Bende pulsar'ı görünce rayda stop etti sandım , geçmiş olsun
Bende pulsar'ı görünce rayda stop etti sandım , geçmiş olsun
motorun ön tarafını kas gücüyle cektin, motor 220 kilo enduro veya cbf600 falan olsa farlar yanık raya yatırıcaktan tren abi ezme hor görme garibi diye
Abicim kaldırım tarzı yerlere çıkarken durup ön lastiği dayamıcaksın
3 5 km gibi olacak hızın. cross videoları izle biraz yutuptan
acemilik zor
Inıp elınle gecırseydın sıkıntı olmazdı.
büyük geçmiş olsun...
bir de bu tür işleri eğlencesine yapanlar var
abi o ne öyle ya gerilim filmi yeminle.geçmiş olsun sen bi sadaka falan filan yap bişeyler,
DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!
aynen ben de treni görünce korktum, bir de olaya canlı şahit olunca tabi başka oluyor :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------
:D belli mi olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------
sağolun, kontak açıkken yanıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
iki tane taş olunca üstteki gazı verince geri fırladı, yoksa tek taşta sıkıntı olmazdı, sürekli söyleyip duruyorum ama bir daha söyleyeyim normalde bu şekilde sürekli geçiyorum sadece biraz denge ayarlamak lazım, sonuçta motor pulsar, cross felan olsa hoplaya zıplaya geçerim ki daha önce crossla geçmişliğim var rahat geçiyor heyecan değil de bir an bir korku olmadı değil
Geçmiş olsun. Biraz daha süratlı girseydiniz kurtarırdınız.
Birde akşam akşam kayıt ne iş?
http://opensproject.blogspot.com.tr
sağolun, yok ya istopu ikinci geçişte ettik :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------
kader kısmet :D küçük motorlarda tecrübe edip büyüklerinde böyle şeyler yaşamayız inşallah :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:18 ----------
keşke herkes sizin gibi prof olsa müsait olduğunuz bir ara gelip uygulamalı anlatırsanız ben de diğer arkadaşlar da faydalanır
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:21 ----------
yeri görseniz böyle söylemenin çok saçma olduğunu daha iyi anlardınız
Pulsarı satıp crf yede wr alsan daha eğleniceksin sanki. Video güzeldi gerildim bi an.
Sağolun ucuz atlattım eğlence kısmı da çok başka bi olaymış 😀
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------
😀 Ben bile tekrar izlerken ürperiyorum 😀 Yapıyoz sadaka madaka bişeyler çok şükür belki onların faydası olmuştur
korku filmi gibi...seri geçseydin sorun kalmazdı...ama törenle geçmişsin sanki...
Rampaya girişiniz yanlış ama anlatış tarzı daha da bi garip yapmamak lazımmış diyeceğinize yapmayın demişsiniz sanki olay sizin başınıza değil de bizim başımıza gelmiş gibi Geçmiş olsun bi izleyin bu videoyu faydası olur.
Aslında kaldırıma çıkma tekniği ile aynı... Ön tekeri yavaşça çıkarıp arkayı sonra çıkarmaya çalıştığınızda ayağınız yere değmeyebilir ve yatarsınız, arka tekerin altında kum çakıl vardır pati çeker çıkamaz hatta yatabilirsiniz, motorun altı köşeye oturur takılır kalırsınız... Bu yüzden kaldırıma, raya, tümseğe çıkış/geçiş ideal bir hızda yapılmalı Lastiğe veya janta zarar vermeyecek ama motorun da ivmesini kaybetmeyeceği bir hız... Yine iyi yırtmışsınız geçmiş olsun, güzel aksiyon olmuştur akşam akşam Motorda bir hasar yoktur inşallah...
HYO-GT250R
İstanbul
sağolun, tecrübe oldu trafiğe çıkarken kayıttayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------
:D olabilir aslında habire demir yolu geçitinden geçerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------
törenlere karşı hayranlığımdan olsa gerek :D şaka bir yana tecrübe oldu, bundan sonra daha tedbirli
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------
yanlış yaptığım yerler var da benim aslında burda anlatmak istediğim ben ettim siz etmeyin diye, yoksa başka bir amacım yok video için de sağolun bilgileri tazelemiş oldum
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------
ya şimdiye kadar hiç böyle takılmadım bu raya, olacak ya işte nasip. bende de motorda da birşey yok çok şükür, dengeyi korumaya çalıştım hep. tecrübe oldu işte aksiyon olmaz mı unutamıyorum hala :D
aklıma alakasız bir şey geldi...hani korku filmlerinde olur ya...yani senaryo gereğide olsa izleyici hisseder..ulan burda bişey olcak hazırlıklı olayım gibilerinden...yani videoyu izlerken bende bişey olcak diye bekledim ve trenin ışığı en korkulan şeydi...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)