Herkese merhabalar ,
Antalya da yaşamaktayım çok vakti olan biri değilim.Eminim sizlerin sıkıldığı
ama cevap vermekten usanmadığınız klişe sorularla karşınıza çıktım.Konu; Başlangıç motoru.
Eminim diyeceksiniz "siteyi incele kıyamet gibi bilgi var bizi meşgul etme boşuna" haklısınız ,
o yuzden konuyu biraz daha karşılaştırma gibi değerlendirirseniz çok sevinirim.
Pilotum , eğitim konusunda çok hassasım.Antalya'da tek bildiğim ve popüler bir sürüş kurumunun eğitmeni var(reklam olur diye ismini yazmak istemedim , lütfen aklınıza farklı bir şey gelmesin ) , kendisinin bilgisine son derece güveniyorum , ki yakınlarım kesinlikle kendisini öneriyor.Kendimce araştırdığım okuduğum kadarıyla belli başlı modellerde takılı kaldım , tabi sizler kadar ne tecrübem ne de bilgim olmadığı için şimdilik şekilledirme aşamasındayım.Odaklandığım modeller KTM DUKE 250 ABS ve KAWASAKI Z250L ABS ve illaki Naked modeller olucak.
Bir de Yamaha MT25 ama ABS olmadığı için düşünmüyorum. Kararsız kaldığım bu iki makine.65 kg 170 boyundayım çok fazla seçeneğim yok gibi.Amacım iyice pişip daha buyuk BMW GS tipi birşey almak. DUKE250ABS ile DUKE 390 ABS arasında fiyatta çok fark yok gibi. Eğitmene sorduğumda fiyat farkının az olmasından dolayı DUKE390ABS'i düşünebilirsin demişti ve gene kararsız kaldım.Çok farklı fikirlerle karşılaştım başlangıç ve düşük CC'li olucağı için ABS şart değil bile dendi , sabit fikirli olduğum için ABS olmazsa olmazlarımdan. 2. el düşünmüyorum.
Sevgiler & Saygılar