Kendi Motorumla Yazın Ne İş Yapabilirim? [Yardım]
Reklamlar
-
Reklamlar
-
paketçi scooterlarına 1500 tl trafik sigortası çıkartıyorlarmış. Bu yüzden kendi motorunla lokantada, kebabçıda paket servis için konuşursan seni havada kaparlar, iyi paraya anlaşırsın
-
Fatiiiik adlı üyeden alıntı
Öncelikle merhaba herkese.
Yazlari bi lokantada garsonluk yapiyordum 3 sene yaptim tatilde en son bozustuk bu yaz ne is yapcagimi cok bilemiyorum ama kendi motosikletim var ehliyetim ekipmanim eksiksizim anlayacaginiz ve kendi motorumla part time-full time nerde ne is yapabilirim haziran ayindan itibaren bi bilgisi tecrubesi olan abilerim varsa yardimci olsun lutfen, bu sene uniye gidicem insallah o yuzden sıkı calisip para biriktirmem de lazim...
Nerede olduğuna bağlı istanbulda rahat iş bulursun ve 2 bin lira net maasta alirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ----------
GP500-1st adlı üyeden alıntı
paketçi scooterlarına 1500 tl trafik sigortası çıkartıyorlarmış. Bu yüzden kendi motorunla lokantada, kebabçıda paket servis için konuşursan seni havada kaparlar, iyi paraya anlaşırsın
Bilip bilmeden konusmayalim beyefendi . benim kişisel motoruma 500-600 TL sigorta çıkarken iş yerinin motorlarına 200-300 çıkıyor ağzı olan konusmasin lütfen 1000 dusun 1 konus
-
benim bi ilanım var o numarayı ara suanda part time olarakda baslayabirisin azın full yapar.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-araniyor.html
-
-
KURT-BOZ adlı üyeden alıntı
Nerede olduğuna bağlı istanbulda rahat iş bulursun ve 2 bin lira net maasta alirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ----------
Bilip bilmeden konusmayalim beyefendi . benim kişisel motoruma 500-600 TL sigorta çıkarken iş yerinin motorlarına 200-300 çıkıyor ağzı olan konusmasin lütfen 1000 dusun 1 konus
Barkın bayoğlu şirket üstüne olan Nmax 125 ına en ucuz 1500 tl çıktığını, yemek üzerine bir işletme patronu olan Devrim Sirmen de 6 adet paket motoruna 1500 er liradan 9000 tl sigorta çıktığını son program söyledi.
Halbuki konuşmadan 1000 kere düşünmeleri lazımdı
-
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Barkın bayoğlu şirket üstüne olan Nmax 125 ına en ucuz 1500 tl çıktığını, yemek
üzerine bir işletme patronu olan Devrim Sirmen de 6 adet paket motoruna 1500 er liradan 9000 tl sigorta çıktığını son program söyledi.
Halbuki konuşmadan 1000 kere düşünmeleri lazımdı
Ruhsat sahibinin kaza yapıp yapmadığı veya yaşı cartu curtu hepsi etkiliyor bunları sigorta işi sakat iş ben mesela sictim bu sene 4-5 kaza var kuryeyim Allah bilir benim motora ne kadar sigorta cikacak
-
Kuryelik yaparsın. Başka bir alternatif gelmiyor aklıma. Yaşlı kadınları eğlendiremezsin mesela motorla. Veya ne bileyim tekstil atölyesine sokup çalıştıramazsın da. Kuryelik yap yani.
-
Yorumlariniz icin tesekkurler
-
Ben olsam arkaya atarim bir sepet cay cekirdek yada dondurma su atar satardim... Midye satmisligim var gayet karli oluyor.
-
KURT-BOZ adlı üyeden alıntı
Sigortacımda beklerden Adanada MADOya ait bir scooter sigortasız olarak çevirmeye yakalanmıştı geldi 1000 liradan aşağı çıkmadı
-
-
Sürekli evraklarının yetişmesi gereken firmalar oluyor. Gümrük işlemleri gibi. Bu türden firmalarla sabit anlaşıp çalışabilirsin. Bunun içinde sahibinden gibi sitelere motorumla iş arıyorum vs gibi başlıklar açabilirsin. Ya da gazete ilanıda verebilirsin.
-
Yemek dağıtımı yapan yerlere bulaşma gazete, ilaç, kargo vs dağıtımı yapan yerlere bak daha rahat olursun
-
Jokeylik yap kardeş. Kuryelik paketçilik vesaire, pek fazla alternatif yok.
-
bazı sigara markalarının tanıtımları var. Yazları seni 1 aylığına örneğin İzmire - bodruma - antalyaya yolluyor , gidiyorsun orada geze geze reklamlarını vs yapıyorsun. Kendi motorun ile bunu yapabiliyorsun. Fakat senin motoruna kaplama yapıyorlar renklerinden dolayı bunun içinde sana extra ödeme yapıyorlar. Günlüğü 150 -200 tl civarında. Bazı durumdada bunlar sana motor veriyor. Bi araştır derim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)