.Şu haliyle çok zor abi.
Yoksa ben de müthiş beğeniyorum vanvanı, tam bana hitap ediyor.Ama pahalı.
Hızı yetmiyor dan kasıt en hızlı gitmek değil buradaki arkadaşların söylediği. Gerektiğin de hızlıca tehlikeden sıvışmak gerekiyor, arkadan araç sıkıştırıyor. Bunlardan kurtulmak için de 250cc altı makinalar yavaş kalıyor.
Nonamed, bütün çelişkilerimi özetlemişsiniz. Sağolsun diğer üyeler de fikirlerini paylaşmışlar. Ben de şu anda aynı noktadayım, Van Van 125 ve 200 arasında gidip geliyorum. Aynı şekilde ben de alıp satmamayı belki ilerde ufak tefek oynamalar yapmayı düşünüyorum ve benim de ilk motorum. Vardığınız noktayı, kendinizi hangi sebeple neye ikna ettiğinizi paylaşırsanız sevinirim. Hatta çıkamadıysanız işin içinden, beraber çıkmaya çalışalım çünkü aynı kafadayız.
Gayet absurd değişik bir motosiklet, ama forumun kanayan yarası "az daha koy ybr al" baltalamis burayı. Beğendiyseniz alıp gönlünüzce binmeniz dileğiyle. Bu arada 40 yaşındaki bmw çok başınızı agritabilir.
Bence kampanalı motosiklete o para verilmemeli, tasarim denmis bence en kotu retro tarzindaki motosiklet, acikcasi gostergesini de begenmemistim fuarda fakat cok hafifti 125liği, madem kafaniza koydunuz ben olsam 200lük alirdim
pahalı alınmaz pulsar al daha iyi önerim cbr250r
O para çok usta kuba çıta al kalite diyosan çıtalar bu motora kafa tutar marka olarak tutamaz model olarak.
retro tarzı olan bi motor için şunu al bunu al r25 al diyemeyiz. burda mantık evliliği yok çünkü, dolayısıyla beygirlerin torkun karşılaştırılmasına gerek yok
Aslında fiyatı biraz daha uygun olsa bende 200 lüğünü hiç düşünmeden alacam gelvelakin 15 bin lira biraz fazla gibi geliyor. Gerçi ben bu sitede daha hiç bir motora ucuz denildiğinide duymadım. Genel kanaat hep o motora o para verilmez yönünde ama mantıken vanvanın inazumadan daha ucuz olmasını bekliyor insan.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)