Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Başlangıç İçin SUZUKİ VanVan 125 ! Ne Dersiniz ..?

REKLAM ALANI
    jacob34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 03 (660)
    Alıntı memer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    makina güzel , pahalı mı? bence değil , bu tarz motorlar herkesime hitap etmez , daha çok hobi gibi düşünen kesime hitap eder, mesela vespalar da çok pahalı hele bir 125 cc olanı var 30 küsür civarında , alınır mı ? neden olmasın. tamamen zevk meselesi , alınmaz diyen arkadaşlar için de doğru alınmaz , o paralar herkesin ulaşa bileceği meblağlar değil. Yalnız şunu da unutmamak lazım! alınmaz o paraya o motor diyen arkadaşlar var ya , onların eline o meblağlar geçsin, senden önce alırlar
    ktm 390 duke kullanıyorum, öncesinde cbr movistar bence çok boş konuştun dostum alt tarafı 15 bin lira ne meblağası. hani ktm 1190 adv 60 bin lira o para verilirmi super tenere 65 bin lira o para etmez gibi bi konu konuşsaydık bu lafları etmeye hakkın vardı.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ulgio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    E abi o zaman skyteam almak daha mantıklı. Her halükarda o motor elinde patlıcaksa ilk maliyeti düşük olanı alırsın.

Motosikleti
    dealim daystar 250
    Alıntı jacob34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ktm 390 duke kullanıyorum, öncesinde cbr movistar bence çok boş konuştun dostum alt tarafı 15 bin lira ne meblağası. hani ktm 1190 adv 60 bin lira o para verilirmi super tenere 65 bin lira o para etmez gibi bi konu konuşsaydık bu lafları etmeye hakkın vardı.

Ben ortaya söyledim , yaran varda mı gocunuyorsun , yooksa vaktin bolda tartışmak için adam mı arıyorsun ,sen ne kullanıyorsan kullan Allah daha güzelini versin sana.

Motosikleti
    MT 03 (660)
    Ben ortaya söyledim , yaran varda mı gocunuyorsun , yooksa vaktin bolda tartışmak için adam mı arıyorsun ,sen ne kullanıyorsan kullan Allah daha güzelini versin sana.
    kardeşim konuşma uslübun yanlış. bu motor için pahalı diyen herkese söyledin o lafları. benim bir yaram yok elimdeki motoruda sen öyle konuştuğun için söyledim. yoksa bi görgüsüzlük yaptığım da yok. Allah herkesin istediği motora tekerine taş değmeden binmeyi nasib eylesin. kimseyle tartışacak bir durumum yok

Motosikleti
    dealim daystar 250
    Alıntı jacob34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim konuşma uslübun yanlış. bu motor için pahalı diyen herkese söyledin o lafları. benim bir yaram yok elimdeki motoruda sen öyle konuştuğun için söyledim. yoksa bi görgüsüzlük yaptığım da yok. Allah herkesin istediği motora tekerine taş değmeden binmeyi nasib eylesin. kimseyle tartışacak bir durumum yok
    hakikatten yaran varmış senin ben sana görgüsüz sün mü dedim , yapma Allah aşkına , ilan etme ne mal olduğunu , bukadar egonun içinde üslubu senden öğrenecek isek vay halimize.

Motosikleti
    MT 03 (660)
    hakikatten yaran varmış senin ben sana görgüsüz sün mü dedim , yapma Allah aşkına , ilan etme ne mal olduğunu , bukadar egonun içinde üslubu senden öğrenecek isek vay halimize.
    kardeş 'bu motor için çok para' dedim
    sen, 'aldırma çok para diyenlere, paraları olsa düşünmeden alırlar' dedin.
    bu lafına karşılık 'ben zaten bu markayı kullanıyorum o miktarlarda bir motora sahibim ne alakası var' dedim
    hiç bişey dememiş gibi 'yaranmı var gocunuyosun' gibi saçma bi cümle kullandın.
    tartışma olmasın diye 'Allah herkese istediğini nasib eylesin' diyorum
    hala ne kullanıyosan kullan filan diyosun. tamam ustam hocam ben malım sen kralsın padişahsın. senin eline de paralar geçince konuyu açan kişi gibi kurcalamaz gider alırsın istediğini. bence sen kendi egonu yen önce. ve birine mal demeden önce sana denmişmi ona bak.

Şimdi şöyle bir durum var Skyteam sonuç olarak Replika yani taklit bir motosiklet.. Aralarında dediginiz gibi 2 kat fiyat farkı var.. Kimse daha fazla para verip kazıklanmak istemez lakin bu fiyat farkının şişirme oldugunu düşünmüyorum illaki suzuki skyteam'e göre parça kalitesi performansı malzemesi gidişi yol tutuşu lastigi ile farkını gösterir.. 3 sene suzuki sorunsuz kullanılabilir ama skyteam sizce öylemi ?

bir laf var hep aklıma geliyo ben ucuz mal alıcak kadar zengin değilim diye yani demem o ki görüntüleri aynı diye taklidini almak daha mı mantıklı ?

