Selamun aleykum iyi formlar.
Arkadaşlar lafı fazla uzatmak istemiyorum.
Tecrubem
Tvs Apache 2014 - 22.000 km (aktifim)
Spacy 110 45.000 km (aktifim)
Şu anda kuryeyim ve trafiğin nerde ne pislik nerde nesi olduğunu %75 oranında biliyorum yasim 19 tvs mi nisanin 7 sinde satacağım. Ve kafamda sorular var.yardımcı olursanız sevinirim.
Tecrubem var denecek kadar var ama fazla büyük cc istemiyorum kafamda
Crf250 l
R25
Cbr250
Var bu 3 motorun arasında gidip geliyorum. Ha diceksiniz 2si SS motor biri enduro ne ayaksin ? Ben senede 1 2000 bin km bi uzun yol yapiyorum. Ve günlük olarak kullaniciyim yani kafama eser formdan felan biriyle tanisirim , başarım yanına giderim.Öylede bi yapım var.Ormana girmeyi doğayla iç içe olmayı,çamurun caylagin içine dalmayi arada bi apacilik yapmayı seviyorum ,tabi her şey seviyeli bi şekilde.Birazda hıza merakliyim fazla değil tabi ama tvs artık yetmiyor.Şehir içinde tamam güzel devirlenmesi hızlanması atikligi felan ama otobana felan çıkınca yetmiyor artık ölü gibi hissediyorum.Onun için en az 250 cc en çok 400 cc olarak büyütmek istiyorum.Bana tavsiye verecek bi abimiz ablamiz kardeşimiz varmıdır? Teşekkürler şimdiden ( imla kurallarına elimden geldiğince ,uymaya çalıştım mobildeyim)
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------
Bu arada tvs yle 2 spacy le 2 kaza yaptım ama hepsinde de ben %100 hakliydim .