Merhaba arkadaşlar. Bir süredir motosiklet almak için cebelleşiyorum. Ama iyi bir motosiklet olsun istiyorum bu yüzden aracımı satıp adam akıllı 6000-10000 skalasında mptosiklet alayım dedim. Bu benim ilk motorum olacak inşallah. A2 Ehliyetim nasipse Mayıs başında elimde. Fakat malesef en nefret ettiğim insan tipine maruz kaldım. Kendini çok akıllı zanneden ölücüler. Sahibindende ilan verdim. İlan nu 286056132 bugün 3. Gün yaklaşık 700 görüntülenme 16 favori 5 mesaj ama mesajların hepsi birbirinden cins. Aracıma 8400 yazmışım adam diyor 6000 liram var olur dersen gelip bakayım. Bi de bakacak! Beğenmezse fiyat kıracak ya da almayacak.. Bre deyyus sen 84000 liralık arabaya 60000 var uyarsa gelip bakayım diyebilirmisin! Arkadaş dedim nasıl olsa motosiklet alacam dedim bari takas teklif edeyim. Sıfırı 10500tl olan bir metosiliklete arkadaş fiyat yazmış 9800 kmsi 6000de. İlan başlığında Arabayla takas olur demiş buraya kadar nefis. Takas teklif ettim vatandaşa ne dese beğenirsiniz "Üstüne 5000 alırsam olur" 5000? Error!?
Yahu en sonunda satmaktan vazgeçip 2-3 liraya Çin scooter alacağım sinirim bozuluyor yahu...