Bugün farkettim. Daha önce paylaşıldıysa görmedim affola. Kullandığım spacy alfa 6550 olmuş. Zamlı fiyatlar Honda sitesinde. https://honda.com.tr/App_Assets/Fiyatlar/hondafiyatmotosiklet-160401.pdf
Bugün farkettim. Daha önce paylaşıldıysa görmedim affola. Kullandığım spacy alfa 6550 olmuş. Zamlı fiyatlar Honda sitesinde. https://honda.com.tr/App_Assets/Fiyatlar/hondafiyatmotosiklet-160401.pdf
Büyük motorlar yılda %20 net zamlanıyor.
Küçük cc yılda %15 net zam yiyor.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
En ucuz makine Africa Twin . you know what i`m saying
Fiyati zamlanan makineler hangileri yazan olursa sevinirim
600 rr 42100 olmuş
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Zam göreceli bir tabir. Dışarıdan bakınca motorsikletlerin fiyatları sabit ama TL de ciddi indirim var...
O zaman sen alırken 50 ver kral neyi pahalı degil ya 32 bine 3 bin km dekini aldık geçen sene kazasız belasız
Küçük cc de PCX 125 i öpücüklemişler 400 kağıt 9 bin olmuş. 150-125 farkı böylece 900 den 700 e inmiş
PCX 150 10 bin. kulağı bi şeyediyor söylemesi
750 X in kulağınada biraz kaçırmışlar ama eski fiyat neydi
Fiyatlar makul.
||| 500Px.com/Arranger ||| Flickr.com/photos/132925453@N03 ||| Youtube.com/channel/UCpMYGwzlf5cTevF5uVbXWeg |||
AT fiyatına göre çok güzel motor. ilk alanlar çok daha güzel fiyata aldılar ama hala bu fiyatta bile ciddi düşünebilinecek bir motor.
Not : Benim gözümde eski AT 750 hala çok daha efsanedir o ayrı
Cbr250 ye nasılda zam yapamıyorlar ahahahaha. İşte rekabet böyle birşey.
Ahahahhaa cbr 250 14.700 ha r25 i falanmı kiskanmislar
CBF150 hala YBR125'den ucuz , Japonsever arkadaşlara biraz daha zam yapılabilir.
250cc bandını Bajaj epey hizaya sokmuş ama görünen o.
Hımm cbf150 almayacağımı garantiledi Honda böylece. Yaşasın Hindistan.
dolar o kadar düştü ama yine zam.çok saçma.pcx alacaktım vazgeçtim bu fiyatlarla daha 10 sene binerim elimdeki motora.
canına yandıgımının kapıtalızmı 40 lar 50 ler havada ucusuyo..
0 araba alınıyo bu paralara.. 200 300.000 km arkana bakmadan ıcın rahat kullanılıyorsun.
motorda 50.000 dedınmı tamam omrun yarısı gıttı gozuyle bakıyoruz ''niyeyse ?''
altın suyunamı batırıyolar nabıyolar bu motorları..
Buda bişeymi ? 7.000 - 10.000 TL zam yapan yamaha gördük biz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)