250cc UZUN YOL MOTORU SEÇİM
Reklamlar
-
Reklamlar
-
u-Uzun yolsa kesinlikle gw250F, şehiriçi kullanıcaksan 390 derim bütçe sıkıntılıysa 250 de olur.
-
Herkesin sozunu dinlersen hic bisey alamazsin mutluda olamazsin.
Ninja 300u gidip incele yok o kotu demis felan pek takma begenmezsen alma uzun yol icin SS biraz yorar cok mola verirsin crusier oneririm gv250 ama senin yerinde olsam inazuma alirdim agir gelebilir ama iclerinde crusierler haric en rahat motor sayilabilir iyi forumlar
-
bence duke 390 bunların arasında...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Kardeş ninja 300 kafadan ele zaten fiyat olmuş 22K kusur güncel bilgidir daha bugün sordum
-
Merakım şu r25 safkan bir ss motor değil aşırı spor bir oturuş yok o kadar kötü olmaz bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:33 ----------
Ve bu arada gw250f de hoşuma gitti
-
Başlığı istemsizce "250cc UZUN YOL MOTORU INAZUMA" olarak okudum.
-
bence inazuma en iyisi (seçeneklerinin arasında) 50 cc fark için ninja da çok iyi fikir gibi değil hem oturuş pozisyonu hemde vergi açısından çünkü 250 cc ye kadar 118 tl ancak 251 cc olduğu anda 243 tl vergi oluyor
-
Soyledigin modeller arasinda en konforlu uzun yol motoru inazumadir. Ama uzun yolda cc nekadar cok olursa o kadar iyi 10000-15000 tl li rakamlarda. 500/600 cc araliginda enduro ve turing motorda dusunebilirsin cbf 500 honda transalp kavasaki kle 500 kawasaki er6 lar. Yamaha mt 03. Bmw f650. Belki bunlarin icinde en konforlusu v strom yuksek cc daha konforlu ve guvenli gelebilir racing adi altinda satilan konforsuz ve o oturus pozisyonunu haketmeyen gereksiz yere kendini uzdugun motorlar sehir ici kisa mesafeler olabilirde uzun yolda uzer adami diye dusunuyorum
-
Ben başlığı gördüğümde aklıma gelen tek motor rx3 evo , hatta bence uzun yol için başka bir seçenek yok o cc'de , kalite olarak japonu aratmaz ama illede japon diyorsan az daha koy ybr faslı..
-
Model yili 2000-2004 arasi : Transalp 650, Tenere 660, BMW F650GS
-
Senin aradığın makina suzuki inazuma f dir.. Zaten senin de aklına yatmış.. Benim araştırmalarıma göre kalite ve konfor bakımından üzmez seni
-
o kadar para verip yol motoru alıyosun ama gitmiyolar darkcity yazmış değerlendir..
-
İmkanın varsa kullan, yoksa bayiilerde motorları incele kafana yatanı al. Zaten çok seçenek yok. Ben şu an inazuma veya cb500 inceliyorum.
-
Aleykümselam bütçe olarak aklından geçen miktar?
R25 oturuş pozisyonu itibariyle seni yoracağını düşünüyorum
Ybr 250=Yedek parçasını biraz zor bulursun diye tahmin ediyorum,kullanım kolaylığı,yakıt düşük 2. eli zayıf
İnazuma=187 kg ybr esd 126 kg arada 60 kg far var neden gözüne ağır geldiki,inazuma rahat ve konforlu
dl 650,translp 600-650-bmw f650-tenere 600-660,kle 500-650-nc700 bu tarz motosikletlere bakmanında tavsiye ederim
-
SYM Wolf 250 seçeneğinide bir kenara yaz ve araştır bence...
-
Geçen yıl 2014 sıfır YBR ESD aldım. 4000 km kullandım. Bu yıl Inazuma F aldım. Kesinlikle motorun ağırlığını sürüş esnasında hissedilmiyor. Aksine o ağırlık yüksek hızlarda muazzam bir avantaj olarak işe yarıyor. 250 cc ve uzun yol söz konusu olduğu zaman Inazuma F ama muhakkak F modeli çok makul bir tercih olur. YBR ile rüzgarlı havalarda serseri mayın gibi yolda bir oraya bir buraya savrulurken. Inazuma F ile rüzgar ya da bir kamyonun oluşturduğu hava boşluğu umurunda bile olmuyor.
-
Vay arkadaş.. Ben dahil Çoğu insan İnazuma f tavsiye etmiş.. Adamlar ne motor yapmışlar yaa.. Ah bir de şu kafa tasarımını yapabilselerdi.
-
Fuarda çantalı mantalı şimdiki satılan fiyatlara veriyorlardı.
-
İnazuma f' in ön çamurluğunun 450 küsür lira olduğunu öğrendikten sonra vazgeçtim. ybr 125 imi seviyorum ya 😂
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)