O ilk yorum olmamış ne yani şimdi 150 liralık kask 150 ve 250 cc motorlarda kullanılmalı mı yani.Hocam 80 bile yetiyor ölmemize zaten o hacim motorlar o hızı görüyor ve buda ölmemize yeterli silin o düşüncenizi kafanızdan
Asıl soruya geçelim geçmesine ama öyle bir istek skalası yapmışsınız ki zaten o özellikleri iyi olan kasklar 2-3 bin arasında fiyat etiketine sahip.750 TL'lik bir bütçe ile o saydığınız özelliklerin o kadar iyi olmasını beklemeyin.Şuan Agv corsa kask kullanıyorum ve o hızlarda o bile adamın kafasını perişan ediyor.O bütçe ile sıkmayan kask o hızlarda rahatsız etmeyecek kask bulursanız ciddiyim bende almak istiyorum(Hiç bir şekilde aşağılamak ve küçük düşürmek amaçlı yazmadım ciddi ciddi almayı düşünüyorum kask değişim zamanı geldide
)
Saydığınız özelliklere ve istediğiniz olanaklara bakarsak Arai-Shoei-Agv markalarının en yüksek modellerinde bu özellikler mevcut görünüyor.Birde o hızda her kask yapışır yüze filan onu engellenemez ama kalite yükseldikçe o etki azalır sonuç olarak o hızda çekmeyecek kask inan zor,istediğiniz özellikler göz önüne alarak fiyatı yükseltmeye çalışmalısınız.Bu arada k-3 nasıl hoşunuza gitmedi anlamadım 10 numara bence kask resmen ateş ediyor
umarım yardımcı olmuşumdur.