Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Başlangıç İçin SUZUKİ VanVan 125 ! Ne Dersiniz ..?

REKLAM ALANI

ilk ve başlangıç motorum olacagı için herşeye tam anlamıyla hakim olmak ve en azından üzerimdeki acemiligi atmak adına bi 20 30 bin km şart gibi düşünüyorum.. O km leri bulmadan zaten satmam ayrıca bulsamda satarmıyım bilmiyorum..Üzerinde bi kaç oynama da yapmaya düşünüyorum biraz custom havası yaratıcam o yüzden sıkılcagımıda sanmıyorum.. Uzun soluklu kullanacagım içinde şu an 200 lük üzerinde karar kıldım gibi..

Pahalı evet kabul ediyorum ama herkesin altında olmicak olması bi tarzı bi havası olmasıda çok cezbediyor beni.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha Xmax
    O zaman cevap belli :-)

şimdi gelde bekle stoklara gelmesini 20 gün :D

mustafa42121 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Skyteam al. Ayni ama daha ucuz

mertowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125
    Dostum Selamlar ,
    Maddi durumun el veriyorsa hoşuna gideni al . Satarken tabi ki zarar ediyoruz ancak istediğin bişeyi sürmenin zevki o zararı kat be kat telafi eder .
    İyi günler

Motosikleti
    Forza 250
    Bence gereksiz pahalı bir alet. Tabi scrambler dan sonra retro modası iyi tuttu . Suzuki de iyi görmüş bu açığı. Bu tarz seviyorsanız alın ama ilk motorda yan yatmalar, çamura batmalar olur, suzuki de çok sağlam öper haberiniz olsun.

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı mephamd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel motor.
    Motora ilk başladığımda almak istiyordum ama getirilmiyordu.
    Hyosung rt125 baktim ama temizini bulamadım.
    Var bende bitene 9bin km de aldım.Şuan 17bin oldu
    ver gazı... ver çoşkuyu

freewill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 400 Youtube: Sucuk Ekmek MotoVlog
    sonra msx pahalı diyorlar

HAZZILHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S.
    Ne Honda Grom ne de VanVan fiyatlarının motoru değiller. Onun yerine daha uygun olan Hyosung RT-125 Karion öneririm. Hele de custom yapılacaksa, ilk motor da olacaksa 2. el bir motor almak daha mantıklı.

Forumda da şöyle bir konusu vardı: http://www.motosiklet.net/forum/moto...25-gorsun.html
    Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.

ilk motor olarak Suzuki tavsiye etmeyen arkadaslara katılıyorum. Bir karenaj bir egsoz fiyatı sormuştum, brüt maaşımdan fazlaydı

Güzel motormuş, zevk için dahi alınır maddi taraf zaten sorun değil ise.

Bartas3010 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Activa, 98 zx6r
    Lastik bulamadık demiştim motolastik.com'da dunlop lastik varmış arka lastik için. Tabi 180 olunca kalınlığı fiyat da kalınmış. Bu motora bence öğreneyim sonra satarım diye para verme. Güzel motor ben ilerde büyük motor alınca da oraya buraya giderken kullanırım bunu gözüyle bak çünkü ikinci elini sadece bilen alır. Satışa koyunca çabuk satılmayabilir ya da çok çabuk satılır. Alacaksan 200 al bence 16 beygir ise çok da bir şey değil çünkü. Kawasaki Z250SL 28bg, Cbr250R 27.5 örneğin.
    http://www.motolastik.com/dunlop-180-80-14tt-78p-k180-pmu28943

Lastik bilgisi için teşekkürler.. Valla gerçekten alırsam baya bi süre binmeyi düşünüyorum zaten o yuzden tam istedigim gibi olsun istiyorum herşeyin. Pahalı evet lakin gözüm gibi bakarım ben acemide olsak okadar para verdikten sonra hor kullanmam her türlü önlemi alırım.

