motorunuzun sesinimi çoğalmak istiyorsunuz egzoza gerek yok
-
18 Haziran 2006, 10:47
tiger-250 motorumun hava filtresini söktüm temizlemek için baktık elle çıkmıyor bende gidip nalburdan ufak bir fırça alayım dedim nalbura giderken tozsuz yollardan gidecektim motoru çalıştırdım motordaki ses bana motoru ile oynanıp apart egzos takılmış bir tofaşı andırdı verdim gaz verince milletin ağızı açık kalıyordu
Reklamlar
-
18 Haziran 2006, 10:53
Forumdan Uzaklaştırıldı
bu şekilde kullanmaya devam ettiğinizde yakında gaz verdiğinizde ağzınız daha bir hayretle açık kalabilir (motor çalışmadığında)
-
18 Haziran 2006, 10:56
tabikide hava filtresiz gezilmezde sadece sport hava filtresi takılır hava filtresiz gezmedin zaten nalburagidip geldim
-
18 Haziran 2006, 14:55
Hava filitresi söküldüğü zaman yakıt masrafı artar, filitre olmadığından içerie toz,taş,herhangi bir parça kaçtığı takdirde motora zarar verecektir ve motor sana yüksek bi masraf açacaktır. illaki ses istersen eksoz veya spor filitrelerden takmanı tavsiye ederim.
Kaza Anında Sizi Korur...
-
18 Haziran 2006, 15:24
bu sport filtre nin artısı ve eksisi nelerdir bilen arkadaşlar yanıtlars sevinirim mesela yakıt tüketimi artarmı yoksa aynımı kalır karışım oranında değişiklik olurmu ayrıca sesde ekzoz modifiyesi kadar bir farklılık oluyormu
-
18 Haziran 2006, 15:30
bbaday adlı üyeden alıntı
bu sport filtre nin artısı ve eksisi nelerdir bilen arkadaşlar yanıtlars sevinirim mesela yakıt tüketimi artarmı yoksa aynımı kalır karışım oranında değişiklik olurmu ayrıca sesde ekzoz modifiyesi kadar bir farklılık oluyormu
Motorun yakıt tüketimi artmaktadır , bu kesin.
Onun haricinde başka değişiklikler varsa bilmem...
-
18 Haziran 2006, 15:48
eger hava filterisini acmak istiyorsan benim gibi performans hava filtresi takarsin yakit tuketimini cok artirmaz ve gerekli gorevi yapar.Yanliz Tigerlarin egzozlari hatali uratilmistir cikis kismini flut gibi darlatiklarindan ses egzozun icinde yankilanmakta bence guzel bir egzoz alarak kulaga daha os gelen bir ses elde etmek daha mantikli derim
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
18 Haziran 2006, 17:53
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler