Seçim Deneyim ve Bilgisizlik Sorunsalı
Reklamlar
-
Arkadaşlar normal de naked motor biniyorum ve seviyorum ama gelin görün ki işin heyacan kısmı motosiklette rahatlık artçi konforu geniş bagaj gibi etkenler eklenince maalesef naked ihtiyaçlarıma haliyle cevap vermiyor. O yüzden r25 alacakken maxi skutere yöneldim tekrar sonuçta bir skuterci sözü olan skuterde başlarsın skuter de devam edersin benim için gerçek oldu. Gelelim sorunuma aslında hemen gidip iron max alabilirim en sonunda param hazır fakat bir çok kişi xmax deki konfor ve süspansiyon probleminin devam ettiği yönünde şikayetler de az değil. Alternatif ararken honda sw t600 ü keşfettim. Fakat pek bir şey bulamadım. Sonuçta iron max fiyatına bu motoru alabiliyorum hem çift silindir hem abs hem de 600 cc 50 beygire yakın güç ve konfor oldukça ağır basıyor. Bu motor hakkında bilgisi olan var mı? pişman olur muyum? hemen satmak gibi planım yok Allah cc. nasip ederse en az 5 sene kullanmayı düşünüyorum. Fikir ve varsa deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim özellikle xmax kullanıcıları çok memnun olurum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------
vay arkadaş çok zor yerden mi sordum ne oldu ki
Reklamlar
-
Yakiti fazlaymis
-
biraz araştırma yaptım kimi fazla kimi normal diyor genelde varyatörden gelen sesten şikayetçi oluyormuş tabi yurtdışındaki forumlar ben bu şekilde çevirebildim yakıt 110 kmh yi geçmezsek 4 lt civarı şehirdışı diyor. Agrasifte 6 yı rahat bulur alet biraz ağır. Türkiye de de pek kullanan yok. Valla yedek parça fiyatları uçuk olmasa sym 400i alıp geçeçcem ama işte
-
Allah affetsin forumlarda cc göre göre cc (celle celelühü) kısmını si si (cc,cubic centimeter) şeklinde okudum.
Soruya gelirsek ben böyle bir modeli ilk defa duydum. Bence bir nebze daha hafif araçlara bakman yararına olur çünkü bence skuterin anlamı kalmıyor ağır olunca. Kawasaki'nin 300lük skuteri alternatif olabilir ama söylediğin problemler xmax aldırmayacak kadar büyük problem mi bilemiyorum. Xmax beğeneni çok var. Hondanın cbr serisi ve skuterlerinden sonra en çok xmax görüyorum ki binenler de of puf değiştirecem demiyor. Tsbi xmax de ağır bir nebze ama çok da problemli olacağını sanmam. Sw t600 250kg, xmax250 180 kg imiş. Söylediklerine göre honda trafik yoğunken 6 litre yakıyormuş.
-
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
R25 fail kardeşim fail
naked değil diye mi oturuş pozisyonu itibari ile ne zaman binsem aklıma naked geliyor ondandır
-
Suzuki Burgman scooter babası
-
zor yerden değil çok basit sorduğun için cevap vermeye gerek duymamışlar paran değerliyse xmax alıp geçicen. Çabuk verilmiş kararlar her zaman iyi kararlar değildir, Aynı şekilde çok ağır verilen kararlar da en iyi kararlar olmayabilir demiştir Attila
-
Enduro denedin mi?Naked den sonra daha uygun kaçar diye düşünüyorum.
-
hocan enduro düşünmez olur muyum ama olay tamamen duygusal aslında mirastan baya arsa felan kaldı satılan olursa ilk iş mt09 tracer almak olacak sorunun zor kısmından ziyade hondanın bu modelini pek kullanan yok çekincem o zaten xmax alıp geçicem galiba. İnceldiği yerden kopsun
-
Dur genc adam, senin aradığın motora bir alternatif var, NC700X, hem vitesli, hem bagajlı, hem komforlu hem ekonomik hem çok güçlü, hem modern, hem abs li, hem kombine frenli..
-
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Dur genc adam, senin aradığın motora bir alternatif var, NC700X, hem vitesli, hem bagajlı, hem komforlu hem ekonomik hem çok güçlü, hem modern, hem abs li, hem kombine frenli..
Fakirim ben
-
Bthndmrl adlı üyeden alıntı
Suzuki Burgman scooter babası
hocam bakalım 2 hafta içinde almaya gidiyorum şu diş tedavim bitsin 200 lük olanı alıp geçeceğim. Satıcılar bana uzak ama Allahtan servis yakın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)