Başkasının Sözü İçin Kendi Zevkinden Taviz Verenler
Reklamlar
-
Özellikle son zamanlarda yanlış gittiğini düşündüğüm bir konu var: Motosiklet Önerisi
Herkes bir şekilde, daha önce kullanmış olsun yahut olmasın, beğendiği almayı düşündüğü bir motosiklet için forumdaşların fikrini soruyor. Eğer ki bu arkadaşın düşündüğü motosiklet popüler değilse çarmıha geriliveriyor oracıkta. R25 al Hyosung alıp şekil mi yapican. Pulsar al Tnt yi bilmiyoruz. 636 alacağına litrelik alırsın. Honda al seneye kâr edersin. Örnekler bitmiyor. İşin can sıkıcı tarafı bunu sadece okuduğuyla mış mışlarla duyduğuyla yorum yapanların da oluşu değil. Yahu neden almasın? Bırak bu adam bunu beğenmiş, öteki onu. Altın almıyoruz herkes renk renk çeşit çeşit motorlara binse ya. Ne alıp veremediğiniz var? Herkes audi bmw çekerken biri de passat çeksin bu kadar ölümcül yargılamayın be kardeşim. İsyanım bu kadar, saygılar.
Reklamlar
-
Passat mı çekeyim yanlarına?
-
Motosiklet Eğitmeni
Evet arkadaşlar herkes eşyalarını toplasın kapatıyoruz forumu.
Son çıkan kapıyı kitlemeyi unutmasın.
-
Şimdi motosiklet benim için hobi sayilir,işe gidip gelmiyorum bile iş yeri evime çok yakin,gönlüm hangisine giderse onu alirim sonuçta zevklerimden ödün vereceksem neden yasiyorum ki? Ama kullanım amaci daha farkli olan kişilere mesela genelde sadece ulaşım araci olarak kullanacak kişilere yönlendirme yapilmasi normal,çünkü üzmeyecek fazla zarar ettirmeyecek yakiti düşük piyasasi üst düzey motosiklet öneren kişiler aslında bunu iyiliği için söylüyor. Ama gelipte genç adam yaz gelmiş içi fokur fokur motosiklet alacak gidipte cbf al demek bencede yanlış al abicim ne istiyorsan onu al vereceği para zaten max 10bin ölüsü %60 zarar eder satar ki zarar etmeden satma sansi bile var.Ben olsam diye düşünmemek lazim kimse bir baskasi olamaz.
-
Adam alıyorum hayırlı olsun kaporayı verdim dedide biz mi laf ettik. Almayı düşünüyorum önerileriniz nelerdir diye sorduğunda bizde önerilerimizi söylüyor alacak adam gidip alır gelir aldım der ne önerirsiniz diyene önerdiğimiz için mi suçlu olunuyor? Veya bilinen bir yanlıştan vazgeçirmeye çalıştığımız için mi suçluyuz.
-
Alsın kardeşim hyo alsın kullansın
-
Dostum öneri istenirse yapılabilecek birşey yok. Adı üstünde öneri yani adamın amacı zaten o dediğin düşünceleri öğrenmek
-
az daha koysun ybr al yav bu nr kadar josuma gidiyor en son ybr aldircaklar bana az daha koyup
-
Kardeşim biraz daha ekle ybr al japon sonuçta
-
herkesin hayatına kimse karışamaz...
-
Biraz daha koy ybr al dışında başka bir standartize öneri kabul etmiyorum, saygı da duymuyorum.
-
cbr1907 adlı üyeden alıntı
Biraz daha koy ybr al dışında başka bir standartize öneri kabul etmiyorum, saygı da duymuyorum.
Mahkeme kararını dikkata almıorum saygıda duymuyorum :D
-
Kullanıcı adının "CBR" olması
-
Bi bitmediniz hhhhmnaa
Binersin Binersin sumerde 1000 lik al hatta. Sonra hasan Polatkan virajında anarız seni de
Duke 125 ve 200 u kullandım. 200 u artçılı ve artçısız olarak. Kayda değer hiç titreşim hatırlamıyorum selesi rahatsız, sesi tatlı kullanimi inanılmaz keyifli bir motosiklet. Bence gönlün hangisini isterse onu al kardeş. Alınca emin ol burda yazılan çoğu şeyi önemsemezsin. İçinde ukte kalmaz hem de. Hepsi sınıfının iyi motorları üzülmezsin
Xf250 motoran
Kafan güzelmiş güle güle kullan
SEN NİYE BAŞKASININ DÜŞÜNCELERİNİ KENDİ SÖZLERİNLE ASİMİLE EDİYORSUN O ZAMAN?
Dİkkat et b*k attığın zaman üstüne sıçrarsa o leke çıkmaaaz.
-
Az daha koy ybr al
-
kendi motorumla yaşadıklarımı aktarayım kendisi 2014 tvs 150 5000km sadece yag değişti., gaz vererek çalıştırmıyorum. vitesler yağ gibi akıyor,fıren tatminkar ötmüyor titreşim var ama ben pek takmıyorum .tavsiye edermisin deseler gönül rahatlığı ile ederim, önceki çin mallarıyla yaşadıklarım dan sonra kendini ispatlamış bir motor alırım.
-
omerbguclu adlı üyeden alıntı
Az daha koy ybr al
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Kardeşim biraz daha ekle ybr al japon sonuçta
md054 adlı üyeden alıntı
az daha koysun ybr al yav bu nr kadar josuma gidiyor en son ybr aldircaklar bana az daha koyup
nokiaxxx adlı üyeden alıntı
kendi motorumla yaşadıklarımı aktarayım kendisi 2014 tvs 150 5000km sadece yag değişti., gaz vererek çalıştırmıyorum. vitesler yağ gibi akıyor,fıren tatminkar ötmüyor titreşim var ama ben pek takmıyorum .tavsiye edermisin deseler gönül rahatlığı ile ederim, önceki çin mallarıyla yaşadıklarım dan sonra kendini ispatlamış bir motor alırım.
Yinede az daha koyup ybr almak lazım
-
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Passat mı çekeyim yanlarına?
Az daha koy bmw al bmw candır
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
ayzek adlı üyeden alıntı
Az daha koy bmw al bmw candır
sıfır passat alacağına 2-3 yaşında audi al
-
Daha az ver x model çin al, kafan rahat eder paranda cebinde kalır...
Hımmmm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)