Evet federasyon takviminde hep Konya görünüyor ama federasyon veya değil bir organizasyon olur umarım Ankarada
Evet federasyon takviminde hep Konya görünüyor ama federasyon veya değil bir organizasyon olur umarım Ankarada
Federasyon sanırım en büyük desteğini Kenan ve Toprağa veriyor, destek verilsin kesinlikle karşı değilim hele Toprak daha kariyerinin başında ama genç sporcu abilerimiz kardeşlerimiz de var bunlarda var yarışçılarımız küstürülmemeli en azından kaza yaptıklarında arkalarında durabilecek bir federasyon olmalı. Sporcusunun sağlığını önemsemeyen bir federasyonun orda teker yapan göstericinin ekipmansız olmasını veya pistin uygun olmadığını önemsememesine şaşırmadım.
ne federasyon ile neden Kenan Sofuoğlu ile aynı siyasi görüşü paylaşıyorum,burası bunu konuşma yeri değil söylemek istediğim ise ben Kenanı destekliyorum kazanınca mutlu oluyorum olayı siyasi boyutun dışında tuttuğum için şunu demeye çalışıyorum keşke başta tmf ve Kenan Sofuoğluda bunu yapabilse siyaseti bir kenara bırakabilse,yarışçılarımıza destekler artsa,ötekileştirilmese ve bu işin hep beraber keyfini çıkarabilsek.O zaman drag yarışlarıda güzelleşir izmir ülkü yarış pistinin tek pistimiz olmasından da kurtuluruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)