Şu motora talip olacağım ama...
Reklamlar
-
fiyat, km ve istediğim renk seçeneklerinin hepsi sadece bu motorda var. ama istanbul dışında o yüzden usta götürmem zor. önden çarpma var ama bir şey olmadı yazıyor. ilk motorum olacak, vuruk-kırık vesaire anlamıyorum maalesef.
sizce ben bu motoru almaya kalksam nasıl bir yol izlemeliyim? silivri de bir yere mi götüreyim, ne yapayım? ekpertiz dye bir şey var mı motorda?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...16881175/detay
Reklamlar
-
Sorularınız konusunda fikrim yok ama ilanda arkadaş plakasindan dolayi sigorta ucuzdur yazmis oyle birsey yok plakaya degil sizin ikametinize bakiliyor ve istanbul ici ikamete fahis bir fiyat cikacaktir bilginize.
-
Rica edersin en yakın Honda servisine götürür ekspertiz yaptırırsınız. Yol ve ekspertiz masraflarını karşıladıktan sonra geri çevirecekse zaten o motoru almayın.
-
kazali motosikletten uzak dur derim...
-
Dostum adam uckagitci belli.
7200 kmde ne zincir degisir ne balata. Annesini opmusler motorun sikayet et yayindan kaldirilsin
-
seta34 adlı üyeden alıntı
Dostum adam uckagitci belli.
7200 kmde ne zincir degisir ne balata. Annesini opmusler motorun sikayet et yayindan kaldirilsin
balata kullanımıza göre 1000 km sonrada değişir. Bitirirseniz değişir... Kullanım alanınıza göre bu süre ortalama 10 bin civarlarındadır ömürleri. çok sık uzun yol yapıyorsanız 20 de biter çünkü uzun yolda fren yapmıyorsunuz doğru düzgün. Fakat her saniye frene basıyorsanız 1000 dede değişir 5000 dede. Ayrıca uzun süre yatan motorlarda o balata pek sağlıklı bir durum almıyor mecburen değiştiriyorsunuz.
Zincir ise keyfi değişmiş olabilir ama normalde evet 15000 den önce değişmez. Fakat bu zincire hiç bakım vs yapılmadıysa doğru düzgün o zincir 5000 km sonra çöp olur gider. CBR da hangi marka zincir falan geliyor bilmiyorum ama dandik zincir ile kalite zincir arasındada ciddi farklar tabikide mevcut.
-
Yolda adlı üyeden alıntı
fiyat, km ve istediğim renk seçeneklerinin hepsi sadece bu motorda var. ama istanbul dışında o yüzden usta götürmem zor. önden çarpma var ama bir şey olmadı yazıyor. ilk motorum olacak, vuruk-kırık vesaire anlamıyorum maalesef.
sizce ben bu motoru almaya kalksam nasıl bir yol izlemeliyim? silivri de bir yere mi götüreyim, ne yapayım? ekpertiz dye bir şey var mı motorda?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...16881175/detay
''0''ı ne kadar ki? kazalı araca verdiğiniz paraya girdiğiniz atraksiyona değmez bence.
Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.
-
berkcigdem adlı üyeden alıntı
balata kullanımıza göre 1000 km sonrada değişir. Bitirirseniz değişir... Kullanım alanınıza göre bu süre ortalama 10 bin civarlarındadır ömürleri. çok sık uzun yol yapıyorsanız 20 de biter çünkü uzun yolda fren yapmıyorsunuz doğru düzgün. Fakat her saniye frene basıyorsanız 1000 dede değişir 5000 dede. Ayrıca uzun süre yatan motorlarda o balata pek sağlıklı bir durum almıyor mecburen değiştiriyorsunuz.
Zincir ise keyfi değişmiş olabilir ama normalde evet 15000 den önce değişmez. Fakat bu zincire hiç bakım vs yapılmadıysa doğru düzgün o zincir 5000 km sonra çöp olur gider. CBR da hangi marka zincir falan geliyor bilmiyorum ama dandik zincir ile kalite zincir arasındada ciddi farklar tabikide mevcut.
