öncelikle hangi markayı ve modeli almaya karar vermelisin. sonrada o markanın senetle satış yapan bir bayisini bulmalısın ;)
öncelikle hangi markayı ve modeli almaya karar vermelisin. sonrada o markanın senetle satış yapan bir bayisini bulmalısın ;)
Mengü o yüksek maaş efsanesi bitmedi, bitecek gibi de görünmüyor. Tee 2010'da über kurumsal bir firmada net 1900TL(bugünün parasıyla Bugünün parasıyla 2859TL) maaş aldım diye havalara uçmuştum (O günkü net asgari ücret 600TL bugünün parasıyla 903TL) eğer aynı firmada kalsa idim verdikleri yıllık %5 civarı zamla bugün 2546TL maaş alacaktım.(bugünkü asgari ücret net 1300TL) Yani bırak zam yapmayı enflasyondan düşük zam vererek maaşta indirim yapıyorlar.
Zaten ona da kalmadan yok kriz oldu yok kaşının üstünde gözün var yok bilmem ne diyerek milleti işinden ediyorlar.
Halbuki biz okula giderkenden beri ne derler: "iş var millet beğenmiyor" veya "3-5 yıl sürünürsün sonra işin iş" 10-15 yıldır aynı sözler
Hangi okulu bitirmiş olduğunuza göre değişir. Firma olarak düşünmek zorunda da değilsiniz, bunun devleti var (müfettiş yardımcısı, uzman yardımcısı gibi A kadrolar), uluslararası kuruluşları (BM'nin ajansları, Avrupa Konseyi vb) var. Ayrıca, uluslararası denetim firmaları, büyük bankalar, savunma sanayi şirketleri (aselsan, havelsan vb) bunların hepsi iyi üniversitelerin mezunlarına çeşitli sınavlar ve mülakatları geçmeleri koşuluyla açıktır ve başlayana asgari ücretin 3-4 katını verir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)