Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Bajaj tebrik mesajı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2014 ybr esd
    Alıntı eren3736 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ekrem Ata beyin son yorumundan sonra bajaj almiyorum aldirmiyorum bu kadar net.

Adamın konuşma şekli, beyin yıkama taktigi, kullandığı cümleler birebir tayyip erdo ile aynı..

Biz ne kadar kendimizi yırtsakda satış rakamları ile kendini haklı gösterecek. Tıpkı aldıgı oy sayısı ile övünenler gibi

Daha rodaji bile bitirmeyen adamlar ölümüne savunuyor markayı. Yukarıda da yazdım siz sorun yaşamadıysanız sadece onu yazın fanatiklige gerek yok, daha garantide olup sorunu çözülemeyen insanların vebalini almayın..
    kardeş niye siyaset yapıyorsun?bak konumuz motosiklet.bunu söylemek durumundayım. bak KK da seçimi kaybetti ama partisinin oy oranını %1 artırdım diye,sanki çok iyi bir halt etmiş gibi çıkıp sağda solda ahkam kesti değilmi? ayrıca,kendi çapında dalga geçtiğin adamlar ülkenin yarısından fazlasının oyunu alan insanlar.sevmesen de hoşlanmasan da saygı duymasını bilin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda Pcx 125
    Yazmayacaktım ama yine tutamadım kendimi...

Ekrem Bey bunu daha önce on kere yazdım fikir soran arkadaşlara da anlattım. Zamanında bütçem yüksek ccli hatta 125cclik bile japon almaya yetmiyorken motorunuzu gördüm. Araştırdım,araştırdım ve en sonunda sizin bu ürününüzden biraz daha pahalı olmasına rağmen honda aldım. Hatta söyleyeyim scooter aldım. Arkadaşlarım bana neden bunu böyle yaptığımı binlerce kez sordu hatta beni "salak" olmakla bile suçladılar fakat onlara anlatamadığım şey ben bir scooter değil honda aldığım oldu ve uzun vadede kafamda hiçbir soru işareti olmadan bu makinayı sorunsuz bir şekilde kullanabileceğimi bilmek beni çok mutlu ediyor. Dahası bir yıl sonra ve ya 4 yıl sonra(farketmez) motorumu satmak istediğimde ya değer kaybı olmayacak ya da bu kadar zamana ve bu kadar kilometreye rağmen iyi bir fiyata satabileceğim.

Şunu anlatmak istiyorum, ben bir honda fanatiği değilim ve bajajın yaptığı ürünlerin hakkını da veriyorum. 3 bujili olması şu olması bu olması beni ilgilendirmiyor (daha doğrusu bir mühendis adayı olarak ilgilendiriyor ama oralara gireceksek işin içinden çıkamayız). Beni ilgilendiren bu makinanın bu tasarıma, bu motor bloğuna ve nispeten iyi teknolojik ekipman ve işçilik kalitesine rağmen yine nispeten iyi (ve rakipsiz) diyebileceğimiz bir fiyata satılması.Ben motoru bir kez test ettim ve izmitteki kuzenim benim önerim üzerine bu motoru inceleyip adlı bunu da belirtmek isterim. Sorun şurada ki ben zaten bu motoru alacak olsam aldığım motorun sınırlarını az çok bilir ve öyle kabul ederim. Yani kızdığım ve anlatmak istediğim şey bajaj kullanıcılarının ve hatta bu motorun pazarlamasını yapan kişilerin sürekli olarak Honda,Yamaha ve benzeri japon üreticiler ile "sidik yarıştırma" sevdasıdır. Evet bu güzel bir motor, bu fiyata iyi bir motor fakat bu seviyeye kadar demek çok zor olmamalı. Yani bu resmen özellikle son mesajınız ile gözüküyor ki bir "aşağılık kompleksi"ne dönüşmüş durumda. Hiç bir büyük üretici ve bu üreticinin yöneticisi "Biz yılda toplam şu kadar motor satıyoruz, bu kadar ciro yapıyoruz" dememeli. Benim için önemli olan avrupa pazarında ne kadar var olduğunuz, ve ya amerika pazarında da tutunabiliyor musunuz? bu gibi soruların cevabı... Yılda şu kadar milyon motor satıyoruz diyorsunuz da kardeşim siz zaten Hindistan gibi bir ülkenin markasısınız ve motorsiklet kullanımının ekonomik ve coğrafik sebeplerle maximum seviyeye çıktığı,motorsiklet kullamının en yoğun olduğu coğrafyanın kalbindesiniz. Emin olun biraz şu işe kafa yoran adam hindistanda malezyada ve ya tayland,vietnam, Pakistana sattığınız motorlarla ilgilenmez...