DID 520VF zincir geliyor hocam
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
plakası açık olmayan araçtan uzak dur
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
DID 520VF zincir geliyor hocam
Did en iyi zincirdir. Keyfi olarak değiştirilecek bir zincirde değildir çünkü onun yerine yine DID takacaksın. Zincire bakmamış olabilir belkide başka bir şey vardır.
-
plakaya güvenme şasi no iste; ama bunu yaparken ciddi alıcı olduğunu belli et.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:10 ----------
berkcigdem adlı üyeden alıntı
Did en iyi zincirdir. Keyfi olarak değiştirilecek bir zincirde değildir çünkü onun yerine yine DID takacaksın. Zincire bakmamış olabilir belkide başka bir şey vardır.
aynen hocam pek kolay değiştirilecek bir zincir değil km düşüklüğü olayı da bi araştırılmalı. ben de 6500 km deki cbr yi almıştım. aldığım sahibini tanıyordum ve motor antalyadaydı. ve kendisi burada yaşıyordu :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:12 ----------
haaa bu arada honda ya git şasi no ile değişen nesi var ise hepsini söylerler. yalnız bunu yapmak için sahibinin de gelmesini isteyebilirler
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:14 ----------
aynalar da farklı bu arada... orjinal aynalarını da bi sor
-
hepinize teşekkürler, vazgeçtim.
-
7800 km de zincir ve balatalar değişti?
-
motora bir şey diyememde did zincir bir harika doğru düzgün bakım yapmıyorum ybr de uzama bile yapmıyor 9 bin km dir bir kere gerdirdim o da gerdirme amaçlı değildi lastik yamuk gözüktü ayar yaparken zincir ayarıyla oynadım. o km de zincir değişmesi tuhaf
-
7000 km de zincir de balata da değişebilir özellikle yeni başlayan arkadaşlar çat diye debriyaji bırakır genelde bu hem zincir dişli hem de balatayi çatır cutur yer..
Hemen art niyetle bakmayın olaya ruhsat örneğini isteyip sorgulattir kaza yoksa esengulde 70 TL ye ekspertiz yapıyorlar yine de dikkatli ol motordan anlayan bir arkadaşını almadan görmeye bile gitme..
-
kardeş plaka koymayan araç kazalıdır yamuktur işin içinde bi sorun vardır , zaten adam aracına güvense plakasını fotoya koyardı
-
toseabul adlı üyeden alıntı
kazali motosikletten uzak dur derim...
Bu kadar ön yargı gereksiz. Zincir,balata işini bilmiyorum ama adam dediği gibi öndeki araç ani fren yaptığı için çarpmış ise "kazalı,hayatta alınmaz" mı diyeceğiz?
Çok da uygun fiyat yazılmış.
İlanda belirtilmeyen şeyler var ise durum değişir tabi.
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
-
Bence En iyisi facebocktan Silivri Motosiklet Kulübünden yardım alabilirsin. Onlar Seni yönlendirirler
-
Şimdi şöyle bir olay var tabi kendi düşüncem 1.si alacaksan motoru sahibinden al galericilerden alma pert motoru 0 motor gibi yapıp satmaya kalkarlar 2.olarak bizim milletimizin genel huyu lastikler değişmiş yağlar değişmiş bakımlar yapılmıştır e lardeşim bunu oraya yazmana ne gerek var motora biliyorsan zaten hayatta kalmak için sen bunları yapmak zorundasın birde yaptıkları gibi üstüne ilk aldığındaki ruhsat plaka masraflarınıda koyup bakımlı diye fiyat şişirtip öyle satmaya kalkıyorlar ama bunlar zaten yapılması gereken şeyler olarak düşünüyorum iyi bir pazarlık ile 1-1.5 bin tl arası düşünebilirsin bence
-
CaganGunal adlı üyeden alıntı
iyi bir pazarlık ile 1-1.5 bin tl arası düşünebilirsin bence
Ne mezarciymissiniz arkadas Sifiri 14.700 TL olan makineye adam 11.200 yazmis, 1500 daha kesip 9700`e almayi mi teklif edeceksiniz
Valla motosiklet piyasasi tam komedi , satici malini yapan muhendisten cok over, alici fiyati oldurmeye kalkar.
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)