Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

motolastik.com

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yamaha fz6 fazer
    Arkadaşlar motolastik.com alışveriş yapan varmış.nasıldır guvenilirmi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    harung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Var. Güvenilir.

izmirde değilim malesef

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    güvenilir. ben gidip taktırdım çok güzel.

...garip... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dün aklımın ermediği ebat konusunda mail atmıştım kendilerine. Maile cevap beklerken telefonla aradılar. Şimdilik parayı denkleştiremediğim için sadece fikir olarak araştırıyorum demiş olmama rağmen çok çok sağolsun firma çalışanlarından Korhan Bey yaklaşık 10 dakika bana telefonda şu marka şöyle olur bu böyle olur senin motoruna (TnT 25) şunu takarsan ağır gelir şu şu kadar dayanır baya bir bilgi verdi. Bi kere üstadın bilgi ve deneyimi telefonda bile etkiledi beni. Hiç aklımda olmayan bir modeli şimdilik aklıma düşürdü bile bir de paramızı denkleyelim tekrar görüşeceğiz kendileriyle. Bi de buradan kendilerine teşekkür etmek istedim
    pea bunu beğendi.

fatih. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar
    On numara insanlardır içiniz rahat olsun.

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Ben hep buradan alıyorum. Gayet güvenilir bir site.
    Hatta 13:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya verilir yazmasına rağmen adamlar 18:00'da verdiğim siparişi aynı gün kargoya verdiler.
    Tabi meşhur yurtiçi kargo sayesinde lastiği gidip kendim almak zorunda kaldım ama bunda adamların bir suçu yok.
    ...garip... bunu beğendi.

hattoi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Of ya yurtiçi kargo pişmanlık. Adamlar eve gelmeden geldik diyor. Dava edeceğim demeden çözemedim hiç bir sorunumu. Yeni evimde yakın olan tek kargo olmasına rağmen ben 8 katı yol gidip başka kargo kullanıyorum.
    Şirinyerde iken sürat, ups, mng hiç birinden sorun yaşamadım, bir aras, bir de yurtiçi sorun çıkarıyordu.
    Ek olarak sürat kargoda çalışanlar zili çalamayınca aramışlardı, sonra ki her geldiklerinde aradılar. Yurt içi eve gelmeden geldim yoktunuz diyor(kağıt neden yok o zaman kapıda) çöp

Ek: her kargonun sorunlu şubeleri olabilir (mesela bandirma surat kargo kotuydu). Ama ben 10 farklı yurtiçi kullandım hepsinde sorun yaşadım.

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Daha geçen metzeler me888 ww aldım, gayet memnun kaldım. İletişimleri gayet güzel, her sorunuza cevap verip asla ilgilenmemezlik etmiyorlar.
    ...garip... bunu beğendi.

Bir gün motorum olursa sırf lastik için İstanbul'dan oraya gidip taktırıp dönerim. Barkın abinin de anlattıklarından sonra baya iyi bir yer gibi duruyor.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben hep buradan alıyorum. Gayet güvenilir bir site.
    Hatta 13:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya verilir yazmasına rağmen adamlar 18:00'da verdiğim siparişi aynı gün kargoya verdiler.
    Tabi meşhur yurtiçi kargo sayesinde lastiği gidip kendim almak zorunda kaldım ama bunda adamların bir suçu yok.
    yahu bende bi sipariş verdim, vermez olsaydım. banlanmamak için içimden geçenleri yazamıyorum ama sen anla.. ups yada mng ile falan yollasalar keşke
    Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur

Motosikleti
    Yamaha Mt-25
    Güvenilirdir. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Ürünü sipariş verdim aynı gün kargoya verdiler 2gun sonra elime ulaştı sorunsuz şekilde.

mucoist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Acelen yoksa siparişi iptal et, firmaya da kargo teslim etmediği için iptal ettiğini söyle. Sonra tekrar sipariş ver.

Ben bir kaç kere bu yolla kargomu eve getirttim. Şimdi mum gibi oldular, gelmeden önce telefon açıp, müsaitseniz kargo getireceğiz diyorlar
    MotorKafa bunu beğendi.

Motosikleti
    F850 Gs
    Been...Bir kerecik bir çift lastik aldım. Bir sikinti olmadi. Kargo ile de ilgili sorun yaşamadım. Evde yoktum bırakıp gitmişler apartman görevlisine lastikleri sagolsunlar

Motosikleti
    -
    motolastik sektordekı muhtemelen en bilgili ve esnaf olarakta işini en duzgun yapan satıcıdır.

iduzen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-03
    ben de son seferinde lastiklerimi motolastik'e değiştirttim, hem ustaları işini iyi bilen birisi, hem de firma çalışanları ve sahipleri gerçekten çok ilgili, kargo mevzusunda bir şey diyemem ancak lastik için başka firma aramadan gözüm kapalı tavsiye ederim motolastiği...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)