Arkadaşlar motolastik.com alışveriş yapan varmış.nasıldır guvenilirmi
Arkadaşlar motolastik.com alışveriş yapan varmış.nasıldır guvenilirmi
izmirde değilim malesef
güvenilir. ben gidip taktırdım çok güzel.
Dün aklımın ermediği ebat konusunda mail atmıştım kendilerine. Maile cevap beklerken telefonla aradılar. Şimdilik parayı denkleştiremediğim için sadece fikir olarak araştırıyorum demiş olmama rağmen çok çok sağolsun firma çalışanlarından Korhan Bey yaklaşık 10 dakika bana telefonda şu marka şöyle olur bu böyle olur senin motoruna (TnT 25) şunu takarsan ağır gelir şu şu kadar dayanır baya bir bilgi verdi. Bi kere üstadın bilgi ve deneyimi telefonda bile etkiledi beni. Hiç aklımda olmayan bir modeli şimdilik aklıma düşürdü bile bir de paramızı denkleyelim tekrar görüşeceğiz kendileriyle. Bi de buradan kendilerine teşekkür etmek istedim
Ben hep buradan alıyorum. Gayet güvenilir bir site.
Hatta 13:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya verilir yazmasına rağmen adamlar 18:00'da verdiğim siparişi aynı gün kargoya verdiler.
Tabi meşhur yurtiçi kargo sayesinde lastiği gidip kendim almak zorunda kaldım ama bunda adamların bir suçu yok.
Of ya yurtiçi kargo pişmanlık. Adamlar eve gelmeden geldik diyor. Dava edeceğim demeden çözemedim hiç bir sorunumu. Yeni evimde yakın olan tek kargo olmasına rağmen ben 8 katı yol gidip başka kargo kullanıyorum.
Şirinyerde iken sürat, ups, mng hiç birinden sorun yaşamadım, bir aras, bir de yurtiçi sorun çıkarıyordu.
Ek olarak sürat kargoda çalışanlar zili çalamayınca aramışlardı, sonra ki her geldiklerinde aradılar. Yurt içi eve gelmeden geldim yoktunuz diyor(kağıt neden yok o zaman kapıda) çöp
Ek: her kargonun sorunlu şubeleri olabilir (mesela bandirma surat kargo kotuydu). Ama ben 10 farklı yurtiçi kullandım hepsinde sorun yaşadım.
Daha geçen metzeler me888 ww aldım, gayet memnun kaldım. İletişimleri gayet güzel, her sorunuza cevap verip asla ilgilenmemezlik etmiyorlar.
Bir gün motorum olursa sırf lastik için İstanbul'dan oraya gidip taktırıp dönerim. Barkın abinin de anlattıklarından sonra baya iyi bir yer gibi duruyor.
Güvenilirdir. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Ürünü sipariş verdim aynı gün kargoya verdiler 2gun sonra elime ulaştı sorunsuz şekilde.
Been...Bir kerecik bir çift lastik aldım. Bir sikinti olmadi. Kargo ile de ilgili sorun yaşamadım. Evde yoktum bırakıp gitmişler apartman görevlisine lastikleri sagolsunlar
motolastik sektordekı muhtemelen en bilgili ve esnaf olarakta işini en duzgun yapan satıcıdır.
ben de son seferinde lastiklerimi motolastik'e değiştirttim, hem ustaları işini iyi bilen birisi, hem de firma çalışanları ve sahipleri gerçekten çok ilgili, kargo mevzusunda bir şey diyemem ancak lastik için başka firma aramadan gözüm kapalı tavsiye ederim motolastiği...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)