Yamahaya bayilerini şikayet etmek istiyorum ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ulkedeki cogu bayii boyle takma kafana :D
Hayirli olsun
-
Hiç boşuna canını sıkma. Ben de mt-07 aldım mecburen ve aynı sıkıntıları yaşadım. Müşteri memnuniyeti adı altında birileri aradı. Bütün şikayetlerimi ilettim ama bir şey değişti mi? Görüyorum ki hiç bir şey değişmemiş.
-
emrahkaan adlı üyeden alıntı
Hiç boşuna canını sıkma. Ben de mt-07 aldım mecburen ve aynı sıkıntıları yaşadım. Müşteri memnuniyeti adı altında birileri aradı. Bütün şikayetlerimi ilettim ama bir şey değişti mi? Görüyorum ki hiç bir şey değişmemiş.
Ankaraya bi kaç bayi açılsa rekabetten gör sen oları.Şunu yazmayı unutmusum.Ben aldıgımda 5580 tl di ybr.Abi nekadar olur diyorum malum ögrenciyiz.adam 5550 olur dedi.Bende dedim abi sigara parasımı veriyorsun dedim.Güldü ve oluru o dedi cok ugrastım düşmediler.
Muhtaç oldugun kudret,damarlarındaki asil kanda mevcuttur !
-
satın alma diyaloglarını okudum da,ee normal be abi biz böyle kapıdan usta ben bunu alıyorum sar hemen dersek bize müstehak böyle muamele.millet sen nasıl esnafsın şu motoru alacaktım ama tavırların beni vazgeçirdi deyip çekip gitse çok değil iki ay bu muameleye maruz kalsa o esnaf gör bak müşteriyi kırmızı halıyla karşılar.
ben de böyleyim kaç yaşıma geldim şu boşver de,he de geç tavırlarından kurtulamadım.
-
seta34 adlı üyeden alıntı
Ulkedeki cogu bayii boyle takma kafana :D
Hayirli olsun
işte demem o ki bunlara bi dur demenin yolu yokmu.Mecburiyetten gitmek kötü bi durum.
-
1335m3rt adlı üyeden alıntı
Ankaraya bi kaç bayi açılsa rekabetten gör sen oları.Şunu yazmayı unutmusum.Ben aldıgımda 5580 tl di ybr.Abi nekadar olur diyorum malum ögrenciyiz.adam 5550 olur dedi.Bende dedim abi sigara parasımı veriyorsun dedim.Güldü ve oluru o dedi
cok ugrastım düşmediler.
senin gene iyi 30 lira düşmüşler benden aprilia bayisinde motora ilk konulan benzinin parasını almışlardı,
-abi motoru çalıştırmak için 500gıram evet gıram benzin koyduk
-eeeeeeee
-ee parası 2lira
evet muhabbet aynen böyle geçmişti.
-
movibiker adlı üyeden alıntı
satın alma diyaloglarını okudum da,ee normal be abi biz böyle kapıdan usta ben bunu alıyorum sar hemen dersek bize müstehak böyle muamele.millet sen nasıl esnafsın şu motoru alacaktım ama tavırların beni vazgeçirdi deyip çekip gitse çok değil iki ay bu muameleye maruz kalsa o esnaf gör bak müşteriyi kırmızı halıyla karşılar.
ben de böyleyim kaç yaşıma geldim şu boşver de,he de geç tavırlarından kurtulamadım.
Haklısın.Ben büfe işletiyorum.Bizede aksama kadar 1000 türlü insan geliyor.Çubuk kıraker alıp 200 tl para verip bozuk yok diyenimi ararsın gelip şu nekadar bu nekadar sorup neyse kalsın diyenimi ararsın şuan bunları anlatmaya kalksam sabaha kadar yazarım galiba yani demek istedigim kim hangi müşteri ne yaparsa yapsın bidaha ki gelen müşteriye güler yüzlü iyi davranmak zorundasın.İşletmeciligin ruhu budur.Ama bu insanlar ne yapmaya calısıyor anlamıs degilim.
-
ben İstanbul kardeşler yamahaya çok gidip geldim,fakat böyle bir durumla karşılaşmadım,ilgi alaka güzel,ama pazarlık aynen anlatılan gibi,hatta 50 tl bile düşmüyorlar,yanlız hediye veriyolar,disk kilidi,pantolon gibi
istanbulda seçenek çok.ankarada 1 tane olması enteresan,nasıl bir tane bayi olur yahu
-
müşteriye ilgi gelince şirketin politikaları bir kenara adamların şeyinin keyfine bakıyorsun, ama servise gelince yasak. evet yasak hatta öyle de olmalı bana kalırsa.(honda da uzaktan da olsa görmek mümkün oluyor böyle bir güzelliği var gördüğüm honda servislerinin).
Ben de bir ara bayiden cbf 150 almaya gitmiştim ve hikaye birebir aynıydı. İşin acayip tarafı motor showroom daydı. Gittim, oturdum, bakındım. Almaya karar verince parayla gittim ve aldım. Malesef
Benzin atma muhabbetini hyosung u aldığımda yapmışlardı.
Motora benzin attım 10 tl, şöyle taktık böyle ettik. kağıtlar, tamam.
Hadi eyv dedim kaçtım, onu da almayın be kardeşim
-
senin gene iyi 30 lira düşmüşler benden aprilia bayisinde motora ilk konulan benzinin parasını almışlardı,
-abi motoru çalıştırmak için 500gıram evet gıram
benzin koyduk
-eeeeeeee
-ee parası 2lira
Bak sen böyle deyince bi kötü oldum.Adamların hakkını yemisiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------
BatuhanK adlı üyeden alıntı
müşteriye ilgi gelince şirketin politikaları bir kenara adamların şeyinin keyfine bakıyorsun, ama servise gelince yasak. evet yasak hatta öyle de olmalı bana kalırsa.(honda da uzaktan da olsa görmek mümkün oluyor böyle bir güzelliği var gördüğüm honda servislerinin).