Sayın Ata tekrar söylüyorum, yapılan işe saygım sonsuz. Motoru almak isteyene ses çıkarmam ve şu ana kadar akrabaya arkadaşa "alınabilir" demişimdir. Sokakta gördüğümde "güzel motor be kardeşim" diye de geçiririm hep içimden Ama sizden tek istediğim şu sidik yarışından vazgeçin. Bu motoru siz üretmiyorsunuz siz sadece bir distribütörsünüz fakat burada yaptığınız firmaya çok zarar veriyor. Bu yaptığınız da kanaatimce sempatiklik değil (öyle başladıysa bile) artık vizyonsuzluk olmuştur. Kuzenimin motoru da 2. el alındı ve sorunsuz bir şekilde tıkır tıkır ilerliyor fakat bu motorlarda bir sorun yok anlamına gelmez gelmemeli 10 motordan 1inde dahi bir sorun olsa bu bir kronik arızadır. Eğer buraya yazacak kadar bu aileden biriyseniz çıkıp şunu diyebilirsiniz mesela; Evet arkadaşlar cidden bu tarz sorunlar var fakat yılda çok ciddi rakamlarda motorlar üretiyoruz, fabrikalarımızda saatte 800 motor üretiliyor bu durum biraz da bu gibi bazı motorlarda yazılımsal sorunlara yol açıyor. Bunu hindistana iletiyoruz... Bu sadece bir örnek fakat benim ve bir çok arkadaş için çok değerli.

Bir de Sayın Ekrem Ata'nın da bulunduğu şu videoyu izleyin arkadaşlar. Marka sahibinin yaptığı " 2. Türkiye" vurgusuna dikkat edin! Bu malları buraya getiren adamın hedefi dahi bu iken burda kalkıp ilerde şunu böyle geçecek muhabbetleri yapmak çok komik. Ayrıca ceo'nun tr hakkındaki saptamaları inanılmaz güzel lütfen dikkat edin.

https://www.youtube.com/watch?v=1aN3hwKFMGo

İyi günler
    pea bunu beğendi.

Motosikleti
    Pulsar200NS-MT25-Honda NC750X
    uzun zamandır yazmıyordum yazmayayım diyorum ama dayanamadım. 2014 Temmuzda aldım. şu an 19500 kmde. 13 saatte İstanbuldan Mersine gittim. Bugüne kadar periyodik bakım ücreti haricinde hiçbir masrafım olmadı motora. stop etme hele ki yüksek hızda stop etme gibi bi olay hiç yok. e hadi bana da uydurun bişeyler. yalan söylüyor diyin. bajajın adamı diyin. 1000 de 1 dersiniz gerçi ben hiç girmeyeyim bu olaya
    SAZMAN, sheriff87 ve AttilaXtreme bunu beğendiler.

eren3736 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Drift - TVS APACHE 150(çalındı) - Cbr 125
    Alıntı actros1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş niye siyaset yapıyorsun?bak konumuz motosiklet.bunu söylemek durumundayım. bak KK da seçimi kaybetti ama partisinin oy oranını %1 artırdım diye,sanki çok iyi bir halt etmiş gibi çıkıp sağda solda ahkam kesti değilmi? ayrıca,kendi çapında dalga geçtiğin adamlar ülkenin yarısından fazlasının oyunu alan insanlar.sevmesen de hoşlanmasan da saygı duymasını bilin.
    Sizin bu mantığa göre ;

- Hemen hristiyan olmanız lazım çünkü dünyada çoğunluk onu tercih ediyor

- Ayrıca Türkiyenin yarısından fazlası çinli motor kullanıyor her yıl mondial birinci oluyor.
    En çok satan = mondial = en iyi ve sorunsuz marka
    tinerci, eee, Sarıhan ve 4 diğerleri bunu beğendiler..

