Debriyaj balatasi tam ayırmıyor. NC750X
Reklamlar
-
Bugun servise gittim, motor sicakken 1 ve 2 arasi boşa zor geçiyor. Ustada bakti balata tam ayirmadigini fark etti. 800 kusur lira fiyat cikti. Usta bu sekilde kullan zarari olmaz sadece bosa atmakta zorlanirsin desede, birsure sonra balatayi siyiracak. Binmeye devam ediyorum. Biraz yorum almak istedim teknik bilgisi olanlardan
Reklamlar
-
abi tavsiyem bi başka servise daha gitmen yönünde..
-
debriyaj ayarı yaptirmalisin...ayar kurtarmiyorsa tel uzamıştır...balatalar kacirmiyorsa degistirmeye gerek yoktur...arkadasin dediği gibi farklı bir servisede danışmalısın.
-
Hangi servis soyledi bunu merak ettim bir de motor kaç km de onu da yazsanız iyi olur
-
750X ler 4 yıl garantili değil mi? Çıkalı 4 yıldan az süre oldu, nasıl para isterler
-
18bine geldi motor. Hondamototal
Benden onceki sahibi hep yarim debriyaj kullanmis ama tasa nasil verdi anlamadim
-
Süper Moderatör
Debriyaj ayarına bak, başka bir servise daha sor.
800 tl neyin masrafıymış? motor mu yapılacak ya hu?
-
Reşit adlı üyeden alıntı
750X ler 4 yıl garantili değil mi? Çıkalı 4 yıldan az süre oldu, nasıl para isterler
Balata Garanti'ye giriyor mu yaw...?
-
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Debriyaj ayarına bak, başka bir servise daha sor.
800 tl neyin masrafıymış? motor mu yapılacak ya hu?
3 parca balata seti 800 tl. Iscilik 120 tl. Insanin canini sıkıyor su ekonomik sartlarda
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
debriaj balatası garantiye girmez
isterse motor 14 yıl garantili olsun
km 300 de olsa 3000 de olsa garantiye girmez
700 lerde bu sıkıntı çok kişide oldu fuara gittik honda nın servis yetkilisi ile görüşmeye ama ortalıkta yoktu
-
F54 adlı üyeden alıntı
debriaj balatası garantiye girmez
isterse motor 14 yıl garantili olsun
km 300 de olsa 3000 de olsa garantiye girmez
700 lerde bu sıkıntı çok kişide oldu fuara gittik honda nın servis yetkilisi ile görüşmeye ama ortalıkta yoktu
Aslında balata mi degilmi belli degil. Sonucta debriyaj tam ayırmıyor. Bu mekanik bir problem degilmi?
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
mekanik bi problem olabilir ama içerisinde SARF malzemesi mevcud diyor servir/honda tr o yüzden umarım bitik değildir yoksa dışarda bile değişim yapılsa 750 tl ye olur
-
Abi selamlar debriyaj ayarı yapman lazım..
Nasıl tarif etsem hmm..
Ne önde ne geride ortada kavrasın derler ya ortanın biraz daha ilerisinde ayar yapın birde öyle deneyin gergin olsun manette boşluk olur onu baya bi alın çok hafif kalsın yine 1cm lik kadar sonra tekrar deneyin..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)