hadi ya bilmeden nelere sebep olmusuz desene:( Neyse size terbiyesizlik yapan karsılıgı bulur insallah zaten konu içinde boş yorum yapan ve konusanlar vardı
hadi ya bilmeden nelere sebep olmusuz desene:( Neyse size terbiyesizlik yapan karsılıgı bulur insallah zaten konu içinde boş yorum yapan ve konusanlar vardı
Bu arkadaşın burada küfür etmesi alenen edilmiş küfür sayılır mı? Eğer sayılırsa 6 da 1 oranında cezası arttılır
Şimdiden kolay gelsin Berkcigdem nelerle uğraştırıyor elin veledi şu işe bak.
*Bunu diğer konuya yazıyodum ki kapatmışlar.
Dostum senden özür diliyorum. Umarım bugün sende anlamışsındır tepkimizin kime olduğunu. Benim ne Yamaha'yla, ne R25'le, nede kullanıcılarıyla hiç bir derdim yok. Ama o şahıs ve onun gibiler bizi r25'den soğuttu resmen. Sonuçta hepimiz aynı tutkunun, hobinin ortak paydaşlarıyız. Bugün KTM binerim, yarın Yamaha. Ama bu tarz insanlar yüzünden forumdan soğuyorduk resmen. Hakkını helal et konunda baltalandı.
alenen edilmiş küfür sayılır. Bir kaç senedir internet kanunlarında ciddi değişimler oldu. yani artık eskisi gibi öle yaparım böle yaparım diye atıp tutamıyorsun. Atarsın ama tutarmısın bilemem. Aldığın ekran görüntüleri ile savcılığa başvurunu yapıyorsun zaten savcılık forumdan veya o internet sayfasından bunları yasal yol ile alıyor. Hepimizin İP adresleri belli yani kısaca evin adresi belli kim olduğun belli TC numarası gibi yani
Sonrada mahkeme sürecin başlıyor. Ekran resimleri vs bunlar birebir kanıtlar senin için. Ciddi anlamda cezaları oluyor , hapis veya ciddi paralar.
Valla isteyen istediği küfürü etsin , tekrardan söylüyorum bu yaşımdan sonra küfürle falan uğraşamam , bana birisi küfür etti diyede sinirlenemem. geçtim ben onları valla artık. Küfür eden muhteremde hak ettiği cezayı alır. Savcının karşısındayken onları söyleyebilmek ise ayrı bir tecrübe ister... Ben ne parasındayım ne pulunda yaptığının öyle basit bir klavye delikanlılığı olmadığını öğrenir ödeyeceği paraylada ben giderim lösev vakfına bağışta bulunurum. En azından hayırlı bir iş yapmış olurum.
vay arkadaş neler olmuş neler Kesinlikle şikayetçi olun dh de başıma geldi 2 kişi hakkında şikayetçi oldum birinin yaşı 16 mı neydi ailecek antalya dan gelmişlerdi 2 sene önce mi geçen sene mi neydi. Babası çocuğun resmen ağzını burnunu kırdı gözümün önünde çocuk adını bile söyleyemecek hale gelirdiği için tatlıya bağladık ama diğer yaratığın daha önceden bilişim suçu varmış ve ertelenmiş o da yalvardı etti ama şikayetimi geri çekmedim 1 yıl 2 ay mı neydi hapis cezası aldı avukatım diğer ertelenen cezası da eklenecek felan dediydi ya da eklenmiş hali bumuydu neydi. Demem o ki herkes haddini bilecek. İnternet ortamı nasıl olsa birbirimizi görmüyoruz diye kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok.
Bende hiç ilgi alanıma girmediği için girmiyordum konuya (Yani r25 nedir neden gitmez bilmiyorum ki). Hatta bir ara 45 dk kadar oldu sanıyorum, R25 gitmiyor herhalde online tamir ediyorlar demiştim. Meğerse olay çıkmış.
hazır konu açılmışken forum öyle zıvanadan çıkmış ki üye ismine bakar mısınız yorumsuz 0 mesaj OÇ_ADMİN http://www.motosiklet.net/forum/memb...in-106455.html OÇ MOD isimli üye de vardı ama mesajım silindiği için bulamadım
Ben anlamiyorum arkadas kufur neden edilir, biz millet olarak ses tonunu yukseltmeden, kufur kullanmadan, asagilamadan yani insan gibi konusmaktan neden yoksunuz, Karsimizdakini anlamadan, soylediklerimizin nereye varacagini bilmeden atip tutmaya ne cok bayiliyoruz. Maalesef genc kardeslerimizde bu sahsiyetsiz davranislara ozenir durumdalar.. Yazik cok yazik... Konuyu bilmiyorum ama hakli olan kimse gecmis olsun... Umarim tekrarlanmaz boyle bir durum.
Hocam bu küfürleri eden şahsın nick'i ney çok merak ettim sakıncası yoksa eğer.
Dh forum en rezil forumlardan biri
Geçenlerde adamın biri çok ağır küfürler ediyor dümdüz saydırıyor
Dh forum adama 30 gün uzaklaştırma veriyor birkaç gün önce foruma baktım adamın üyeliği aktif olmuş
Çocuğun daha önceden bilişim şuçu var dediniz bilişim şuçu neydi öğrenebilir miyim?
var böyle ayarsız tipler malesef bi konu zoruna gidince küfüre buz muamelesi yapıyolar rahatlıyolar sonra.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Olması gereken şey bu ama iş mahkemeye gidince böyle olmuyor. Savcılığa şikayette bulunup site yönetiminden alabilirseniz alıyorsunuz ip adresini. Vpn açmadığını varsayarsak adamı saptıyoruz. Sonraki adımda ifadeye çağırılıyor. "O ben değildim, biri benim internetimi kullanıp küfretmiş" diyerek takipsizlik kararı çıkarabiliyor. Oldu da sözünün arkasında durdu diyelim, ufak bir ceza ile sıyrılabiliyorlar. Sözde hapis diye geçer ama atıyorum 1 sene içinde başka bir suç daha işlersen bu hapsi sana veririz derler ona da. Yani yine elini kolunu sallaya sallaya gider adam.
Başıma geldi oradan biliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)