Motosikletten sonra sevgili bulma
Reklamlar
-
90' yıllarda motor piyasasının kısır oldugu donemlerde çok fazla motor suren olmadığından motorculular özellikle yarış motoru kullanan arkadaşlar çok motor(kız) kaldırırlardı yalnız gunumuz de her kez motor kullandıgı ıcın kımsenın eskısı kadar ılgısını cekmıyor motosıkletler şu an ki duruma göre sadece 20 altı çezbedebilirsin ama yukarıda arkadaşın dedıgı gıbı bellı bır yastan sonrakılerde sansın bıraz zor arabaya yönel derim
Reklamlar
-
ama bitane mt-09 yok efendime söyleyeyim tracer falan alıp kıçına da akrapovic takarsan beni çok pis çekersin. dikkatli ol derim.
-
kendi zekasıyla çalışıp kazanıp para biriktip motorunu alan adam, yine kendi zekasıylada motorsikletten sonra pekala çalışıp arayip zaman ayırıp sevgili yapabilir diye düşünüyorum.. sonuçda emek meselesi ne ekersen onu biçersin..
-
-
ye kürküm ye
olayi olmasi icin
motosikletin yaninda motorcu olmasi lazim (yani karizmatik bir gentilmen ) ,birazda konusmasini bileceksin ve görüntüde lazim....
motorsuzken bulamayan gene bulamaz ,
-
Motor seven kız çok çok az.Ben kızların içinde biri olarak söylüyorum bunu.Celal bayar üniversitesinde maliye bölümünde öğrenciyim.Okulun -sınıfın- yüzde 70 i kız.Motosiklet lafı açılınca ağız burun eğenler çoğunlukta.Ona o kadar para vereceğine bekle araba al diyolar.Buna kız arkadaşımda dahil.Hatta kız arkadaşım asla binmeyeceğini söyledi
-
Çorum İl Temsilcisi
antilop_skul adlı üyeden alıntı
mtosiklet sadece kucuk kızların dıkkatını cekiyor yasını almıs ( 18 üstün) bireyler icin gecerli değil yani 15 yasında olsan motosikletin olsa 16-17 yaındaki kızlar senle takılmak icin kuyruk olur . ama yaş skalası sıkıntı olay
Ayan ablalar, Hani nerdeleer??
Cidden tam da benim yaş aralığım lakin ben bulamıyorum galiba
-
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Onurhan D adlı üyeden alıntı
Motor seven kız çok çok az.Ben kızların içinde biri olarak söylüyorum bunu.Celal bayar üniversitesinde maliye bölümünde öğrenciyim.Okulun -sınıfın- yüzde 70 i kız.Motosiklet lafı açılınca ağız burun eğenler çoğunlukta.Ona o kadar para vereceğine bekle araba al diyolar.Buna kız arkadaşımda dahil.Hatta kız arkadaşım asla binmeyeceğini söyledi
Kızları duydum şuanda saruhan otelin ordan yan yan geliyorum adres ver.
-
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
%70 i duyunca okulu bırakıp mühendislik olarak Muradiye'den yola çıktık Onurhan. Evrenin dengesinin bozulma ihtimalinden korkuyoruz, bir an önce gelmeye çalışacağız. Sizin sınıf neresi :D
-
Kaskını çıkar masaya vur gerisi gelicektir
-
Hocam tam koordinat atarmısın otobüs kaldırdık şu anda şöför mola yerinde konum verin dedi :D
şaka bir yana sosyo kültürel seviyesi yüksek herkes motosiklet ehliyeti yoksada sürmeyi biliyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)