Motorla sorunu olmayan gelip burda "Ben sorun yaşamadım. O zaman başka kimse de yaşamamıştır." diyor. Sorunu olmayan gelip burda markanın reklamını yapmasın. İlla bişeyleri savunmak istiyorsanız, canınız sıkılıyorsa, motorunuzda sorun yoksa, sorunu olan adamı savunun. "Bende sorun yok ama şunda var niye hala çözemiyorsunuz bu sorunları?" gibi...
    Sorunu olan adam geliyor buraya yazıyor çözüm bulmak için. Pulsar konusunda görüyoruz; "Yazılım güncellemesi yaptık, akü değiştik sorun hala devam ediyor." diyorlar...

+Benim motor stop ediyor, yazılım güncellemesi, akü değişimi vs.. yaptık serviste fakat hala stop ediyor ve ekran açılmıyor bazen, ne yapmalıyım arkadaşlar?
    -Bende olmuyor ama?!
    +...Haklısın abi. Sorun motorda değildir bendedir kesin. İlk köprüden atlıyorum hemen.

Markanın fanatikliğini veya reklamını yapmak isteyenler başka kanallardan yapsın bizim de zamanımızı almasın.
    tinerci, eren3736, eee ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Alıntı eren3736 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizin bu mantığa göre ;

- Hemen hristiyan olmanız lazım çünkü dünyada çoğunluk onu tercih ediyor

- Ayrıca Türkiyenin yarısından fazlası çinli motor kullanıyor her yıl mondial birinci oluyor.
    En çok satan = mondial = en iyi ve sorunsuz marka
    Bir Fatality Gördüm
    AurorAbeam, eren3736 ve matrix506xx bunu beğendiler.

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Vallahi yeter artık be, ben de sana katılıyorum kardeşim. Pusar hayranı değilim, iki teker işte hepsi. Sonuçta işimi fazlasıyla görüyor. NE yapalım yani şimdi, Pulsar hayvanını satıp capon yebere mi alalım? Hey Allah'ım. Evvelsi gün dağlara tırmandım düştüm kalktım hayvan size inat gidiyor işte daha ne istiyorsunuz ? Hatta HONDA yı sattım Pulsarı aldım, iyi ki de almışım. Bu kaçıncı motorum bilmiyorum. Herkesin fikri kendine. NOKTA.
    AttilaXtreme bunu beğendi.

Motosikleti
    Pulsar200NS-MT25-Honda NC750X
    Alıntı larnon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorla sorunu olmayan gelip burda "Ben sorun yaşamadım. O zaman başka kimse de yaşamamıştır." diyor. Sorunu olmayan gelip burda markanın reklamını yapmasın. İlla bişeyleri savunmak istiyorsanız, canınız sıkılıyorsa, motorunuzda sorun yoksa, sorunu olan adamı savunun. "Bende sorun yok ama şunda var niye hala çözemiyorsunuz bu sorunları?" gibi...
    Sorunu olan adam geliyor buraya yazıyor çözüm bulmak için. Pulsar konusunda görüyoruz; "Yazılım güncellemesi yaptık, akü değiştik sorun hala devam ediyor." diyorlar...

+Benim motor stop ediyor, yazılım güncellemesi, akü değişimi vs.. yaptık serviste fakat hala stop ediyor ve ekran açılmıyor bazen, ne yapmalıyım arkadaşlar?
    -Bende olmuyor ama?!
    +...Haklısın abi. Sorun motorda değildir bendedir kesin. İlk köprüden atlıyorum hemen.

