Tabii ki bunun için almak istemiyorum; trafikten kurtulmak ve bir zevk olduğu için istiyorum.Ama sonuçlarınıda bilsem iyi olur😀 Motor aldıktan sonra bereket geldi mi?
Tabii ki bunun için almak istemiyorum; trafikten kurtulmak ve bir zevk olduğu için istiyorum.Ama sonuçlarınıda bilsem iyi olur😀 Motor aldıktan sonra bereket geldi mi?
Ahahahhahahahsshhsshsh
Bereket falan gelmiyor merak etme çünkü o gelecek berekete harcayacak paran kalmıyor hepsini motosiklet kuruttuğu için
Konuyu bulamadım ama bu başlık bana ygs sonrası birikmişim var motorum var evde film izleriz sınav sonrası takılmak isteyen kızlar var mı diyen arkadaşı hatırlattı
Arkadaşta yzf r125 mavi renk olanından var motorla manita yaparım diye aldı aradan 2 sene geçti hala tık yok
Motor işe yaramadı manita için
Şimdi rus bulmuş 48 yaşında kendisi 36 yaşında
tam tersi bereketi kaçtı motosiklete sevgili gözüyle bakıyom artık :D
Geçen sene araçsız takılıyordum bu sene motosikleti getirdim üniversiteye şerefsizim geçen sene arada bi oluyordu bu sene ne olduysa anlamadım daha fazla olur diyordum kapadı daha çok bereketi Sene başı taş gibi bi kızı attım arkaya o kadar Okulda bakıyor hatunlar ama bi atraksiyon olmuyor.
600rr'la başlanır mı desen daha iyiydi be.
Normalde kızlarla tanışabiliyosan motorunun olması onları cezbediyo kendimden biliyorum fakat altında ister hayabusa olsun ister bmw olsun tanışamıyosan bişey bekleme, anca apaçiler motoruna bakar sen de aragaz çekersin :d
Motosikleti olan erkeklere kızlar teklif ediyormuş :D
mtosiklet sadece kucuk kızların dıkkatını cekiyor yasını almıs ( 18 üstün) bireyler icin gecerli değil yani 15 yasında olsan motosikletin olsa 16-17 yaındaki kızlar senle takılmak icin kuyruk olur . ama yaş skalası sıkıntı olay
hahahah neden olmasın?
Motosikleti aldıktan sonra bende bereket bekliyordum onun yerine bereket tanrısı geldi.Dikkat et sana da gelmesin.
motosiklet ile kız arkadaş tabiki bulursun şu konuda uyarayım motorum var tanışalım değil yine senin düşüncelerinin uyacağı kızlar sana yanaşır benim zaten görüştüğüm kızlar ben bile kalkıp cafede felan buluşmam motor olunca ulaşım problemini çözersin yoksa r1 var kızlar bende diye birşey yok :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)