E abi o zaman skyteam almak daha mantıklı. Her halükarda o motor elinde patlıcaksa ilk maliyeti düşük olanı alırsın.
kardeşim konuşma uslübun yanlış. bu motor için pahalı diyen herkese söyledin o lafları. benim bir yaram yok elimdeki motoruda sen öyle konuştuğun için söyledim. yoksa bi görgüsüzlük yaptığım da yok. Allah herkesin istediği motora tekerine taş değmeden binmeyi nasib eylesin. kimseyle tartışacak bir durumum yok
kardeş 'bu motor için çok para' dedim
sen, 'aldırma çok para diyenlere, paraları olsa düşünmeden alırlar' dedin.
bu lafına karşılık 'ben zaten bu markayı kullanıyorum o miktarlarda bir motora sahibim ne alakası var' dedim
hiç bişey dememiş gibi 'yaranmı var gocunuyosun' gibi saçma bi cümle kullandın.
tartışma olmasın diye 'Allah herkese istediğini nasib eylesin' diyorum
hala ne kullanıyosan kullan filan diyosun. tamam ustam hocam ben malım sen kralsın padişahsın. senin eline de paralar geçince konuyu açan kişi gibi kurcalamaz gider alırsın istediğini. bence sen kendi egonu yen önce. ve birine mal demeden önce sana denmişmi ona bak.
Şimdi şöyle bir durum var Skyteam sonuç olarak Replika yani taklit bir motosiklet.. Aralarında dediginiz gibi 2 kat fiyat farkı var.. Kimse daha fazla para verip kazıklanmak istemez lakin bu fiyat farkının şişirme oldugunu düşünmüyorum illaki suzuki skyteam'e göre parça kalitesi performansı malzemesi gidişi yol tutuşu lastigi ile farkını gösterir.. 3 sene suzuki sorunsuz kullanılabilir ama skyteam sizce öylemi ?
bir laf var hep aklıma geliyo ben ucuz mal alıcak kadar zengin değilim diye yani demem o ki görüntüleri aynı diye taklidini almak daha mı mantıklı ?
Hocam suzukinin kalitesine tabiki bişey dediğim yok. İllede bu fiyatlara böyle bişey düşünüyorum derseniz alın derim. Hayırlısı olsun
İyi bakımları yapıldıktan sonra skyteam de seni yolda bırakmaz ki.Uzun dönemde japon vs çin farkı görünür diye düşünüyorum...
Şimdi işler biraz değişecek
Dün bu fiyatlara baska ne alabilirim diye araştırırken site üzerinde temiz Bmw 1974 R60/6 gördüm ve çok begendim cafe racer gibi oynamayada çok musait tam yine bana hitap ediyor..
Fiyatı ise VanVan ile aynı hatta 2 bin lirada daha ucuz.. Sizce alsam kullanmakta zorluk çekermiyim eski oldugu için ? Bide dedigim gibi motor tecrübem çok yok.. Başlangıç için kötü bir seçim mi olur ?
Motorun kilosu vanvana göre 60kg daha fazla ve son süratlarının arasında VanVan 120 Bmw 170... 50km lik bir fark var. Yani burdan böyle bakıldıgında aslında cokta kötü seçim gibi görünmüyor.
ama tabiki siz tecrübeli arkadaşların yorumlarını dikkate almak istiyorum ne dersiniz ?
duke tarzı naked motorları begenmiyorum ya boxer böyle klasik olsun istiyorum herşeyiyle ugrasırım ben eski motorunda sıkıntı başlangıçta sıkıntı yaratırmı bana yani acemligimi onunla atabilirmiyim
Korkut gözümü korkut aslında aracım var biraz hobi gibi düşünüyorum motoru o yuzden ugraşmak keyifli olur :D:D
Bence bajaj boxer alın, kafa grenajını çıkartın klasik gibi kullanın. Hem güzel başlangıç olur hem de paranız cebinizde kalır. İlerde bakarsınız başka şeyler. Ama vanvan için harcamayın o kadar meblayı.
Almışken 3 4 sene binecegimi düşünüyorum o yuzden hem kalite hem görüntü hemde tarz olarak binmekten keyif alacagım bir alet olmalı.. Bajajın fiyatı uygun ama bir o kadarda düz ve herhangi bir şekli tarzı olmayan sıradan bir motor benim gözümde. O yuzden biraz kesenin ağzını açmalıyım biliyorum yapacak bişey yok..
şu an da dedigim gibi vanvan ve bmw r60/6 arasında gidip geliyorum bakalım..
Aklını karıştırayim , royal enfield larada bak Istersen
ALLAHHHH müthişşş bu Royal Enfieldler ama 7500 euro dan baslıyor 2. elide yok piyasada ama harika bişey ya tam benim tarzımmmmm
aşık oldum naptın abi sen ya :(
illa bu dersen skyteem ace 125 de alablirsin http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-skyteam-safkan-caferacer-vade-farksiz-9-taksit-287149661/detay
o paraya ktm duke 125 al kardeş daha uzun ömürlü motor olur
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)