Markanın fanatikliğini veya reklamını yapmak isteyenler başka kanallardan yapsın bizim de zamanımızı almasın.
    siz olayı en başından anlayamamışsınız. olaya kişisel boyutlarda bakılmamalı ama sadece sorunu olan buraya yazıyor insanlar herkesin motoru sorunlu zannediyor. sorununu tabiki yazacaksın. senin sorununu yazma hakkın var da benim memnuniyetimi dile getirmem neden marka fanatikliği oluyor? sorunu olmadığını dile getirenlere hemen marka fanatikliği yaftasını yapıştırmayı biliyorsunuz. yok kardeşim yok yani olmayan bişeye var mı diyeyim? sorunum olmadığını yazmam başkasında olmadığını, yalan söylediklerini iddia etmem anlamına da gelmiyor. sizin kötü niyetli düşüncenizden kaynaklanıyor bu. benim yazdığım şeyde 'sorun yok kimsede' gibi ne bi cümle ne de bi ima yoktu.

Motosikleti
    Alıntı enescanatar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siz olayı en başından anlayamamışsınız. olaya kişisel boyutlarda bakılmamalı ama sadece sorunu olan buraya yazıyor insanlar herkesin motoru sorunlu zannediyor. sorununu tabiki yazacaksın. senin sorununu yazma hakkın var da benim memnuniyetimi dile getirmem neden marka fanatikliği oluyor? sorunu olmadığını dile getirenlere hemen marka fanatikliği yaftasını yapıştırmayı biliyorsunuz. yok kardeşim yok yani olmayan bişeye var mı diyeyim? sorunum olmadığını yazmam başkasında olmadığını, yalan söylediklerini iddia etmem anlamına da gelmiyor. sizin kötü niyetli düşüncenizden kaynaklanıyor bu. benim yazdığım şeyde 'sorun yok kimsede' gibi ne bi cümle ne de bi ima yoktu.
    Arkadaşım yazıları düzgün okursan 'kimsede sorun yok' yazmıyorlar belki ama o manaya getiriyorlar. Daha öncede defalarca yazdım yine yazıcam sorunu olmayan adam gelip burda fanatiklik yapmasınnnn.

Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı, önceki yorumları şöyle bir bakarsan motoru kendileri üretiyor gibi nasıl savunduklarını görürsün. Sırf ucuz diye bazı şeyleri görmezden geliyorlar.

Biri çıkmış demiş bu motor 4 bin satmış bu kadar aptal mı .
    Biri çıkmış diyor hakkınızı yasal yollarla arayın ...vs..

O kadar saçma yorumlar varki bazen düşünmeden edemiyorum bu adamların bi çıkarımı var bu işten diye. Ben 2 aydır tvs kullanıyorum memnunum ama tvs mükemmel marka apache sorunsuz motor felan kesinlikle demem. Banane yani elin yabancı markasından. Sorun yaşayan adam varsa yardımcı olursun bu kadar basit

Yine siyasetten bir örnek vermek zorundayım : X partisine diyorsun sen şunu şunu neden yaptın adamlar diyorki bizi şu kadar kişi destekliyor senin konuşmaya hakkın yok.

Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bajajı majajı boşverin arkadaşım, ben motorun iyiliğini-kötülüğünü tartışmayacağım,
    fakat Ekrem Bey'i ben gerçekten takdir ettim,
    siz şimdiye kadar hiç rastladınız mı bir distribütör ün forum konularına girip, milletin sorularına cevap yazdığını, en azından bu cesareti gösterebildiğini. ya da hangi markanın, hangi distribütörün kendisi ve ya satıştan sorumlu kişileri motor üstünde gördünüz mü.
    AttilaXtreme ve SAZMAN bunu beğendiler.

