Tabii ki tavsiye verecek seviyede değilim ama bende öyle düşünürdüm bazen.Fakat bi arkadaşımın 200'lüğünde arkada olmama rağmen o canavarlığı hissettim.Biraz tecrübe olması lazım.O bi süre sonra yetmeme duygusunu hissetmeden olmaz diye düşünüyorum.
Tabii ki tavsiye verecek seviyede değilim ama bende öyle düşünürdüm bazen.Fakat bi arkadaşımın 200'lüğünde arkada olmama rağmen o canavarlığı hissettim.Biraz tecrübe olması lazım.O bi süre sonra yetmeme duygusunu hissetmeden olmaz diye düşünüyorum.
Handa cb 125e satılıktır sıfır ayarında
Allah rahmet eylesin Bilginozi'nin ölümüne rağmen ikna olmayan senin tecrübene itibar edeceğini pek sanmıyorum.
Beyler konuya 100 kişi bakar sizin gibi 2-3 kişi cevap verir.Tecrübesiz olan birçok genç arkadaş var benim gibi.Forumda takılan sadece siz değilsiniz.Site sahibi bizi tutmakla uğraşmaz açar size bir ustalar bölümü paşa paşa oraya gidersiniz.Mevzunun önemini söylemek istedim.Ucunda ölüm var.Allah rahmet eylesin bu arada.
saçma dediğiniz konulara cevap yazıp kendinize mesaj kasmayın ozaman ben saçma görürsem boş geçiyorum sinirde olmuyorum
Bu konular yüzünden bir ara foruma girmeyi birakmistim böyle konu mu olur bir de savunuyorsunuz.
Kişiden kişiye değişir benim arkadaşta yzf 125 var 600 lük e geçmek istiyor
Ne miş efendim tekerlekler daha kalın daha iyi görüntü çok iyi ses
Arkadaşa dedim ki sen daha frenleme yapamıyorsun kaç defa düştün motorda yolun kıyısında gidiyorsun bisiklet sürer gibi 600 lük nasıl kullanacaksın dedim
Sonradan kendisi 600 lük motora artçı olarak binmiş bir dahada binmemiş artçk olarak 600 e
Geçen günlerde yine konusunu açtı r6 alıcam diye
O kadar dil döktüm arkadaşa yapma etme diye (daha ehliyeti bile yok ceza yedi ödeyemedi 2500tl olmuş)
600lük motorlarını bakım masraflarından söz ettim vazgeçti almaktan
Bu arkadaş canını sevdiği için değil bakım masrafları için vazgeçmiş
Cezayı yedikten sonra ehliyetsiz olduğu için motoru pek kullanamıyor soğudu iyice motordan
Eline para geçmiş bana soruyor ne alam diye Ninja 300 tavsiye ettim
Forumda görmüş Ninja 300 le kaza yapan arkadaş vardı yedek parça fiyatlarını gördüğünde vazgeçmiş
Şimdi yzf r25 düşünüyor
Millet ne şekil meraklısı olmuş be kardeşim... .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)