Rt 125 içinse şöyle bir baktım ama yani VanVan ile yanyana koyuldugunda çok sönük ve ciddi anlamda kalitesiz kalıyor bir kere eski 8 9 senelik yani başımı agrıtır benim.. Yani sorun cıkarsın istemiyorum alacagım motorun.

şöyle bir 3-4 sene başım ağrımadan binmek istiyorum zevkle..

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kafaya taktıysanız alın satarken üzülmeye değecek kadar değer kaybedeceğini sanmam

Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Suzuki'nin Doğan grubuna geçtiği nasıl da belli oluyor. Yıllarca trendline vw'leri yüksek fiyattan kilitlediniz millete. Şimdi de sıra iki tekere gelmiş.

jacob34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 03 (660)
    tamam anladık motorlar artık çok pahalı filan ama hocam 15 bin liralardan bahsediyosunuz. ve şahsi fikrim eski yıllardan kalma karbüratörlü mz jawadan filan farkı yok. tarz diyosunuz da ben böyle bir tarz görmedim. lastik dışında hiç bir farklılık yok. cafe race desen değil commuter desen hiç değil. git al bi tane ktm 200 duke veya 250duke abs. hem karizman olur hem motorun olur hem tarzın olur hem teknik özelliğin olur hemde kaliten olur. bu ne Allahaşkına kendinizi kandırmayın.ktm 250duke abs 15bin civarı sıfırı. bi ona bakın bi de buna

Simdi bu benim baslangic motorum olucak yani daha once tecrubem yok ve forumda Ktm duke 250 nin baslangic icin uygun bir secim olmayacagini soyleyenler var.

ayrica ben klasik tarzdaki motorlari daha cok seviyorum bu tarz naked olanlar herkeste olan normal motorlar pek hitap etmiyor bana.

Bartas3010 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Activa, 98 zx6r
    Herkesin bunu sevmediği gibi herkes duke,naked, supersport sevmeyebilir. Seçim meselesi bence güzel motor. Birinin diğerine üstünlüğü varsa o da göstergede olur abs'de olur. 600rr alıp işe bakkala markete gitmekten hem daha rahat hem de daha mantıklı. Çirkin makine falan da değil bence. Plastikten motosiklet alıp binmek benim hoşuma gitmiyor şahsen.

Motosikleti
    dealim daystar 250
    makina güzel , pahalı mı? bence değil , bu tarz motorlar herkesime hitap etmez , daha çok hobi gibi düşünen kesime hitap eder, mesela vespalar da çok pahalı hele bir 125 cc olanı var 30 küsür civarında , alınır mı ? neden olmasın. tamamen zevk meselesi , alınmaz diyen arkadaşlar için de doğru alınmaz , o paralar herkesin ulaşa bileceği meblağlar değil. Yalnız şunu da unutmamak lazım! alınmaz o paraya o motor diyen arkadaşlar var ya , onların eline o meblağlar geçsin, senden önce alırlar

Ulgio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mustafa42121 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Skyteam al. Ayni ama daha ucuz
    Kesinlikle budur. Skyteam V-Raptor'u kullanan bir çok arkadaş var hepsi memnun motorlarından. 7000 TL ye aynı tarz ama 250 cc motor alıcan. Suzukiye o parayı vermeye değmez.Sonuçta 3 sene filan kullanıp elinden çıkartıcan...

Motosikleti
    Forza 250
    Alıntı Ulgio adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle budur. Skyteam V-Raptor'u kullanan bir çok arkadaş var hepsi memnun motorlarından. 7000 TL ye aynı tarz ama 250 cc motor alıcan. Suzukiye o parayı vermeye değmez.Sonuçta 3 sene filan kullanıp elinden çıkartıcan...
    Elinden çıkartmayacaksın olacaktı sanırım cümlenin sonu 20-30 bin km yapmış olacak 2-3 yıl sonunda o kilometrede vanvan ı kim alacak ?

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)