Değerli arkadaşlar;

Açılan konu başlığından farklı bir noktaya doğru gidiş olduğu için son kere bir açıklama yapıp kendi adıma noktayı koyacağım inşallah. Zira gereksiz polemikler arasında asıl konular maalesef kayboluyor. Gene maalesef iş siyasi görüşe kadar uzatıldı. Benim 3 yıldır sadece sorulara cevap verdiğimi, genel bilgilendirmeler yaptığımı forumu takip eden arkadaşlarımız bilirler. Zaman elverdiği ölçüde de devam etmek isterim. Bununla beraber özellikle iş artık kullanılan teknolojilerin saçma sapan pazarlama politikalara alet edildiği gibi abartılı yorumlara gelmesi ve özellikle aynı arkadaşımızdan defalarca benzer yorumların gelmesi beni kendisine karşı şahsi bir değerlendirmeye zorladı. Yoksa tarz bu olmamalı. Bu forumda çoğunlukla yapıldığı gibi sorunlar, çözümler, mutlu anlar paylaşılmalı.

Konu başlığında ilk 3 aylık gidişat ile ilgili kısa bir bilgi arz etmiştim. Sizlere eğer bir aksilik olmaz ise ilk 3 aylık TUIK verilerini de sunmak isterim. Şu anda sadece ilk ay verileri var. 10 gün sonra ŞUBAT ayı, 1,5 ay sonra da mart ayı verileri gelecektir. Sektörün nereye doğru (model-marka-cc-sınıf…) yöneldiği ile alakalı bu bilgilerin tüketici tercihleri açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Zira ilginç veriler geliyor. Sektörün şahsen büyük bir kırılma eşiğinde olduğunu görüyorum. Bu önemli kırılımı şahsen herkesin bilmesini isterim.

Yorumlar içinde maalesef bazı arkadaşlarımızın sadece satış rakamları ile övünüldüğü, sorunlara kayıtsız kalındığı gibi bir tablo ortaya koymak istedikleri görülüyor. Bu konu hakkında da kısaca bilgi vermek isterim;

1. Öncelikle Bajaj olarak ilk günden itibaren en çok önem verdiğimiz aksiyonlardan biri satış sonrası hizmet kalitesidir,
    2. Ürünün serviste kalış süresi, bir kerede doğru ve zamanında onarım yapılması, hizmet sonrası memnuniyet derecesi, yedek parça geliş süresi gibi önemli konu başlıkları servis bazında kontrol altındadır,
    3. Satış Sonrası Hizmetler ile ilgili hem ürüne ve hem de hizmete yönelik Memnuniyet anketleri profesyonel bir ekip tarafından belirli peryotlarla yapılmaktadır,
    4. Servisler ve müşteriler tarafından merkezimize iletilen en küçük detaylar, öneriler, sorunlar, şikâyetler dikkate alınmakta, bu bilgiler doğrultusunda iyileştirme, düzeltme süreçleri yönetilmektedir.
    5. …

Zaten satış sonrası doğru yönetilmeden sürdürülebilir başarının gelmesi de mümkün değildir ve olamaz da zaten. İnşallah tüm markalarımızda bunu görürüz ve mutlu müşteri sayısını arttırırız.

Durum böyle iken özellikle konu edilen PULSAR NS 200 modelimiz ile ilgili (sadece mart ayında 391 adet yeni PULSAR NS 200 kullanıcısı aramıza katılmıştır. Kendilerine aramıza hoş geldiniz diyoruz) öne çıkan ne sorunlar vardı ve neler yapıldı?

Bu forumun 549 sayfası tarandığında ilk günden itibaren ortaya çıkan ve sorun olarak iletilen konu başlıkları nelerdir;

1. Stop ediyor,
    2. Denge sensörü ses yapıyor,
    3. Sele sert,
    4. Lastik kalitesi düşük,

Bunun haricinde münferit konular olmakla beraber genelde dört başlık halinde sorunlar sunulmuştur. Neler yapılmıştır;

