Yeni Başlayan Motorcuların Bir Türlü Anlayamadığı 5 Şey
Reklamlar
-
Super Moderator
Reklamlar
-
Abi bende foruma ilk üye olduğumda saçma sapan sorular soruyordum. Şimdi önce ki gönderilerime bakıyorumda gerçekten can sıkıcı.
Bu tür şeyler;
Foruma yeniysen, motorun yok ama alacak parada yok ortada. Yinede soru soruyor insan
Birazda bir şeyler yazayım da birileride cevap versin tatmin olayım, birileri benimle de ilgilensin düşüncesi oluyor.
anlayışlı olmakta fayda var. Ama yine trolleyen ve çarpanlar oluyor. Orda da zaten nasibini alıyorsun.
-
Dahada efsaneleri var biz gene kazık yine ine iyi kötü motorları anlıyoruz hasbelkader de olsa anlıyoruz 1000-1500 liraya çin motoru alsam sorun olurmu? ne bileyim olurmu bence olur çünkü 2-3 -4-5 yaşında motor kim bilir kaç kişinin elinden geçti neler yaşadı...
-
Zaten ikinci ellerin gercekten ikinci el olduguna inanmıyorum ben, baksaniz ilanlara hepsi amme hizmeti yapmis sanki,rodajini bakimini cartini curtunu halletmis, sen ugrasma vatandas ben yaptim bu isleri amma verdigim para kadar parani da alirim diyorlar. Cok sukur ki "amme" hizmetinden henuz para istemiyorlar... Bu sekilde alan arkadaşları anlamiyorum gidin 0 a yakin para verip ne oldugunu bilmediginiz motora caninizi emanet ediyorsunuz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)