Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

naked şehir içi - uzun yol kullanımı?

REKLAM ALANI
    Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Bütçeni zorlamayacak tek motor KLE 500

FUNDURO denen melez bir motor. Şehir içi dışı bozuk yol ve hatta tarlada rahatça yol alabileceğin bir motor.

Tabi ki her konuda orta seviye performans sunuyor. Ayrıca ekonomik de bir motordur. 2 Yıl kullandım. Sattığıma pişmanım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Honda NC serilerinin bu kadar cok satma ve tercih sebeplerinden biri agirlik merkezlerinin yere yakin olmasidir bu sayede sehir icinde kivrak, uzun yolda virajlarda stabildir, ayrica yuksek tork ile gazi actinmi uzarsin..cift silindir ile rahat eder, on bagaj ile rahatligi yasar, standart abs ile guvenli surersin...bunu yaparken 3.5lt ortalama yakarsin.. sehir ici ve disi icin NC 700 yada 750X tavsiye ederim.
    antilop_skul bunu beğendi.

Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Zaferce nin yazdiklarina tamamen katiliyorum. Amacin cabuk varmaksa otobandan basabilecegin touring motosikletler al. Ama rotani daha keyifli hale getirerek hem yolculuktan hemde motosikletinden haz alabilirsin. Daha virajli yollar sana daha fazla tecrube katar ve otomobil trafiginden uzaklasirsin. Yada mola vere vere gideceksin yine ayni sureye gelecek varisin.

3.000 km yaptım su anda aktif olarakda kullanıyorum Honda CB650F cıplak naked.. Valla uzun yol dedimi düşünüyorum rüzgar yemeyi seviyorum sıkıntı yasamıyorum.. SS motor seven adama endro kullandıramazsın Naked seven adamada SS yada scoter kullandıramazsın. ER6N ve Verys arasında daglar kadar fark var uzun yolda tabiki onunde cam olan Verys secmen gerekiyor ama sehir içinde kıvrak olsun rahat olsun dersen o zamanda ER6N tercih sebebi olmalı. Bunların dısında kawasaki diyorsan o zaman ER6F e bak derim hem granajlı hemde spor turing olarak gectigi için cantalarda öyle tipiz durmuyor. Tekerin düz bassın.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)