Motorsikletimi Çalmaya mı çalışmışlar ACİL LÜTFEN
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar bugün saat 16.00 civarı motorumu park ettim ve kırmızı yeri stop ettirdim jikle kapalıydı saat 23.00 gibi tekrar motorun başına geldiğimde ayak marşı açıktı ve jikle yarıdaydı motoru acaba çalmayamı çalışmışlar yoksa birisimi kurcalamış bu arada farıda açmış çalıştırırken far patladı lütfen cevaplarınızı bekliyorum
Reklamlar
-
Evet biri ya çalmaya çalışmış yada biri motorunla oynamış
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
-
çalmaya çalışmamışlardır, çalışmış olsa yerinde duramazdın :(
-
disk klidi yada pitbull köpek lazım motosiklet ben pitbull u tavsiye ederim birak calmayı kurcalamaya bile yanasamazlar..
-
cebinde ufak bi disk kilidi taçı. Nere bırakırsan bırak o kiliti tak motoruna. kafan rahat olur bi nebze.
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
-
veledin biri kurcalamıştır; la bi terbiye veremiyoz şu çocuklara.
-
Çorum İl Temsilcisi
Far nasıl patlamış ya
-
Pardon neye acil neye lütfen ? alarmlı bir disk kilidi al tak, kurcalayan olursa da çalar korkutur hiç olmazsa.
-
MimTolga adlı üyeden alıntı
Pardon neye acil neye lütfen ?
Konuda acil olan ne var hakikaten ?
-
MimTolga adlı üyeden alıntı
Pardon neye acil neye lütfen ? alarmlı bir disk kilidi al tak, kurcalayan olursa da çalar korkutur hiç olmazsa.
Sokollu adlı üyeden alıntı
Konuda acil olan ne var hakikaten ?
Çalmayamı çalışmışlar diye aklımdan çıkmadı birisi birşey yazsada onu uygulasam diye düşündüm. tabiki başlığa değilde konu içeriğine daha açıklıyıcı yazsam iyi olurdu tabi
-
1 nisan trölü ellemeyin gider o
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)