Motosikleti
    MT 03 (660)
    Hocam suzukinin kalitesine tabiki bişey dediğim yok. İllede bu fiyatlara böyle bişey düşünüyorum derseniz alın derim. Hayırlısı olsun

Ulgio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İyi bakımları yapıldıktan sonra skyteam de seni yolda bırakmaz ki.Uzun dönemde japon vs çin farkı görünür diye düşünüyorum...

Şimdi işler biraz değişecek

Dün bu fiyatlara baska ne alabilirim diye araştırırken site üzerinde temiz Bmw 1974 R60/6 gördüm ve çok begendim cafe racer gibi oynamayada çok musait tam yine bana hitap ediyor..

Fiyatı ise VanVan ile aynı hatta 2 bin lirada daha ucuz.. Sizce alsam kullanmakta zorluk çekermiyim eski oldugu için ? Bide dedigim gibi motor tecrübem çok yok.. Başlangıç için kötü bir seçim mi olur ?

Motorun kilosu vanvana göre 60kg daha fazla ve son süratlarının arasında VanVan 120 Bmw 170... 50km lik bir fark var. Yani burdan böyle bakıldıgında aslında cokta kötü seçim gibi görünmüyor.

ama tabiki siz tecrübeli arkadaşların yorumlarını dikkate almak istiyorum ne dersiniz ?

Motosikleti
    Forza 250
    Alıntı Nonamed adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi işler biraz değişecek

Dün bu fiyatlara baska ne alabilirim diye araştırırken site üzerinde temiz Bmw 1974 R60/6 gördüm ve çok begendim cafe racer gibi oynamayada çok musait tam yine bana hitap ediyor..

Fiyatı ise VanVan ile aynı hatta 2 bin lirada daha ucuz.. Sizce alsam kullanmakta zorluk çekermiyim eski oldugu için ? Bide dedigim gibi motor tecrübem çok yok.. Başlangıç için kötü bir seçim mi olur ?

Motorun kilosu vanvana göre 60kg daha fazla ve son süratlarının arasında VanVan 120 Bmw 170... 50km lik bir fark var. Yani burdan böyle bakıldıgında aslında cokta kötü seçim gibi görünmüyor.

ama tabiki siz tecrübeli arkadaşların yorumlarını dikkate almak istiyorum ne dersiniz ?
    Eski motosikletin ustasını bulmak dert, parçasını bulmak dert, he garajım ve bütün ttakım taklavatım var kendim yapıcam diyorsan o ayrı. Bence temiz bir başlangıç yap düşük kilometreli absli bir motor al. duke 125 abs tadından yenmez mesela...

duke tarzı naked motorları begenmiyorum ya boxer böyle klasik olsun istiyorum herşeyiyle ugrasırım ben eski motorunda sıkıntı başlangıçta sıkıntı yaratırmı bana yani acemligimi onunla atabilirmiyim

Motosikleti
    Forza 250
    Alıntı Nonamed adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    duke tarzı naked motorları begenmiyorum ya boxer böyle klasik olsun istiyorum herşeyiyle ugrasırım ben eski motorunda sıkıntı başlangıçta sıkıntı yaratırmı bana yani acemligimi onunla atabilirmiyim
    ille sert debriyaj, karbüratör ve kampana frenle uğraşacağım diyorsun, peki sen bilirsin
    Ertugyigit bunu beğendi.

Korkut gözümü korkut aslında aracım var biraz hobi gibi düşünüyorum motoru o yuzden ugraşmak keyifli olur :D:D

AurorAbeam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kalmadı :(
    Bence bajaj boxer alın, kafa grenajını çıkartın klasik gibi kullanın. Hem güzel başlangıç olur hem de paranız cebinizde kalır. İlerde bakarsınız başka şeyler. Ama vanvan için harcamayın o kadar meblayı.
    MeNGuC bunu beğendi.

Almışken 3 4 sene binecegimi düşünüyorum o yuzden hem kalite hem görüntü hemde tarz olarak binmekten keyif alacagım bir alet olmalı.. Bajajın fiyatı uygun ama bir o kadarda düz ve herhangi bir şekli tarzı olmayan sıradan bir motor benim gözümde. O yuzden biraz kesenin ağzını açmalıyım biliyorum yapacak bişey yok..

şu an da dedigim gibi vanvan ve bmw r60/6 arasında gidip geliyorum bakalım..

Motosikleti
    dealim daystar 250
    Aklını karıştırayim , royal enfield larada bak Istersen

ALLAHHHH müthişşş bu Royal Enfieldler ama 7500 euro dan baslıyor 2. elide yok piyasada ama harika bişey ya tam benim tarzımmmmm

aşık oldum naptın abi sen ya :(

Crixa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha 1100 dragstar
    illa bu dersen skyteem ace 125 de alablirsin http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-skyteam-safkan-caferacer-vade-farksiz-9-taksit-287149661/detay

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    o paraya ktm duke 125 al kardeş daha uzun ömürlü motor olur

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)