Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Başkasının Sözü İçin Kendi Zevkinden Taviz Verenler

REKLAM ALANI
    ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı EmreKocyigit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sıfır passat alacağına 2-3 yaşında audi al
    Az daha koyma hatta koyduklarından çok al bunu al ahahaha
    [IMG][/IMG]
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Cbr 250 alacağına parayı 2 ye bölüp ybr al.Ybr candır, düşündümde yinede ybr almalısın japondur, hojdır, eyidir.Ybr al demişmiydim?.

Çorum İl Temsilcisi Furkan Tarık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 937
    Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar herkes eşyalarını toplasın kapatıyoruz forumu.
    Son çıkan kapıyı kitlemeyi unutmasın.
    sunucu boştaysa cs kurayım ben onu forumca milletin serverinde oynuyoruz zaten

Motosikleti
    -
    herkes sıtedıgı soruyu sorarak kou acmakta ozgur,herkes ıstedıgı cevabı yazıp onerıyı yazmakta ozgur,konuyu acan kararını verıp tercıhını ıstedıgı motordan yana kullanmakta ozgur..........hersey normal yanı ısyana yada siteme mahal yok bence.

cbr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran XF-250
    SEN NİYE BAŞKASININ DÜŞÜNCELERİNİ KENDİ SÖZLERİNLE ASİMİLE EDİYORSUN O ZAMAN?
    Dİkkat et b*k attığın zaman üstüne sıçrarsa o leke çıkmaaaz.
    Tek tek uğraşıp beni araştırdigin için öncelikle teşekkür ederim. Eklediğin 5 mesajımin 3 ironi olanların dışında diğer ikisinde birinde 2 yıldır kendi kullandığım motosikletimi tavsiye etmişim o fiyatlara cross sormuştu sanıyorum , diğerinde kullanıcının listesindeki motosikletlerden biri hakkında bildiklerimi yazmışım yukarıda yine kulaktan dolma WOAOEEAOEAOW diye yazanlar olduğu için. Problem?

Alıntı cbr1907 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tek tek uğraşıp beni araştırdigin için öncelikle teşekkür ederim. Eklediğin 5 mesajımin 3 ironi olanların dışında diğer ikisinde birinde 2 yıldır kendi kullandığım motosikletimi tavsiye etmişim o fiyatlara cross sormuştu sanıyorum , diğerinde kullanıcının listesindeki motosikletlerden biri hakkında bildiklerimi yazmışım yukarıda yine kulaktan dolma WOAOEEAOEAOW diye yazanlar olduğu için. Problem?
    Bi sen akıllısın tamam

Motosikleti
    Motoran XF-250
    Bi sen akıllısın tamam
    Hadi başka yerde oyna ya hadi gözüm

Alıntı cbr1907 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi başka yerde oyna ya hadi gözüm
    Dikkat et gözüne çomak girmesin. Neyse uzatmıcam konuyu. Laubali insanları sevmem

TOTEMONS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1991 MODEL MZ 251-YAMAHA MT-125-2014CBR500R-CBF150
    Papağanlığa bu kadar özenen,hiçbir konuya katkısı olmayan,gırgır forumları dururken ısrarla mt forumuna dadanıp papağan gibi "az daha koy ybr al" dışında cümle üretemeyen kullanıcıları ilk önce modlarımıza sonrada allah'a havale ediyorum.

Konuya cevaben;

Öneri talep eden motosikletseverlere veya potansiyel motosiklet alıcılarına "az daha koy ybr al" dışındaki tüm öneriler değerlidir,kıymetlidir.Sonuçta son karar öneri talep eden kişiye aittir.Bence Öneriler ve mukayeseler dikkate alınarak mümkünse test edilerek makinanın alınması taraftarıyım.

Motosikleti
    Motoran XF-250
    Alıntı TOTEMONS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Papağanlığa bu kadar özenen,hiçbir konuya katkısı olmayan,gırgır forumları dururken ısrarla mt forumuna dadanıp papağan gibi "az daha koy ybr al" dışında cümle üretemeyen kullanıcıları ilk önce modlarımıza sonrada allah'a havale ediyorum.

Konuya cevaben;

Öneri talep eden motosikletseverlere veya potansiyel motosiklet alıcılarına "az daha koy ybr al" dışındaki tüm öneriler değerlidir,kıymetlidir.Sonuçta son karar öneri talep eden kişiye aittir.Bence Öneriler ve mukayeseler dikkate alınarak mümkünse test edilerek makinanın alınması taraftarıyım.
    Başlıkla anlatmaya çalıştığım durumu en iyi anlayıp yorumlayan siz olmuşsunuz, ben demiyorum ki yorum öneri yapılmasın ki ne haddime. Ama özellikle de bilmedikleri motorların hakkında herkesin teorikte duyduğu şeylerle yada onyargilarla öldürmesi. Herkesin basmakalip aynı modellere yönetilmesi. İstediğim daha farklı markalar modeller alınsa sektöre farklı yatırımlar rekabetler gelmek zorunda kalacak. Ondan sonra diyoruz cbr 11 lira oldu. Ekmek gibi satıyor adam. Sen bi gidip commuter yada başka marka aldın mı? Google a motosiklet yazınca insanların buraya geldiğinin farkında değil çoğu üyemiz. Yahu her motorun artısı eksisi var ama her ürün de piyasadaysa alınabilirdir bence. Öbürü 5eyse o 3edir. Biraz izin verelim her motor alınsın satılsın, alternatifler denensin. Bugün mondial geçen seneki istekleri bu sene motosikletine ekleyebiliyorsa, Bajaj gelip 5000 tane motor satabiliyorsa bu rekabet bize yaramayacak mıdır?

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Uzun uzun okumaya gerek yok en guzel cevabi ben verim sana... evet sozun ozu az daha koyup ybr almanda hadi amaaa camooooonnn

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Satenjapon abi zarar etmesin aletin fiyatı 11 bin 2 ele koyar 10 bin 2 el alıcak adam ulan sahibi iyi bakmış olabilirde bakmamış olabilirde bin 2 bin koyim sıfır alim diyor bu kimlere yarıyor japon marka satan bayilerde motor kalmıyor 2 elde dolu ama satan adamın 2 el alan adamı cezbedicek fiyat önermesi gerekiyorki 2 el alanda o cezbeyle alsın ayrıca ben veya başka 2 el tiko nakit vericem fiyatı ve temizliği ben cezbetmiyecekse bayiye gider taksite bağlar fatura öder gibi motorsiklet alır öderim nakit paramda cebimde kalır adam taksitle almış 1 tl altına nakit istiyor yok böyle bir dünya 2 el demek nedir nasıl işler bizim japon abi zarar etmesin sonramı

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)