Motor motoru çekermiş derler
Motor motoru çekermiş derler
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:09 ----------
BOl Bol jant yakarsınız
Gelse bile miden kaldıracak mı öyle birisini? Motoru sırf seninkinden pahalı diye elin adamına ağzının suyunu akıtacak. Iyy düşman başına.
Valla geliyor kardeşim ama tabi dil onemli
motor brlli binsure sonra sevgilin gibi olacak parani yiyecek belli zevkler yasatacak ama.hic degilse aylik dehilde belli km arasi bakimi olcak
Az daha koy ybr al bence..
Motorun olunca tabiki gittiğin yerde insanların ve kızların dikkatini çekersin ama sırf motorun var diye de gelip boynuna sarılacak değiller
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
motosikletinizin olması çok büyük bir avantaj tabi ki, Ama tek başına yeterli olmayacaktır. Bir de seleye uzanarak araçlara ara makaslar atabilecek seviyeye yükseltebilirseniz kendinizi, emin olun onlarca kişi sıraya girecek, sıraya girmeyenler arasında da korkunç bir izdiham yaşanacaktır.
kardeş servine bir danış, motorla birlikte vermeleri lazımdı seni kazıklamışlar.
"Başgan kaçlık bu?"
"Ağbi kaç yapıyo bu?" ...
Erkek bulma ihtimalin daha yüksek x'D
hahah bol şanslar dostum
Sadece sevgili bulmayla kalmaz.Benimkisi eve kadar çıkartıyor içkileri hazırlıyor.Motor olmasaydı ne halde olurdum acaba.Heee bu arada bazen aksiliği tutuyor beni s..edip kapının önüne koyuyor.O kadarcıkta olsun.Çinli motorlarda var bu sorun japon yada avrupa markalarında yok.
Evli barklı adamların evden kaçmasına yarıyor :D En önemlisi de bu sanırım.
Sultanahmete falan takıl orada japondan anlayan japonlar bulabilirsin.
aga yazmadan edemiycem arkadas motordan once kizlar ortam 3 5 kizla gezerdm lan bu motora merak sardm 1sene hic bi kizla diyaloga giremedim neyse 1senenin sonunda bi hatun yaptm motorla yanina gittim sekil olsn diye bi ses geldi paaaattt diye bilen bilir mz 301lerin bazilari platinli platn kayms stop etti neyse bir iki zorladm yine bi patlama kiz valla yerden hopladi kizimizi s.ktr et dedim aldm takimlari basladm avans ayari yapmaya kiz arkamda sigara iciyo bi sigarada bana ver dedim tabi kizn aceleso var napacan sigarayi dedi g"tüme sokacam dedim ses etmedi neyse platini yaptm bastm marsa calsti bi sevinc bendeki gormeniz lazm iste bu falan yapiyorm spnra donerken tatli bi dille sigara istemistm cnm dedim bi baktm kız yok vay a.goyum dedim 1yil sonra kz bulduj onuda elimszden kacrdk dedim sonra atladm motora bastm gaza kim tutar beni ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)