1. 2015 modellerinden itibaren sele konforunda iyileştirme yapıldı,
    2. Denge sensörünün yeri değiştirildi. Ses yok denecek kadar azaltıldı. İlevsel sorun zaten yoktu.
    3. Lastik kalitesinde 2015 yılından itibaren iyileştirme sağlandı. Ancak bu konuda tüm marka ve modellerde olduğu gibi alternatifler sınırsız.
    En iyisi olduğu iddiasında hiçbir marka bulunamaz,
    4. Stop etme konusu: Bu konuda şikâyeti olduğunu ifade eden dört adet motosiklet fabrikaya alındı. İki adedinde debriyaj ayarı ile ilgili sorun çıktı. İki adedinde sorun yaşanmadı. Kullanıcılarımız ile paylaşıldı. Buna karşın yazışmalar devam etti. Bajaj tarafından geliştirilmiş yeni yazılım isteyen tüm personele ücretsiz yeniden yüklendi. Şu anda da forumlarda görüldüğü gibi bu sorunu ifade eden arkadaşımız da yok. Varsa servisimiz ile görüşebilirler. Bununla beraber ilk motosikleti PULSAR NS 200 olan ciddi sayıda kullanıcı var. Özellikle personelin ilk kullanım dönemlerinde yaşadığı bazı sorunların kullanım şeklinden de kaynaklandığını ifade etmek isterim.

Kısaca söyleyebileceklerim bunlardır.

Şahsım, ekibim ve markamız olarak tüm kullanıcılarımızın yanındayız, arkasındayız.

Sizlere kaliteyi en uygun fiyata sunabilmenin, satıştan sonra da devamlı yanınızda olabilmenin mutluluğunu ve heyecanını ilk günkü enerjimizle yaşıyoruz.

Saygılarımı sunuyorum…

ekrem_ata@kuralkan.com.tr
    Macit250, sheriff87, Sarıhan ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

ee, nerde ocak ayı tüik verisi? @ekrem ata

Motosikleti
    Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
    Ekrem beye bu açıklaması için teşekkür ediyorum. Eleştirileri, soruları cevapsız bırakmak yerine büyük oranda doyurucu açıklamalar yapmış. Tam pulsar almaktan vazgeçiyordum artık, bir nebze de olsa rahatlatmış oldum.

Lastik ve sele iyileştirmesini ehliyet sınavına girdiğim 150 ns'te görmüştüm. İyi olmuş gerçekten.
    Devir dalgalanması sorunu varmış bir de. O konuda da bir çalışmanız, açıklamanız var mı?

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Eleştirler artık zıvanadan çıkmış durumda. RS200 modelinde neden NS200'deki sorunların görülmediğinin bile hesabı soruluyor ? Halbuki cevap basit, firma kendisini ve ürünlerini geliştiriyor. Bunu birazcık teknik düşünebilen herkes anlar ama bazı arkadaşlar ısrarla anlamıyorlar. RS200'de de aynı sorunlar görülse arkadaşlar haklı çıkacaklarından mutlu olacaklar. Burada hepsine tek tek cevap vermek istemiyorum ama çoğunun eleştirleri desteksiz ve boş. Koskoca firmanın neden motora (o kadar masraf edip) 3 buji koyduğu sorgulanıyor. Aslında gerek yokmuş ama Bajaj bilmiyormuş. Test de yapmıyorlarmış motorlarına... Nereden biliyorsun diye sorsak ne cevap gelir merak ediyorum ? Neyse, fazla uzatmaya gerek yok.

Ekram Bey,

Umarım 400 cc modellerinizi 250 cc Japonlar fiyatından satabilirsiniz de bu markacı arkadaşlarımız ve onların her yazdığını beğenen şakşakçıları içlerinde kala kala gidip aynı paraya 250'likleri alırlar, kazıklanmış olmanın dayanılmaz hafifliğini yaşarlar.

erimyenkasar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER5
    Ekrem bey türkiye istatistik kurumunda dahi açıklanmayan 3 aylık verileri açıklayın görelim.Neden Yalan söylüyorsunuz?

bajajın tuik verileri 2015 yılında tuikte açıklanmadığı gibi 2016 ocak ayında da açıklanmadı.

Merak etmeyin tüketici bilinçsiz değil.Bu manipülasyonlara kanmaz.