Ben de bir ara bayiden cbf 150 almaya gitmiştim ve hikaye birebir aynıydı. İşin acayip tarafı motor showroom daydı. Gittim, oturdum, bakındım. Almaya karar verince parayla gittim ve aldım. Malesef
2 - 3 sene kadar sonra 3.cü motorum r6 almak istiyordum.Sırf bu adamlar icin hondaya dönerim bende belki ozaman gelsin bakıcam ama bende bu akıl oldukdan sonra yine gidip onlara para yediririm.
-
Ben bir daha ki bakımına düzce kardeşlere gitmeyi düşünüyorum. Hem de gezmiş olurum
-
YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
ben İstanbul kardeşler yamahaya çok gidip geldim,fakat böyle bir durumla karşılaşmadım,ilgi alaka güzel,ama pazarlık aynen anlatılan gibi,hatta 50 tl bile düşmüyorlar,yanlız hediye veriyolar,disk kilidi,pantolon gibi
istanbulda seçenek çok.ankarada 1 tane olması enteresan,nasıl bir tane bayi olur yahu
Onlara gittiginde bu durumu bi konuşurmusun.Nereye nasıl şikayet ederiz diye onlar bilirler.
-
-abi motoru çalıştırmak için 500gıram evet gıram
benzin koyduk
-eeeeeeee
-ee parası 2lira
ben olsam 5 tl verip üstü kalsın arkadaşlara dağıtın yemek yesinler derdim
-
Ankara'nın motosiklet bayisi kötü de diğer esnafları iyi mi? Geçen ay bir günlüğüne iş için Ankara'ya geldim. Sabah saat 8:00 de(pazar günü) nöbetçi eczane aradım. Listede nöbetçi olarak görünen eczane kapalıydı. Daha sonra taksiye binip 3 ayrı nöbetçi eczaneye gittim. Kapılarına bile vurdum. Belki açarlar diye. Taksiyle epey gezdim. Fakat bir mide ilacı almak nasip olmadı. Aynı gün çabuk dönebilmek adına AŞTİ deki ayakçıların yönlendirmesiyle Dandik Turizm den bilet aldım. Sırf hemen kalkıyor dedikleri için. Fakat yalan söylemişler. Otobüs 1 saat sonra kalkıyormuş. Aynı otobüste Ataşehir terminaline giden tek yolcu olduğumdan ve direk otogara gidebilmek için Bayramoğlunda yolda indirmek istediler. Kabul etmediğim için beni çok ayıpladılar. Laf aramızda Ankara'yı hiç sevmedim. İşiniz zor.
-
emrahkaan adlı üyeden alıntı
Ben bir daha ki bakımına düzce kardeşlere gitmeyi düşünüyorum. Hem de gezmiş olurum
Gidecegin zaman haber etde üniversitede olmazsam beraber gezmiş olalım
-
Bu satış rakamları ile hiç sizi dikkate alacaklarıni sanmıyorum ... Ki sizde o ilgi ve alakasızlığa rağmen almissiniz .. Ancak tüm yamaha bayiileri öyle değil Aydın/Nazilli deki yamaha bayiisi çok ilgili .. Eldiven sormaya girdim ama neredeyse motor alip çıkıyordum
-
Peki sevgili arkadaşım bu yazdıklarını yetkili bayi arkadaşın yüzünede söyledin mi ? Neden gelip içimizi buraya döküyoruz ?
-
acemi60 adlı üyeden alıntı
Ankara'nın motosiklet bayisi kötü de diğer esnafları iyi mi? Geçen ay bir günlüğüne iş için Ankara'ya geldim. Sabah saat 8:00 de(pazar günü) nöbetçi eczane aradım. Listede nöbetçi olarak görünen eczane kapalıydı. Daha sonra taksiye binip 3 ayrı nöbetçi eczaneye gittim. Kapılarına bile vurdum. Belki açarlar diye. Taksiyle epey gezdim. Fakat bir mide ilacı almak nasip olmadı. Aynı gün çabuk dönebilmek adına AŞTİ deki ayakçıların yönlendirmesiyle Dandik Turizm den bilet aldım. Sırf hemen kalkıyor dedikleri için. Fakat yalan söylemişler. Otobüs 1 saat sonra kalkıyormuş. Aynı otobüste Ataşehir terminaline giden tek yolcu olduğumdan ve direk otogara gidebilmek için Bayramoğlunda yolda indirmek istediler. Kabul etmediğim için beni çok ayıpladılar. Laf aramızda Ankara'yı hiç sevmedim. İşiniz zor.
Eczane olayını bilmiyorumda Türkiyenin neresinde olursan ol ayacıların yönlendirmesiyle gidersen.Ya otobus bozulur sanayiye cekerler ya tek şöför olur şöför saga cekip 1-2 saat uyur yani memnun kalma ihtimalin yok.Ankaraya gelince iyi esnaflarda var kötüleride veya ben hayatım boyunca Ankarada yaşadım diyer yerlerde pek tecrübem yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
sonalp adlı üyeden alıntı
Peki sevgili arkadaşım bu yazdıklarını yetkili bayi arkadaşın yüzünede söyledin mi ? Neden gelip içimizi buraya döküyoruz ?
Zaten sorun orda kaynaklanıyor.Yüzümüze bakmıyan adama ne anlatıcagız ? buraya yazmamım nedeni ise nereye şikayet etmem gerektigini sormam ama hala bi cevap alamadım.
-
Düzceye gitseydin daha iyi olabilirdi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)