R25 derim ben.
R25 derim ben.
Video ile anlaşılmaz ama motosiklet sürmeden okuduklarınla artistlik yapma yorum yap ama artistlik yapma güzel dostum. R25 ahım şahım makine değil yüceltmeye çalışmıyorum içimden saydığım kadarıyla yorum yaptım ben her şey katalogda yazdığıyla aynı değil
http://youtu.be/BNHDksrrd0w
Baba karşılaştırmayin şu 2 motoru ayrı dünyaların motorları biri otuz küsür beygir biri tekere 18 i zor veriyor biri yakıtı resmen içip içip tukuruyor biri 360 km yapıyor bir depoyla.biri bi tek biri çift silindir.bi kaza yapsan birine 2 3 rahat odersin diğerini 600 liraya baştan giydirirsin bence arada derede kalmış bi segmenti var r 25 in dikkat çekerim bence diyor saygı bekliyorum 600 luk gibi yakıp 600 luk gibi gitmiyorsun neredeyse 600 lük parasına ikinci el fz6 yada gsr 600 ama onların verdiği hissi vermiyor acemiye gelmiyor e kim binecek buna arkadaş tecrübeli adam binecekse 600 e biner tecrubesizi binse garanti düşer binenler anlatsın bende merak ediyorum gelişime eğitime ve ogrenmeye açığım ikna olursam bende binerim buyursun anlatsın abiler
Bir R25 sahibi olarak tabiki kendi motorumu tavsiye ederim.CBR 250 yeni kasasını da kullandım.Söylenildiği kadar kötü uyuz motor değil ama R25 yanınada gelemez .. Benim zevkime R25 hitap etti CBR 250 de alabilirdim hatta kafadan 1 - 1.5 milyarda kar yapardım ama fazlasını verip R25 aldım..
Çok memnumum özellikle 7 bin devri geçince sesi değişiyor beni fena gaza getiriyor :D
Abi durum saçmalaşmış. Adamın sorduğu sorulara cevap yok. Kavga ediliyor.
Kardeş gördüklerimi ve kullanan arkadaşlarımdan duyduklarımı söyleyim.
Yzf R25
+ ları
* Performans
* Tip (Göreceli)
* Ses
- leri
* Yakıt
* Rahatlık
CBR 250R
+ ları
* Rahatlık
* Yakıt
- leri
* Performans
* Tip (Göreceli)
* Ses
Sadece kısa bir süre 250R sürdüm R25de artçı olarak bulundum. Yorumlarımda yanlış varsa düzeltin ikisinede sahip değilim. Yedek parça ve diğer maliyetler(lastik,görsel öğeler vb.) aynı gibi çok fark yok.
çok iyi açıklamışsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:47 ----------
paralel çift silindir sesi süper ya ninja 300 gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:49 ----------
güzel yokuş
Kullanıcı değilim şeklinde benim gibi herkes belirtmeli ama az takip etmedik 3 makineyide :D pulsarla cbr yanyana gelemez bence performans olarak !
R25 10 km daha hızlı yok son hız aloooooo !!! 250 cc makina ne son hızı 150 geçmicen hadi r25 de 165 olsun gerisi redline motoru yıpratır ikisde güzel.
UNUTMAYIN BİRİSİ GÜDÜK BİRİSİ ŞABAN sadece Şaban daha komik R25 DAHA SERİ ÇİFT SİLİNDİR BEYGİRİ TORKU BAYAĞI ÜSTTE son hız mevzusuna gelince benelli 250 naked versiyonu ile 217 gören sürücü kursu hocam var : kullanıcıdan kullanıcıya değişir r25 ile 160 geçemeyen adamlar dolu forumlarda.
MeehMT R25 tüm viteslerde son devirde vites atarsan 180 - 185 görübelirsin. 6. viteste 120km hızla giderken düz yolda gazı açıp 180 gelmen biraz zor olur 160 tan sonra ivmelenmesi yavaşlıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)