3 aylık tuik verilerini bekliyorum.
    iptaluyelik02 ve larnon bunu beğendiler.

Alıntı erimyenkasar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ekrem bey türkiye istatistik kurumunda dahi açıklanmayan 3 aylık verileri açıklayın görelim.Neden Yalan söylüyorsunuz?

2.si bajajın tuik verileri 2015 yılında tuikte açıklanmadığı gibi 2016 ocak ayında da açıklanmadı.

Merak etmeyin tüketici bilinçsiz değil.Bu manipülasyonlara kanmaz.

3 aylık tuik verilerini bekliyorum.
    godfather, Zuzuuw, kdiner ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Fazla kasmayın gençler,

Bakabilmek için gözlerinizi, idrak edebilmek için doğa ananın bahşettiği beyni kullanın Adama ayar verebilmek için farklı uzuvlarınızı dahl etmeyin olaya.

fedos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bazen ,Başarının tesadüf olmadığını,bizlere Bajaj Türkiye Ailesi gösterdi.Ekrem Beyin emeği büyük .Arkasında Oktay Motor gibi Servis grubu da Yüreğini koymuşlar.
    Tebrik ediyorum ve Aynı başarılarının devamını diliyorum ...

Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı günler dilerim şimdi burda bazı arkadaşların marka ya ve şahsa yapmış olduğu zalim eleştirileri göze alırsak durum vahim olmuş arkasında kocaman bi FAKAT diyorum ya bu eleştirileri yapanları esefle kınıyorum arkadaşlar lütfen kısa bi anektot ben 1 gün önce kaza yaptım motor pert oldu 2 hafta önce aldım ekrem beyle yüz yüze gorusemesekte sosyal medya yoluyla tanıştık dün kendisine bu olayı anladım ve yardımcı olmak istedi şimdi siz hangi marka kullanıyorsunuz bilmiyorum ama kullandığınız markanin satış sorumlusu ile irtibata nasıl geciyorsunuz veya bunda ne kadar başarılı oldunuz hep merak ediyorum yazık günah bu kadar zalim olup insanları kirmayin ayıptır yapmayın adamlar ürünlerinin arkasındalar ve kaçınılmaz bi gerçek var ürünler kaliteli ve iddialı bu ürün piyasaya girmeseydi biz halen cin motorlarında olacaktık nedeni bizim sizler kadar paranız yok gidip cbr 250 alıp 15.500 para verelim yok İşte ne yapalım bunu duymak istiyorsanız buyrun duydunuz yeter allah aşkına kıyaslandığında japon motorlarında ne olduğunu gördük 500 cc ye kadar olan makinaları honda v3 yamaha cin da motor yaptırıyor bu kadar bilmeden konuşmayın günahtır neyse benim derdim bana yeter zaten sizi ii gunler ekrem abi sen bu eleştirilere kulak asma biz seni biliyoruz adamın dibisin onlar devam etsin meyve veren ağaç taslanirmis siz rahat olun biz sizi seviyoruz

Motosikleti
    Sonunda şu sıkıntılarla ilgili 'haklı veya haksız', 'tatmin edici veya değil' farketmez bir açıklama yaptınız hele şükür. Sizden istediğimiz sadece buydu . Ben dahil onlarca kişi başta stop etme olmak üzere sıkıntılarla ilgili soru yöneltti fakat siz yok satış rakamları yok dünyanın üçüncü firması felan diyerek ya geçiştirdiniz ya da dolaylı cevap verdiniz.

Uğraşmıyoruz diyin öyle bir sorun yok diyin ama yeter ki bir cevap verin diye uğraşıyorduk. Bazı arkadaşlarda durumu abartarak biz bajaj firmasını karalamaya çalışıyormuşuz gibi savunmaya geçtiler.

Sorunu olmayan güle güle kullansın. Sorunu çözülmeyen arkadaşlara da Allah yardım etsin

Son açıklaması içinde Ekrem bey e teşekkür ediyoruz..
    pea bunu beğendi.

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)