Motosiklet Kazam (video içerir)
Reklamlar
-
Bütün gün gezdik, akşam eve dönerken yaşadık olayı. Videoyu arkamdaki motorlu arkadaşımın kask kamerasından aldık. U dönüşü yasak olan yerde, Reno aracı kullanan arkadaşımız sinyal verip bir anda sola kırdı. Kesinlikle bunu beklemiyordum çünkü sağa doğru açılmıştı ve açılırken bir sinyal görmedim. Kazayı kesinlikle öngöremedim ve belki hızım 50nin üzerindeydi emin değilim. araç bir anda önüme kırınca kaza yapmamak için karşı şeride doğru kırdım motoru ve son anda kurtardım derken araç benim motosikletime sağdan çarptı. sağ ayağım baya ağrıyor. motoru arka şasisi hafif içe göçtü. ben karşı şeridin kaldırımında frenleyerek durdum. iyi ki karşıdan araç gelmiyordu
Reklamlar
-
-
Sağa aniden yanaşan araçlara üstelik bırakın dönüşü refüjde boşluk bile varsa dikkat ediniz..!
-
Hocam daha dün Kuşadasında ayının tekinin tacizine uğradık bizimkisi çok olaylı bitmedi tabi neyse size büyük geçmiş olsun tekrar
-
-
Dostum o mesafeden gerçekten iyi kurtulmuşsun. Muhtemelen bir çok sürücü direk arabaya yan kapıdan girerdi. Çok güzel manevra yapmışsın ve olası bir büyük kazayı gayet hafif bir şekilde atlaşmışsın. Elinizde gayet iyi bir kanıt var karşı taraf tamamen kusurlu. Motoru ve sağlık sigortanı dert etme karşı taraf karşılamak zorunda. Kötüleşmeden git bir hastaneye götür göster bacağını.
-
Teşekkür ederim tekrardan. Çok sağolun. Sizlere de sormak istiyorum, ordan u donusu yasak dimi?
-
Gecmis olsun, basiniza gelen olay tamda egitimlerde ozellikle vurgulanan bir noktadir, araclar sola ani donus yapacaksa once saga, saga ani donus yapacaksa sola dogru yanasirlar..
-
Allahtan iyi niyetliler. Arrık böyle insanları bulmak zor ya çarpınca kavga ediyorlar hay sizin gibi motorcuların yok işte aradan geçemezsin diye sayıyor ya da kaçıyor böyle yapacaklarsa çarpsınlar yine iyi selamlaşıp durumunu soruyor yine de çok geçmiş olsun allahtan bir şey olmamış
-
Şüpheli gördüğünüz araçların yanından geçerken bir tek tık korna hayat kurtarır büyük geçmiş olsun çok daha ciddi sonuçları olabiliemis
-
Arkadaşlar prosedür hakkında bilgi verecek var mı? Tutanak tutuldu. Video var elimde. Motoru herhangi bi servise birakabilir miyim? Biraktiktan sonra neler yapmaliyim. Hatali o olursa, ben olursam nasıl bir işlem yapılır? Motorun masrafini cebimden mi odemek durumundayim kaskom yok.
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar prosedür hakkında bilgi verecek var mı? Tutanak tutuldu. Video var elimde. Motoru herhangi bi servise birakabilir miyim? Biraktiktan sonra neler yapmaliyim. Hatali o olursa, ben olursam nasıl bir işlem yapılır? Motorun masrafini cebimden mi odemek durumundayim kaskom yok.
Sigorta zorunlu iki tarafta da vardır. Prosedür ü tam bilmiyorum ama sen yetkili servis e götür. Zaten tutanakta kesin full karşı taraf hatalı çıkacaktır diye tahmin ediyorum. Dediğin gibi U dönüşü yasak olan bir yer. Cebinden birşey ödemen gerekmez.
-
U dönüş yasak tabelası göremedim ben...
-
Kavşaklara, dönüşlere yaklaşırken araç sollanmaz. Haklıyı haksızı bir kenara bırakıp en azından sağlıkla yaşamak için bunlara çok dikkat etmek gerekiyor.
Kaza yapan arkadaşım kızma ama suç senin. Neden mi?
Evet araç sinyal vermemiş haksız olabilir ama yine de sen 1. derecede suçlusun. Çünkü motor kullanıyorsun, yaşamak için bizim 4 ve daha fazla tekerlekli sürücülerden çok daha fazla öngörülü olmamız gerektiğini belki benden daha iyi biliyorsundur. o yüzden hep bizim suçumuz onlarda büyük olacak.
