Yeniyim bi hoşgeldininizi alırım :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Öncelikle hoşgeldiniz.Sizi üzmeyecek bir aletten kastınız nedir ? Hangi konuda üzmeyecek ? Yakıt ? Yedek parça ? Konfor ? Hız ? Bir çok sebep var.Eğer kasıt rahatça gitmesiyse bakımlı olduktan sonra her motorla gidilir ama o bütçede hız beklenilemez.Mesela dün Küba strike 150 ile 120 km ile yol geldim 5 dklık 2 mola ile.Hiçbir sorun olmadı.Bugünde dahil 300kmlik yol yaptım.
-
-
Vites konusunda neden sıkıntı yaşayasınız ki ? Herkes motosiklet kullanmayı bilerek doğmadı.Herşeyin bir başlangıcı var.Ama illa scooter olsun derseniz.Honda activayı öneririm bahsettiğiniz motosikletler arasında.Ama bu tabi ki bir öneri.Belirtmek isterim ki önemli olan motosikletler aldığınız haz.İçinizin ısınması motosikletle birleşmenin.Hayırlı olsun şimdiden
-
B sınımı ehliyet le M kullanabilirsiniz sadece mobilet 50cc
-
merhabalar. b sınıfı ehliyetle 50 cc'ye kadar mobilet kullanabiliyoruz sanırım. peki a1 mi lazım a2 mi lazım pek bu konuyu bilmiyorum. teşekkür ederim ( 500 cc'ye kadar rahatça kullanabiliceğim bi ehliyet olsun )
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------
cico06 adlı üyeden alıntı
Vites konusunda neden sıkıntı yaşayasınız ki ? Herkes motosiklet kullanmayı bilerek doğmadı.Herşeyin bir başlangıcı var.Ama illa scooter olsun derseniz.Honda activayı öneririm bahsettiğiniz motosikletler arasında.Ama bu tabi ki bir öneri.Belirtmek isterim ki önemli olan motosikletler aldığınız haz.İçinizin ısınması motosikletle birleşmenin.Hayırlı olsun şimdiden
merhabalar vites konusundaki sıkıntımda kendime pek güvenememekten heralde kısa bi süre scooterla yazın işe gidip geldim. eylülden sonrada okulum açıldığı için kullanamadım pek. ilk motorum olucağından direk scooter bakmak istedim. sonradan kanıma iyice işlerse vitesliye geçebilirim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)