Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

250cc UZUN YOL MOTORU SEÇİM

REKLAM ALANI

İnazumada karar kılacağım heralde ama nasıldır servis parça fiyatları kilosu var bu yüzden atık olup olmadigini bilmiyorum bide bu arada geziyorum 2 haftada bir olacak

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------

Hani birazcık apaçilik yapmak istiyorum teker falan yani ondan inazuma olurmu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jonvolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha Xmax 400 ABS
    Alıntı yasoyaso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnazuma f' in ön çamurluğunun 450 küsür lira olduğunu öğrendikten sonra vazgeçtim. ybr 125 imi seviyorum ya 😂
    YBR 125 çok güzel ve keyifli bir motosiklet. Kazasız sıkıntısız uzun yıllar YBR 125 kullanabilmeni diliyorum.

Motosikleti
    Honda CBR 650F
    2 gün önce R25 ile 700 km yol yapmış birisi olarak tavsiye ederim..Ben hiç yorulmadım 120 nin altına hiç düşmedin 130-140 genelde hızım ve totalde 100km de 3.8 yakıt sarfiyatı oldu.Gayet iyi ben memnunum..Inazuma daha rahat olur tabi ..

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Bir motosiklet önermek zor. Çünkü, seçenekler çok. İmkanın varsa büyük cc al derim. Scooterimle hiç bir rahatsızlık yaşamadan bir gün içinde 880km, 3 günde 1800km yol yaptım.

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Ninja 300un Kalitesine kotu diyen adamin ....
    Inanan adama da bir sey demiyim ki ortalik karismasin

leon99 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gt250R-İnazuma-Mt25-Fazer8
    Jonvolkan, bende inazuma var ancak f modelini hiç denemedim, rüzgar yönünden ön siperlik iş yapıyor mu? Naked inazumada çok rüzgar yiyorum.

Motosikleti
    SUZUKİ İNAZUMA
    Suzuki inazuma 250 başlangıç olarak aldığım ilk motor ve şuan 600 lük motora geçmek için beni cesaretlendiren tek motor. Uzun yol tecrübelerim oldu ve çok ta keyif aldım. Racing düşünürken Sport touring almaya karar verdim. Arkadaşıma tavsiyem cbf 150 alıp bu işe başlamak biraz daha fazla para varsa inazuma almak faydalı olur.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)