Eğer sen bir kamyon olsaydın o seni görür ve ölmekten kurtulabilirdi. Bir motor kullandığın için seni görme ihtimali zor hele ki U dönüşünü tek seferde tamamlayabilmek için geniş almak dediğimiz, döneceği yönün tersine açılarak manevraya hazırlandığı pozisyonda onun aynasında o anda görünmemiş olabilirsin. Ve allah korusun senin ölme ihtimalin vardı.
-
Akhunturk adlı üyeden alıntı
Kavşaklara, dönüşlere yaklaşırken araç sollanmaz. Haklıyı haksızı bir kenara bırakıp en azından sağlıkla yaşamak için bunlara çok dikkat etmek gerekiyor.
Kaza yapan arkadaşım kızma ama suç senin. Neden mi?
Evet araç sinyal vermemiş haksız olabilir ama yine de sen 1. derecede suçlusun. Çünkü motor kullanıyorsun, yaşamak için bizim 4 ve daha fazla tekerlekli sürücülerden çok daha fazla öngörülü olmamız gerektiğini belki benden daha iyi biliyorsundur. o yüzden hep bizim suçumuz onlarda büyük olacak.
Eğer sen bir kamyon olsaydın o seni görür ve ölmekten kurtulabilirdi. Bir motor kullandığın için seni görme ihtimali zor hele ki U dönüşünü tek seferde tamamlayabilmek için geniş almak dediğimiz, döneceği yönün tersine açılarak manevraya hazırlandığı pozisyonda onun aynasında o anda görünmemiş olabilirsin. Ve allah korusun senin ölme ihtimalin vardı.
Kesinlikle haklisiniz daha gecen hafta teorik eğitimde bunu dinledim. Yalnız arabayı görmedim orda. Görmesem bile geçmem hata.
Benim sürüşümle, hayatta kalma durumuyla ilgili ders almam gereken bir olay oldu. Ben burda sizden daha çok yasaya göre, kanuna göre burdaki hata kimdedir, sigorta şirketine bu videoyu sunmam lehime olur mu? Onu sormak istedim.
-
gecmis olsun sende bisey olmamasi sevindirici
-
Öncelikle geçmiş olsun güzel manevra yapıp kaçmışsınız, videoyu yavaşlatıp izlediğimde (fluence'in yan sinyali aynasındadır) sol aynasında sinyal yanıyormuş gibi geldi bana tam emin değilim ama eğer benim gördüğüm gibiyse suçlu siz çıkabilirsiniz. Orada U dönüşü yapılmaz tabelası da yok gibi...
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın, maalesef hiç yapılmayacak, beklenmeyecek yerlerden çıkıyor kazalar, böyle sürücüler bolca mevcut
-
Çok geçmiş olsun, duruma düştükten sonra güzel manevra yapmışsınız, çoğu kişi panikle frene abanıp kapıdan girerdi.
Orada U dönüşü yapmak yasak değil gibi duruyor. Dönen araç, arkasındaki aracın yol verdiğini düşünerek ve soldaki aradan başka araç gelmeyeceğini düşünerek dönmüş. Kızılacak bir durum değil, biz bile yapabiliriz, sonuçta orada tam bir şerit yok. Ancak yine de dönerken arkasını iyicene kontrol etmeyip sağdan önünüze çıktığı için hatalı. Sizin ceza yiyebileceğiniz nokta diğer araç şeridi terketmeden solundan geçmeniz, muhtemelen de 8'de 1 hatalı sayılacaksınız bu yüzden.
Kanun kuralı geçip motor sürme işine gelirsek çok klasik bir kaza. Öngörülebilecek olmasının yanında bir miktar yorgunluktan sonra insan her yeri gözlemleyemez hale geliyor.
Süreçler hakkında sigortacınıza ulaşmanızı öneririm. Değişmiş oluyor. Klasik süreç tutanak-dosya açılması-tamircinin masraf çıkarması-sigorta şirketinin onaylaması-tamire başlanması şeklinde.
Tamircileri/servisleri iyicene araştırın, kimisinin sigorta eksperleriyle iletişimleri daha iyi oluyor, tamir-değişim arasında kalan parçalarda tamire yönelik hareket edebiliyorlar.
-
Bir anlık manevrayla, gerçekten güzel kurtarmışsınız hem kendinizi, hem motosikletinizi geçmiş olsun...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)