Mt25 gitti, mt07 geldi
Her motor değiştirdiğimde bu postu güncelleyeceğim. Her zaman umut vardır temalı.
İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın.
- BOB MARLEY
Dostum 3 ay geçmesini bekle eğer daha önce krediden bi bela atlatmadıysan kredin çıkar,onunla alırsın benim gibi.
3 ay sonra sayfa guncellenır ve ' hey gıdı gunler mt7 gıttı mt9 geldı ' allah kaza bela vermesın kardesım
Allah razı olsun hocam darısı hepimizin basına.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:25 ----------
Krediye hiç bulaşmadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:26 ----------
Bundan sonra kısmetse enduro ustam hevesimi alıyorum. Allah razi olsun.
İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın.
- BOB MARLEY
MT-25 ile ilgili memnun kalmadiginiz neler vardi?
Hic 'keske Duke alsaydim' dediniz mi?
MT-07 almak ihtiyacini neden hissettiniz?
Senetle Motor Almak İsteyenler Buraya Bakabilir
http://www.senetlepara.net/senetle-motor-alma/
FAİZ HARAM...
AYET: (Bakara-278)’’ Ey iman edenler! Allah'tan korkun ve artık faizin peşini bırakın, eğer gerçekten müminler iseniz.’’
AYET: (Bakara-279)’’ Eğer böyle yapmazsanız, Allah ve Resûlüyle savaşa girdiğinizi bilin. Eğer tövbe edecek olursanız, anaparalarınız sizindir. Böylece siz ne başkalarına haksızlık etmiş olursunuz, ne de başkaları size haksızlık etmiş olur.’’
Lan adam aldı motoru aldı...
Polis yokmu kardeşim burada..
Kitlesinler konuyu ))
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)