Hgs: Bunu yapan tek ben miyim ? Bilgileri sistemden değiştirdim.
Reklamlar
-
Bankasya hesabıma bağlı Hgs vardı motoru satınca dedim gideyim yeni motora HGS alayım , adamlar zaten fon yönetiminde çok tedirgin dediler Hgs veremiyoruz , iyi peki dedim.
Ptt'ye zaten kanım hiç kaynamaz öyle git para yatır , afra tafra çek , serde tembellik ve bezginlikte var.
Neyse sistemi kurcalarken internet bankacılığında baktım plaka ve ruhsat bilgisi değiştiriliyor.Değiştirdim.
Hgs müşteri hizmetlerinden baktım burada yeni motor görünüyor.
Bunu benden başka yapan oldu mu yoksa alemin uyanığı ben miyim :D
Reklamlar
-
mgora adlı üyeden alıntı
Bankasya hesabıma bağlı Hgs vardı motoru satınca dedim gideyim yeni motora HGS alayım , adamlar zaten fon yönetiminde çok tedirgin dediler Hgs veremiyoruz , iyi peki dedim.
Ptt'ye zaten kanım hiç kaynamaz öyle git para yatır , afra tafra çek , serde tembellik ve bezginlikte var.
Neyse sistemi kurcalarken internet bankacılığında baktım plaka ve ruhsat bilgisi değiştiriliyor.Değiştirdim.
şunu daha önce yazaydın beyaaaa....motoru sattım hgs yi iptal ettim..şimdide yeni motora hgs alamıyorum bank asyadan...45 lirayı bağlamakda işime gelmedi benimde bekliyorum öylece
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Bundan 2 ay önce yeni motor aldığımda Garanti Bankası İnternet Şubesi'nden plaka değişikliğine izin vermiyordu.
-
eminemre adlı üyeden alıntı
Bundan 2 ay önce yeni motor aldığımda Garanti Bankası İnternet Şubesi'nden plaka değişikliğine izin vermiyordu.
Bankasya'da ürünler > HGS > HGS Bilgileri İzleme/Değişiklik kısmı var plaka ve Ruhsat Seri No değişiyor.
-
tamam o şekilde değişiyor bunu bankaya git ordanda yapıyorlar ama ,motoru sattığında anında yenisini alıp ona geçireceksen olur,,yoksa yeni motoru ne zaman alacağın belli değilse,ve hgs sattığın plakaya kayıtlı olduğundan,sattığın kişinin her yaptığı şey sana yansıyacak,mesela bakiyeyi bitirip kaçak geçiş vs cezalar hepsi sana girer,,
o yüzden ben sattığım gün hgs yi iptal ettim,,ne olur ne olmaz işimi sağlama alayımda sonradan ah vah dememeyeyim
-
Hgs yi bilmem ama Ogs de ben garanti internet şubesinden 3.otomobilime tanımladım 6 yılda aynı ogs yi.İstediğiniz zaman plaka değişikliği yapabiliyorsunuz yani.
-
Cloud adlı üyeden alıntı
Hgs yi bilmem ama Ogs de ben garanti internet þubesinden 3.otomobilime tanýmladým 6 yýlda ayný ogs yi.Ýstediðiniz zaman plaka deðiþikliði yapabiliyorsunuz yani.
Ogs de sorun yok zaten, plaka değişikliği ve birden fazla plaka tanımlamaya müsait bir sistemdi o.
Piaggio Carnaby 200
Yamaha XMax 250 Ironmax
-
mgora adlı üyeden alıntı
Bencede cok uyaniksin ben hala plaka kapatiyorum yazik bana...
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)